WeSeeDo is technisch partner van Hallo Dokter

Waarom kiest Hallo Dokter voor WeSeeDo?

WeSeeDo draait op Nederlandse servers
WeSeeDo slaat geen data op
WeSeeDo heeft geen verplichtingen naar moederbedrijven en geen relatie met de Amerikaanse overheid
WeSeeDo is volkomen veilig: er kijkt of luistert niemand mee
WeSeeDo is gebruiksvriendelijk voor arts en patiënt

WeSeeDo is videobellen anno nu.

Zonder iets te hoeven downloaden, zonder een account aan te maken.

Veilig voor arts en patiënt.

En dat is precies waar het nieuwe online huisartsenplatform Hallo Dokter naar op zoek was.

Hallo Dokter is net zo vooruitstrevend als WeSeeDo

Hallo Dokter is het eerste online huisartsenplatform in zijn soort! Met Hallo Dokter kunnen huisartsen online videoconsulten aan hun patiënten aanbieden. Waar ook ter wereld. Daarnaast zijn patiënten dankzij dit innovatieve platform de baas over hun eigen patiëntendossier.

Lees hier het hele artikel over Hallo Dokter en videoconsulten.

Conversie verhogen voor e-commerce. Starten met Webrtc

Direct videocontact met je huisarts

WeSeeDo sluit naadloos aan op de werkprocessen van Hallo Dokter. De tool stelt huisartsen in staat om direct oog in oog te staan met hun patiënt en een volwaardig en persoonlijk consult te geven.

Om een videoverbinding tot stand te brengen, moest je tot nu toe eerst een programma downloaden, een account aanmaken, inloggen, en dan moest je ook nog met je gesprekspartner in hetzelfde protocol zitten. Niet handig natuurlijk als je met je patiënten wilt videobellen. Je kunt niet van al je patiënten verwachten dat ze in staat zijn om programma’s te downloaden en te installeren.

Met WeSeeDo hoeft dit allemaal niet meer. Patiënten hoeven maar op één knop te drukken om de huisarts te bereiken. Het enige dat ze nodig hebben, is een internetverbinding. Iedereen kan het! Gebruiksvriendelijker kunnen we het niet maken.

Oogcontact op afstand, inclusief non-verbale communicatie

Communicatie tussen mensen bestaat uit een verbaal en een non-verbaal deel. Wist je dat het verbale gedeelte maar 20% is? Het non-verbale deel is maar liefst 80% van de totale communicatie. Daarom is het zo belangrijk dat WeSeeDo alles laat zien: een opgelucht gezicht, een onverschillig schouderophalen, zenuwachtig friemelende vingers en een slaperige blik. Of dat de patiënt ‘ja’ zegt maar ‘nee’ denkt.

WebRTC oplossing voor Coaching en consultancy

Handig plannen via de assistente

Elke dag een uur inplannen voor consulten op afstand? Of tweemaal in de week een halve dag? Dat bepaalt de huisarts natuurlijk zelf. Patiënten die een afspraak willen maken, bellen net als altijd met de praktijk. Behalve een datum en een tijdstip krijgen ze nu ook een mailtje met een link waarop ze op de afgesproken tijd kunnen klikken. Dat is alles wat ze hoeven te doen om zich te melden voor hun afspraak. Ze komen terecht in de virtuele wachtkamer van Hallo Dokter.

De virtuele wachtkamer van Hallo Dokter

Dankzij onze slimme webRTC API hebben we speciaal voor Hallo Dokter een digitale wachtkamer gebouwd. Als de patiënt zich meldt, wordt hij verwelkomd in de wachtkamer en krijgt hij een melding dat het consult begint zodra de dokter er klaar voor is. Hij kan gerust nog een kop koffie halen, de krant lezen of zijn mail checken. Hij is niet in beeld. Dat gebeurt pas na een melding dat hij aan de beurt is.

Als de huisarts klaar is voor het consult, krijgt de patiënt een notificatie dat hij aan de beurt is en vervolgens start de videoverbinding. Ideaal toch? Als patiënt kun je zelfs vanuit je bed een videoconsult hebben met je huisarts. Of ben je op vakantie en wil je advies van je eigen huisarts? Dan heb je altijd toegang tot je eigen medisch dossier en kun je een videogesprek voeren met je eigen dokter.

 

Lees hier over het grootste bezwaar tegen e-consulting.

Wilt u meer weten over videoconsults?

Neem contact met ons op