Ook direct meekijken tijdens triages?

Direct op afstand meekijken tijdens het triagegesprek

Je kan patiënten adequater en gerichter helpen

Door de toenemende werkdruk, wordt de behoefte naar zorginnovatie steeds groter. Beeldbellen is een goede aanvulling op de alsmaar stijgende zorgvraag. 

Voordelen WeSeeDo Direct

  • je bent zelf niet in beeld
  • triages kan je direct beter beoordelen
  • je patiënten hoeven niets te downloaden of installeren
  • je hebt een betere overdracht naar de huisarts
  • de urgentie kan je sneller bepalen
  • je kan patiënten direct adequater en gerichter helpen
  • patiënten voelen zich echt gehoord

‘Met WeSeeDo Direct kan je triages direct beter beoordelen’. - Myriam Janssen, HAP Oosterhout

Direct zorg op afstand

Jij ziet op afstand gelijk de situatie bij de patiënt, waarbij je de patiënt direct beter en sneller kunt helpen. Soms doet er zich een situatie voor waarbij telefonisch niet precies kan worden vastgesteld wat de urgentie is. Dit resulteert terecht tot "laat voor de zekerheid maar langskomen" gedrag van de triagist. Soms resulteert dit in een onnodig consult bij de huisarts. Er word dus een beroep gedaan op huisarts en patiënt, terwijl een patiënt zich  evengoed geholpen kan voelen door middel van live beeld triage.

Wat levert het je op?

Met WeSeeDo Direct bereik je een grotere efficiëntieverbetering, meer tijdwinst en verbeter je de zorgkwaliteit. Tevens leidt het tot een verlaging van de werkdruk bij de huisarts.

Ervaringen uit de praktijk

Door middel van live beeld triage kan de urgentie beter beoordeeld worden. Het gaat dan vooral om het beoordelen van (brand)wonden, uitslag, breuken, bloedingen, benauwdheid of oog/mond klachten.

Huisartsen ontvangen doorgaans van patiënten geen klachten over live beeld triage, maar juist wel complimenten.

‘Met WeSeeDo Direct kan je op afstand de ernst van de klachten beter inschatten'.

Binnen één werkdag operationeel

WeSeeDo Direct is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ongeacht welk software pakket en telefooncentrale je gebruikt, WeSeeDo Direct is binnen één werkdag operationeel en gelijk eenvoudig te bedienen door de doktersassistenten. Daarnaast is het voor patiënten direct op elke smartphone bruikbaar. Patiënten hoeven vooraf niets te downloaden of te installeren, geen gedoe dus.

weseedo,hulpdiensten, triages, triagegesprek ,beeldbellen

Veilig

WeSeeDo Direct slaat geen data op en voldoet aan de ISO27001, NEN7510 en Europese privacywetgeving. De privacy van je patiënten en jouw beroepsgeheim blijft dan ook gewaarborgd.

Nieuw! Patiënt kan nu ook van camera switchen

Als de beeldverbinding tot stand is gebracht, heeft de patiënt nu ook de mogelijkheid om de camera aan de voor- en achterzijde van de smartphone te switchen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een wond op het gezicht van de patiënt wilt zien. De patiënt voelt zich gehoord en gezien. En jij kan nog beter je werk doen!

Nu ook tweezijdig beeldbellen

Maar er is meer, want daar waar je voorheen tijdens het triagegesprek via WeSeeDo Direct gelijk met de patiënt mee kon kijken op locatie, is het is nu ook mogelijk om je eigen camerabeeld gelijk te activeren voor tweezijdig beeld. Vooral handig als de huisarts tijdens telefonisch spreekuur direct op wilt schalen naar het menselijk contact met de patiënt en de non-verbale communicatie wilt zien. Wel zo menselijk!

Ervaar WeSeeDo Direct zelf.
Vraag een demonstratie aan!

Binnen 5 minuten ben je helemaal op de hoogte!

Liever op een andere manier contact? Bel ons op (085) 273 79 77 of gebruik ons contactformulier. Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief