WeSeeDo-Logo Sluiten
Blog

WeSeeDo-groepsgesprekken zonder extra kosten

WeSeeDo-groepsgesprekken zonder extra kosten

Misschien heb je er al eerder iets over gehoord, misschien is het volledig langs je heengegaan. Maar met WeSeeDo kun je ook veilig en eenvoudig groepsgesprekken of multidisciplinaire overleggen voeren. En dat kan als WeSeeDo-gebruiker vanaf nu zelfs helemaal zonder extra kosten!

WeSeeDo-groepsgesprekken was eerder een extra – en dus betaalde – functionaliteit. Omdat we het voeren van groepsgesprekken echter voor iedereen mogelijk willen maken, hebben we besloten WeSeeDo-groepsgesprekken voor iedere gebruiker beschikbaar te stellen.

WeSeeDo-groepsgesprekken

Met WeSeeDo-groepsgesprekken kun jij met in totaal negen deelnemers in gesprek. Dat kunnen jouw collega’s zijn, maar ook een tolk, een specialist of bijvoorbeeld de ouders of verzorgers van een cliënt. Zo kun jij zonder extra kosten veilig en flexibel groepsgesprekken voeren. Handig nu we steeds vaker thuis te werken.

Veilig vergaderen op afstand

Je kunt je vergadering via WeSeeDo eenvoudig inplannen en anderen voor het gesprek uitnodigen. Ook is het mogelijk om iemand nog tijdens het gesprek toe te voegen. Zo kun je op het juiste moment de juiste mensen bij het gesprek betrekken.

En nu?

Wil jij groepsgesprekken voeren via WeSeeDo? Laat het ons weten via info@weseedo.nl! Wij helpen je graag verder.

Tips voor je eerste groepsgesprek

Met meerdere mensen in één gesprek; het levert soms wat onhandige situaties op. Daarom hebben we speciaal voor jouw (eerste) groepsgesprek een aantal handige tips:

  • Als je niet aan het woord bent, zet je microfoon even uit. Dat voorkomt onnodige ruis
  • Benoem de deelnemers bij naam, dat zorg voor een soepel gesprek. Bij WeSeeDo kun je de naam van elke deelnemer in het scherm zien
  • Ga je iets presenteren? Gebruik hiervoor de optie “presentatie starten“. Dan blijf je je gesprekspartners in beeld zien. Wel zo makkelijk.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen