WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Storingsdiensten

Haal meer uit je klantcontact door direct mee te kijken op locatie. Met WeSeeDo bied je de allerbeste service en verhelp je storingen sneller en efficiënter

WeSeeDo-Direct-meekijken-beeldbellen

Verhelp storingen snel en efficiënt

Je wil je klanten snel kunnen helpen, zeker bij een dringende klus. Toch is het moeilijk om op afstand een helder beeld te krijgen van het probleem. Dit leidt tot lange telefoongesprekken, frustraties en inefficiënties in het verhelpen van de storing. Met WeSeeDo breng je het probleem snel in kaart. Start eenvoudig een videogesprek zodat de klant de situatie ter plaatse kan laten zien. Zo kun je het probleem beter beoordelen en de juiste inzet bepalen. Ook help je de monteur door een foto te maken van het camerabeeld en op te nemen in het dossier. Daarmee bespaar je tijd en geld, van het eerste gesprek tot en met de uitvoering.

WeSeeDo is eenvoudig in gebruik voor je personeel en de klant

Met WeSeeDo verandert er niets aan je werkprocessen. Je kunt er direct mee aan de slag en ook voor de klant is het eenvoudig te gebruiken. WeSeeDo werkt direct op iedere smartphone zonder downloads of installatie.

Beeldbellen-klantencontactcenter-KCC-klantenservice

De juiste vakmensen op de juiste plaats

Er is veel vraag naar ervaren vakmensen, maar het aanbod blijft achter. Daarom is het meer dan ooit zaak om je personeel zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten. Met WeSeeDo krijg je snel zicht op de hulpvraag. Zo kun je niet alleen je klanten gerichter helpen, maar ook je personeel gerichter inzetten. Dit zorgt ervoor dat de juiste expertise en ervaring aanwezig is voor iedere klus. Je bespaart op brandstof doordat je medewerkers minder heen en weer hoeven te rijden. Ook levert het veel tijdswinst op, waardoor je meer klanten kunt helpen.

Bekijk alle functionaliteiten

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

meldkamer
112 Meldkamer
Lees meer
cases
Huisartsenpost Oosterhout
Lees meer
stef_van_vliegen
Vliegende brigade
Lees meer
WeSeeDo-partner-API-videobelle
WeSeeDo-partner-API-videobelle
Myriam Janssen, Huisartsenpost Oosterhout

WeSeeDo draagt bij aan het oplossen van het acute probleem rondom het huisartsentekort. Door WeSeeDo daalt het aantal consults en dus de werkdruk.

Darnell Bakker, Innovatie Meldkamer Noord-Nederland

“WeSeeDo is makkelijk in gebruik en helpt ons bij de beeldvorming van een incident, het geven van handelingsperspectief en beelden kunnen besluitvorming ondersteunen.’’

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.