weseedo, cyclu, interview, dieta-mietus, beeldbellen

Dieta Mietus van Cyclu werkt al vanaf het begin met WeSeeDo. Ze werkt als coach en vanuit haar bureau Cyclu met artsen en young professionals. Met WeSeeDo kan Dieta op afstand efficiënt en praktisch goede gesprekken voeren met haar cliënten en direct feedback geven op de online Cyclu trainingen. Net zoals een fysiek gesprek op kantoor.

“Vanuit mijn achtergrond als psycholoog geef ik een enorme meerwaarde in mijn coaching aan mijn cliënten. Nieuwe ICT ontwikkelingen combineer ik graag met mijn ruime coach kennis en ervaring. Ik ben gepromoveerd in bedrijfskunde op planning. Deze expertise heb ik ingezet in de Cyclu planningstool. De planningstool ondersteund mijn online trainingen aan de medewerkers en fungeert voor de managers als voortgangsbewaking.

Voor zowel de online trainingen als de online coaching zet ik WeSeeDo in. En dat werkt heel fijn en gemakkelijk.”

Met WeSeeDo komen we eerder tot de kern
“Mijn cliënten gaan eerst aan de slag met de online training en daarna krijgen zij mijn feedback. Soms moeten de oefeningen in het werk van mijn cliënt nog even scherp gesteld worden. Met WeSeeDo kan ik dan binnen een half uur feedback gesprekken voeren. Ik kan mensen begeleiden in Amsterdam of waar zij ook maar zijn en dat is ontzettend fijn. Zij hoeven hier niet langs te komen, het werkt efficiënt en we kunnen eerder tot de kern komen. Toen ik WeSeeDo ook voor het eerst zag dacht ik gelijk, dat is wel hartstikke leuk om dat zo te doen!”

Weseedo, cyclu, interview, beeldbellen

Gelijktijdig documenten delen en elkaar zien
“Als mijn cliënt en ik elkaar al ontmoet hebben in mijn kantoor, doe ik in overleg met mijn cliënt de vervolggesprekken via WeSeeDo. Mijn cliënten vertellen mij na afloop van het gesprek hoe fijn en prettig ze het vonden. Vanuit hun kantoor of thuis kunnen zij heel gemakkelijk en eenvoudig een gesprek met mij voeren. Tijdens het gesprek kan ik gelijk documenten met oefeningen en tips met ze delen en dat is erg praktisch. Samen kijken we dan naar het document en we blijven elkaar zien. Voorheen werkte ik met Skype for Business en Google Hangout, maar dat werkt toch anders. Het is anders ingericht, waardoor je elkaar niet echt aankijkt. Met WeSeeDo heb ik meer oogcontact met mijn cliënt.”

Net zoals een fysiek gesprek
‘’WeSeeDo is laagdrempelig in te zetten. Het geeft mij de mogelijkheid om op afstand een goed gesprek te voeren met mij cliënten, zoals ik dat ook in een fysiek gesprek op kantoor ook zou doen.  Daarnaast kan ik ze via WeSeeDo direct feedback geven op de online training. Het is dus heel efficiënt en praktisch!”

Publicatie: 6 juni 2019