WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Storingsdiensten

Haal meer uit je klantcontact door direct mee te kijken op locatie. Met WeSeeDo bied je de allerbeste service en verhelp je storingen beter en efficiënter.

WeSeeDo-Direct-meekijken-beeldbellen-telefoon-voor-kraan

Verhelp storingen beter en efficiënt

Je wil je klanten beter kunnen helpen, zeker bij een dringende klus. Toch is het moeilijk om op afstand een helder beeld te krijgen van het probleem. Dit leidt tot lange telefoongesprekken, frustraties en inefficiënties in het verhelpen van de storing. Met WeSeeDo breng je het probleem snel in kaart. Start tijdens het telefoongesprek eenvoudig een veilige beeldbelverbinding zodat de klant de situatie ter plaatse kan laten zien. Zo kun je het probleem beter beoordelen en de juiste inzet bepalen. Ook help je de monteur door een foto te maken van het camerabeeld en op te nemen in het dossier. Daarmee bespaar je tijd en geld, van het eerste gesprek tot en met de uitvoering.

Kijk direct mee tijdens
het telefoongesprek

Met WeSeeDo verandert er niets aan je werkprocessen. Je kunt er direct mee aan de slag en ook voor de klant is het eenvoudig te gebruiken. Ongeveer 4,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met het begrijpen van digitale dienstverlening en het aantal mensen met een aan ouderdom gerelateerde beperking groeit. WeSeeDo ondersteunt ook minder-digivaardigen, laaggeletterden en mensen met een beperking.

WeSeeDo-Direct-meekijken-beeldbellen

Voordelen voor storingsdiensten

  • Planners én monteurs kunnen beter hun werk doen
  • Je kan heel makkelijk beeldmateriaal verzamelen
  • Screenshots voeg je gelijk toe aan je eigen (klant)dossier
  • Je kan direct meekijken om prioriteiten te kunnen stellen
  • Er zijn geen downloads of installaties nodig
  • Voeg eenvoudig een professionele tolk toe voor een persoonlijke beeldbelervaring

WeSeeDo Direct: Direct meekijken met huurder tijdens telefoongesprek

De juiste vakmensen op de juiste plaats

Er is veel vraag naar ervaren vakmensen, maar het aanbod blijft achter. Daarom is het meer dan ooit noodzakelijk om je personeel zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten. Met WeSeeDo krijg je snel zicht op de hulpvraag. Zo kun je niet alleen je klanten gerichter helpen, maar ook je personeel gerichter inzetten. Dit zorgt ervoor dat de juiste expertise en ervaring aanwezig is voor iedere klus. Je bespaart op brandstof doordat je medewerkers minder heen en weer hoeven te rijden. Ook levert het veel tijdswinst op, waardoor je meer klanten kunt helpen.

Lees hoe Meldkamer Noord-Nederland onze beeldbel-oplossing heeft geïntegreerd binnen hun organisatie

WeSeeDo-partner-API-videobellen
WeSeeDo-partner-API-videobellen
Richard Dekkers, Head of Operations bij Youfone

"Met WeSeeDo kunnen onze medewerkers direct op afstand onze klanten thuis sneller en accurater helpen bij het instellen van internet, TV en vast bellen. Door tijdens het telefoongesprek beeld toe te voegen, kunnen wij de klant beter en efficiënter helpen met het doorlopen van de juiste stappen en eventuele problemen oplossen. Ook ervaren onze klanten het als extra service, ze zijn hier positief over. Zowel zij, als wij, zijn heel erg tevreden over WeSeeDo. WeSeeDo is tijd- en kostenbesparend. Het verhoogt de klanttevredenheid."

WeSeeDo-partner-API-videobellen
WeSeeDo-partner-API-videobellen
Jorden Dashorst, project manager contact center bij Budget Thuis

"Doordat we met WeSeeDo direct mee kunnen kijken, kunnen we storingen en problemen bij onze Budget Alles-in-1 klanten vaak ter plekke oplossen. Ook kunnen we onze installateurs beter en directer aansturen. Dat scheelt niet alleen ons, maar ook onze klanten een hoop tijd en geld. We zien en horen dan ook van onze klanten en medewerkers dat ze WeSeeDo heel erg waarderen!"

Darnell Bakker, Innovatie Meldkamer Noord-Nederland

“WeSeeDo is makkelijk in gebruik en helpt ons bij de beeldvorming van een incident, het geven van handelingsperspectief en beelden kunnen besluitvorming ondersteunen.’’

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen