WeSeeDo staat voor supersnel contact op afstand

Direct contact met de ander

Iedereen kan het: hoog of laag opgeleid, jong of oud, alle mensen kunnen contact maken via WeSeeDo.Door je dienstverlening te verrijken met WeSeeDo, maak je je organisatie toegankelijk voor iedereen.
Een revolutie in videobellen!

Oogcontact zonder gedoe

 

Bij het huidige videobellen moet je als gebruiker eerst van alles doen voordat je contact kunt leggen: software downloaden, een account aanmaken, aanmelden, inloggen, en je moet samen met je gesprekspartner in hetzelfde protocol zitten. Ja hallo daar, is dat even a-relaxed! Als je nu iemand wilt spreken, moet dat ook nu kunnen.

Mogen we je voorstellen: WeSeedo. Klik, klak, contact.

Iedereen kan WeSeeDo-enĀ 

De browser moet je zien als de lijn die A en B met elkaar verbindt. De knop waarop de ander klikt om met jou in contact te komen, leveren wij. Wij zorgen ervoor dat jullie kunnen gebruiken op een supersnelle en gebruiksvriendelijke manier.

De toekomst voor artsen, coaches en overheden

Voor een gesprek met je huisarts, coach, psycholoog of om iets bij de gemeente te regelen moet je vaak fysiek aanwezig zijn. Met WeSeeDo kun je de mogelijkheid bieden dit op afstand te doen. Hierdoor verlaag je de drempel aanzienlijk. Ook thuiszorgers, intercedenten en belastingadviseurs kunnen heel eenvoudig service op afstand verlenen en contactmogelijkheden bieden met WeSeeDo.

Bekijk hier hoe het werkt

Let's WeSeeDo!