Beeldbellen voor notarissen

Gemakkelijk en veilig beeldbellen met je cliënt

Privacy en beroepsgeheim gewaarborgd

AVG-proof, ISO 27001 en NEN 7510

Je kan nu gebruik maken van digitale beeldbeloplossingen, maar wel veilig. Of het nu gaat om een testament, een samenlevingscontract of een koopakte, je wilt jouw cliënten zo goed mogelijk helpen tijdens deze grote momenten in hun leven. Persoonlijk contact is daarbij zeer belangrijk, zeker voor jouw cliënt. Beveiligd beeldbellen van WeSeeDo voegt een extra persoonlijke dimensie toe aan jouw dienstverlening als notaris zonder dat je daarvoor op kantoor hoeft te zijn.

online videogesprekken advocaten

Non-verbale communicatie zorgt voor de juiste toon

Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit en geluidskwaliteit van beveiligd beeldbellen via WeSeeDo ben je ervan verzekerd dat je elkaar perfect ziet en dat je elkaar uitstekend verstaat. Je vangt de non-verbale signalen op zoals lichaamstaal, mimiek, houding en gezichtsuitdrukkingen van de cliënt. Hierdoor kan je de reactie van je cliënt beter interpreteren en vertrouwen hebben in het persoonlijk oogcontact op afstand. De cliënt voelt zich gehoord wat hem een beter gevoel geeft. Alsof je bij elkaar aan tafel zit op kantoor.

Doe je voordeel met WeSeeDo Persoonlijk

  • Vrije wil is duidelijk te zien
  • Jij en je cliënten hoeven niets te downloaden of te installeren
  • Je houdt de regie over je agenda
  • Slaat geen data op en is AVG-proof
  • Voldoet aan ISO 27001 en NEN 7510

‘Met WeSeeDo kan ik mijn cliënten efficiënt en gemakkelijk helpen bij de belangrijke momenten in hun leven’.

Waarom beeldbellen?

Sommige cliënten reageren beter als ze in hun eigen vertrouwde omgeving zitten, zoals thuis. Beeldbellen helpt deze mensen en daarmee ook jou. Je kunt dan sneller schakelen en werken. Efficiëntie die iedereen ten goede komt.

Maar soms woont een cliënt ook gewoon ver weg. Om dan toch een goed gesprek te kunnen voeren is beeldbellen een uitstekende uitkomst waardoor de cliënt niet hoeft te reizen. Daarmee bied je je cliënt iets waardevols: gemak. En daarnaast kan het jou ook helpen bij het vinden van cliënten buiten je directe werkgebied. 

Notaris-cliënt-beeldbellen-WeSeeDo

Passeren van akte kan nu ook via beeldbellen

Sinds 16 maart 2020 zijn er meer mogelijkheden gekomen om je werk ook via beeldbellen te regelen, zodat je op afstand notariële akten gemakkelijk en veilig kunt laten passeren.

Lees hier meer over op de website van KNB

Vrije wil is te zien

Beeldbellen met WeSeeDo stelt jou in staat om de vrije wil van de testateur vast te stellen evenals de tekeningshandeling van een akte op afstand te verifiëren. De non-verbale communicatie is een zeer belangrijke voorwaarde om je werk goed en ethisch te kunnen doen.

Efficiënt en daadkrachtig werken

Korte bespreekmomenten met cliënten handel je efficiënt en eenvoudig af met WeSeeDo Persoonlijk. Komt er een reactie van de cliënt binnen? Wil je een conceptstuk aan de cliënt voorleggen of een dossier overleggen? Maak dan gebruik van WeSeeDo Persoonlijk.

Met WeSeeDo Persoonlijk kan de cliënt meekijken in het document dat je op het scherm hebt geopend. Het beeld wordt verticaal gesplitst, zodat het persoonlijk oogcontact via WeSeeDo behouden blijft. Je ziet daardoor het document en jouw gesprekspartner naast elkaar op het scherm, zodat de persoonlijke interactie behouden blijft. Ook is het mogelijk om een screenshot te maken, bijvoorbeeld bij de legitimatie van uw cliënt.

Waarom WeSeeDo Persoonlijk?

WeSeeDo Persoonlijk biedt beeldbellen dat menselijk, gemakkelijk en veilig is. Wij slaan geen data op en WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers. WeSeeDo is AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Jij en je cliënt hoeft niets te registreren of te downloaden. En dankzij de agendafunctie en online wachtkamer heb je volledige controle over jouw agenda en tijd.

Digitaal passeren van akten

De Eerste Kamer heeft op 24 april jl. ingestemd met de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid van minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming dat het standpunt onderschrijft van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie die de inzet van digitale middelen zoals beeldbellen bij het passeren van notariële akten in noodsituaties mogelijk maakt. De tijdelijke wet geldt tot 1 oktober 2020, maar kan telkens met twee maanden worden verlengd.

online videogesprekken advocaten

Ervaar WeSeeDo Persoonlijk zelf.
Vraag een demonstratie aan!

Binnen 1 werkdag kan je via een live demo op afstand WeSeeDo zelf ervaren. 

Liever op een andere manier contact? Bel ons op (085) 273 79 77 of gebruik ons contactformulier. Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief