Gemakkelijke en veilige gesprekken
met WeSeeDo Persoonlijk

Privacy en beroepsgeheim gewaarborgd

Reizen is overbodig

Optimaal agendabeheer

Geen ICT-er nodig

WeSeeDo is een uitkomst voor advocaten

U heeft een drukke praktijk en deadlines zijn er altijd, maar ontwikkelingen in een dossier heeft u niet altijd in de hand. En uw cliënten vragen allemaal aandacht. Hoe houdt u dan de controle over uw agenda? WeSeeDo helpt u daarbij! Zelfs op een hectische dag is het met WeSeeDo eenvoudig een persoonlijk gesprek met uw cliënt te regelen. Niemand hoeft ervoor te reizen: de cliënt niet en u niet. Met één druk op de knop is er oogcontact. En door de veilige éénmalige beeldbelverbinding is privacy gegarandeerd.

Ervaar WeSeeDo zelf

We laten graag zien hoe WeSeeDo werkt. Vrijblijvend en op een tijdstip dat het u uitkomt. Vraag een demonstratie aan!

online videogesprekken advocatuur

Veilig online beeldbellen

WeSeeDo is uitermate geschikt voor advocaten, omdat onze beeldbelverbinding de privacy van uw cliënten en het beroepsgeheim waarborgt.

WeSeeDo Persoonlijk

slaat geen data op

voldoet aan de Europese privacywetgeving

voldoet aan de ICT richtlijnen van de NOvA

voldoet aan de normeringen NEN 7510 en ISO 27001

heeft geen verplichtingen naar moederbedrijven

staat alleen op Nederlandse servers

Werk efficiënter, bespaar reistijd

Met WeSeeDo bespaart u kostbare reistijd, voor uzelf of uw cliënt. Terwijl u elkaar tóch kunt zien. WeSeeDo werkt heel eenvoudig: het secretariaat maakt een afspraak met uw cliënt en stuurt een eenmalige url-link via e-mail of sms. Op het afgesproken tijdstip klikt de cliënt op deze link, waardoor de verbinding tot stand wordt gebracht en het beeldbelgesprek direct kan beginnen. Elke verbinding is uniek en eenmalig. Dat maakt WeSeeDo veilig. En kunt u uw tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken.

online videogesprekken advocaten weseedo
online videogesprekken advocatuur

Bespaar tijd en geld met WeSeeDo

Korte bespreekmomenten met uw cliënten en collega’s handelt u efficiënt en eenvoudig af met WeSeeDo. Komt er een vonnis of reactie van de wederpartij binnen? Wilt u een concept processtuk aan uw cliënt voorleggen? Of even over een stuk of dossier sparren met een collega op een andere locatie? Maak dan gebruik van WeSeeDo. Met WeSeeDo kan uw cliënt of collega meekijken in het document dat u op het scherm hebt geopend. Het beeld wordt verticaal gesplitst, zodat het oogcontact via WeSeeDo behouden blijft. U ziet het document en uw gesprekspartner naast elkaar.

online videogesprekken advocaten weseedo

“Als privacy-advocaat vind ik het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Dat doen wij onder meer door gebruik te maken van WeSeeDo.”
Mr. Koen Konings, privacy-advocaat bij NORD Advocaten

“Als privacy-advocaat vind ik het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Dat doen wij onder meer met de videotool van WeSeeDo.”
Mr. Koen Konings, privacy-advocaat bij NORD Advocaten

Ervaar WeSeeDo zelf

Uw cliënten zijn er klaar voor. De techniek ook. En uw organisatie?

WeSeeDo Persoonlijk werkt gemakkelijk en sluit naadloos aan op de praktijk van advocaten. We laten u graag zien hoe!

Vraag een demonstratie aan, op een dag en tijdstip dat het u uitkomt. En ervaar hoe WeSeeDo uw organisatie kan helpen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Nog niet overtuigd? Lees snel verder!

Verbale en non-verbale communicatie

Ruim 80% van alle gesprekscommunicatie tussen mensen is non-verbaal. Dat gedeelte gaat met telefonische gesprekken verloren. Met WeSeeDo niet. Doordat u uw cliënt met WeSeeDo recht in de ogen kunt kijken, communiceert u alsof u met elkaar aan tafel zit. Verbaal én non-verbaal. U ziet de reactie van uw cliënt en kunt daar meteen op inspelen. U ziet bijvoorbeeld ook of uw cliënt uw uitleg niet helemaal begrijpt en kunt het daardoor meteen verduidelijken. Daardoor bent u in staat om uw dienstverlening nóg beter op uw cliënt af te stemmen.

online videogesprekken advocaten weseedo
online videogesprekken advocaten

Cliënten overal ter wereld bijstaan

Bent u specialist in uw niche? En heeft u dus cliënten in het hele land, of werkt u internationaal? Of u nu regionaal, nationaal of internationaal werkt, met WeSeeDo kunt u uw cliënten overal ter wereld bijstaan. Met dezelfde veiligheid en vertrouwelijkheid als face to face contact.

Schakel eenvoudig op afstand een tolk in

Heeft u cliënten die het Nederlands slecht beheersen of niet machtig zijn? Dan moet er vaak een tolk aan te pas komen. Dat kan een kostenverhoging voor uw cliënt met zich meebrengen. Met name de reiskosten van een tolk kunnen namelijk nogal in de papieren lopen. Met WeSeeDo kunt u tot vier mensen uitnodigen voor een gesprek. Met één druk op de knop voegt u dus een tolk toe aan het WeSeeDo gesprek, vanaf zijn of haar eigen locatie. Niemand hoeft te reizen, en dat is kostenbesparend voor uw cliënt.

online videogesprekken advocaten
online videogesprekken advocaten

Eenvoudig in gebruik

WeSeeDo is dé online communicatietool voor uw zakelijke online gesprekken. WeSeeDo is zeer gebruiksvriendelijk, geschikt voor alle browsers op alle devices, 24/7, waar dan ook. Met één druk op de knop bent u in gesprek en is het alsof uw gesprekspartner bij u aan tafel zit.

Geen ICT-er nodig

Voor WeSeeDo heeft u geen ICT-ers nodig. Onze applicatie is eenvoudig aan uw eigen systemen en softwarepakketten te koppelen. Er hoeven geen ICT-ers langs te komen voor installatie of updates. U hoeft ook niet met uw cliënten te overleggen over hoe u de beeldbelverbinding tot stand brengt. Elk WeSeeDo gesprek is een éénmalige verbinding, die tot stand komt met één druk op de url link in de sms of e-mail. WeSeeDo: laagdrempelig en gemakkelijk.

Video tool voor advocatuur
Online videogesprekken advocaten weseedo videobutton

Juridisch inloopspreekuur? De digitale wachtkamer van WeSeeDo biedt uitkomst!

Heeft u een juridisch inloopspreekuur of vragenuur? Dan kan die service voortaan ook via WeSeeDo aanbieden. Het scheelt een hoop drukte op kantoor en is gemakkelijk te regelen. Wie een vraag heeft, klikt op de knop en maakt contact. Ben je al in gesprek, dan ziet de beller dat aan de WeSeeDo-knop en kan dan even wachten tot u weer beschikbaar bent.

WeSeeDo Persoonlijk is:

 • Menselijk en gemakkelijk beeldbellen: direct oogcontact met uw cliënt.
 • Eenvoudig in gebruik: geen downloads of registraties nodig.
 • Veilig en anoniem: éénmalige unieke beeldbelverbindingen. 
 • WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers.
 • AVG-proof, ISO 27001 en NEN 7510.
 • Eenvoudig en snel documenten delen en direct bespreken.

WeSeeDo voldoet aan de Europese privacywetgeving en de ICT richtlijnen van de NOvA.

online videogesprekken advocaten

Elektronisch dossier

WeSeeDo staat voor gebruiksgemak en ontlast u als professional. WeSeeDo slaat geen data op, maar u heeft wel de mogelijkheid om de gesprekken op te nemen op uw eigen server. Uiteraard dient u uw gesprekspartner volgens de gedragsregels eerst toestemming te vragen om het gesprek op te nemen, maar als u die heeft dient u het gesprek zelf opslaan op uw eigen PC/laptop of eigen server. En kunt deze eventueel toevoegen aan het (elektronisch) dossier.

Werkt u met een elektronisch dossiersysteem waarbij de cliënt bepaalde delen van zijn of haar dossier kan inzien? Dan kunt u het WeSeeDo gesprek zo opslaan dat de cliënt het gesprek zelf weer kan bekijken en beluisteren. Bijvoorbeeld als u wilt aantonen dat u iets wel of niet hebt besproken of dat u een bepaald advies of keuzemogelijkheid heeft aangereikt. En zo zijn er vast nog vele mogelijkheden denkbaar die de communicatie tussen u en uw cliënt kunnen optimaliseren. 

Groen ondernemen – Duurzaamheid

WeSeeDo versterkt het duurzame imago van bedrijven. WeSeeDo’en betekent voor bedrijven minder reizen. Dat betekent niet alleen een kostenbesparing, maar ook minder CO2 uitstoot. Zonder werkprocessen te moeten veranderen kunt u met WeSeeDo (nog) groener ondernemen. Zo versterkt u uw imago als duurzaam ondernemer.

WeSeeDo Dashboard smsm

Personaliseren WeSeeDo

U kunt WeSeeDo laten aanpassen aan uw huisstijlkleuren. Ook is het mogelijk om uw bedrijfslogo toe te voegen. Zo krijgt WeSeeDo de look en feel van uw eigen organisatie. Dit zorgt voor herkenning!

WeSeeDo: de toekomst voor de advocatuur

WeSeeDo is de toekomst; op deze manier menselijk, gemakkelijk en veilig beeldbellen ondersteunt innovatieve kantoren. 

online videogesprekken advocaten
Online videogesprekken advocaten: digitale wachtkamer

Functionaliteiten

WeSeeDo Persoonlijk biedt de volgende functionaliteiten:

 • Agenda: zelf afspraken maken met cliënten, uitnodiging via e-mail of sms
 • Secretaresse module: secretaresse maakt de afspraken met cliënten
 • Digitale wachtkamer
 • WeSeeDo button
 • Doorverbinden
 • 3-weggesprek (een gesprek met drie mensen tegelijk)
 • Chat
 • Documenten versturen
 • Screenshot
 • Document presenteren (PDF)
 • Presentatie tonen
 • Presentatie website (schermdelen)
 • Converteren document

Ervaar WeSeeDo zelf.
Vraag een demonstratie aan!

Liever op een andere manier contact? Bel ons op (085) 273 79 77 of gebruik ons contactformulier. Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief