Iebele Otten gaat bloggen voor Dutch IT-channel & Executive People

20 februari 2018

Directeur Iebele Otten van WeSeeDo

Iebele van weseedo blogt voor Dutch IT

Vanaf vandaag ga ik voor de IT-platformen Dutch IT-channel en Executive People bloggen. Ik heb veel zin in het maken van de blogs. Met de blogs wil ik mensen in de IT prikkelen om verder te kijken dan hun neus lang is. Het gaat me daarbij niet alleen om WeSeeDo, want er is veel meer moois in ons vakgebied. Maar veel mensen zitten nog vast in de processen die ze gewend zijn. We schikken ons bovendien veel te makkelijk naar de wensen van de grote jongens. Ik ga onderwerpen als privacywetgeving, processen, non-verbale communicatie en implementatie belichten. Dat wil ik doen met een goede dosis herkenbaarheid en humor. En dat alles een beetje op zijn Haags.

Onderstaand vind je m’n blogs die elke maand zullen verschijnen op www.dutchitchannel.nl  en www.executive-people.nl.

Ballen gezocht, 3.0

Het MKB heeft ballen nodig

Startups ontdekken het nieuwe communiceren

Over 5 jaar beboet voor wat je nu doet

Pijnloos van offline naar online

Heerlijk in het keurslijf van de IT-oplossing

Veel leesplezier!