Safari maakt fluisterend de ondersteuning van webRTC bekend

“Web conferencing. Implements peer to peer conferencing with the WebRTC standard.”

Dit is de enige verwijzing naar die belangrijke verbetering in Safari. Eén regel in een eenvoudige opsomming van de nieuwe features en mogelijkheden. In de nieuwe Safari 11.0 wordt eindelijk webRTC ondersteund. Bij WeSeeDo ploppen de kurken!

WeSeeDo nu ook voor Apple-gebruikers

Het was erg frustrerend dat de vele Apple-gebruikers (wereldwijd zijn dat er meer dan 1 miljard) niet konden WeSeeDo-en omdat webRTC niet werd ondersteund in Safari. Er werd druk gespeculeerd over de reden daarvoor, maar met de introductie van Safari 11.0, de nieuwe versie van de Apple-browser, wordt webRTC dan toch ondersteund. Al maakt Safari er weinig ophef over, voor WeSeeDo is het een geweldige ontwikkeling. Nu kunnen eindelijk ook al die gebruikers van een Apple-apparaat met een browser WeSeeDo-en!

“Dit is echt goed nieuws. We zaten er met smart op te wachten. Met WeSeeDo kijk je elkaar direct in de ogen en pik je ook de non-verbale communicatie op, net als wanneer je tegenover elkaar aan tafel zit. Behalve dat je er geld mee kunt verdienen, kun je met WeSeeDo ook service en zorg verlenen. Het is geweldig dat dit nu ook beschikbaar komt voor Apple-gebruikers,” aldus Iebele Otten, directeur van WeSeeDo.

Revolutie in klantcontact

Je kunt nu echt geld verdienen met deze revolutie in klantcontact. Verhoog je conversie en omzet, verbeter je klantrelaties, bied écht persoonlijke service en verkoopadvies op afstand, spreek patiënten of cliënten zonder reizen. Ongeacht je beroep of organisatie is de agendafunctie perfect om de baas te blijven over je eigen tijd en WeSeeDo-gesprekken op afspraak te voeren.

Update januari 2019

Apple heeft wat lang op zich laten wachten, maar onder iOS heeft Safari nu eindelijk maar toch ook de ondersteuning voor WebRTC. Dat betekent dat de unieke online videocommunicatie tool van WeSeeDo nu ook voor je klanten via iPhone en iPad beschikbaar is!