Beeldbellen voor psychologiepraktijken

Met jouw cliënt op afstand het gesprek voeren zoals in jouw praktijk

Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit voor non-verbale en verbale communicatie

Vanuit een beveiligde omgeving voor jou en je cliënt

Via beeldbellen veilig het behandeltraject en het behandelplan met cliënten bespreken om ze vervolgens ook online te behandelen? WeSeeDo staat aan jouw zijde. Dankzij de uitstekende beeld- en geluidskwaliteit vang je de non-verbale signalen zoals lichaamstaal, mimiek, houding en gezichtsuitdrukkingen van je cliënt goed op. Hierdoor kan je de reactie van je cliënt beter interpreteren en dit geeft vertrouwen in het persoonlijk oogcontact op afstand. De cliënt voelt zich zo gehoord en het geeft de cliënt een beter gevoel. Hierdoor kun je ze goed begeleiden en activeren. Alsof je bij elkaar aan tafel zit in de praktijk.

WeSeeDo-beeldbellen-client-psycholoog

Non-verbale communicatie zorgt voor de juiste toon

Dankzij de uitstekende beeld- en geluidskwaliteit van beveiligd beeldbellen via WeSeeDo ben je ervan verzekerd dat je elkaar perfect ziet en dat je elkaar uitstekend verstaat. Je vangt de non-verbale signalen op zoals lichaamstaal, mimiek, houding en gezichtsuitdrukkingen van de cliënt. Hierdoor kan je de reactie van je cliënt beter interpreteren en vertrouwen hebben in het persoonlijk oogcontact op afstand. De cliënt voelt zich gehoord wat je cliënt een beter gevoel geeft. Alsof je bij elkaar zit in de praktijk. En zo kun jij de online behandeling geven die je voor ogen hebt waarmee je jouw cliënt de zorg geeft die deze nodig heeft.

 

Update 23-04-20: Wanneer de fysieke kwetsbaarheid van de patiënt, medepatiënten of de (persoonlijke situatie van de) zorgverlener zelf daartoe aanleiding geven, kan face-to-face behandeling vervangen worden door beeldbellen. Zie hier voor meer informatie van LVVP. 

Doe je voordeel met WeSeeDo Persoonlijk

  • Zorg verlenen waar uw cliënt die wil ontvangen
  • Binnen 1 werkdag operationeel
  • Non-verbalen communicatie gewaardborgd
  • Een digitaal consult kan nu op dezelfde wijze gedeclareerd worden als een fysiek consult
  • Jij en jouw cliënten hoeven niets te downloaden of te installeren
  • Goede combinatie met fysieke gesprekken
  • Je houdt de regie over je eigen agenda
  • WeSeeDo is veilig. We slaan geen data op. We zijn AVG-proof en zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd

Binnen 1 werkdag operationeel!

WeSeeDo-beeldbellen-psycholoog-client

Beeldbellen is doorgebroken

In korte tijd zijn we in Nederland massaal gaan beeldbellen, waaronder ook veel psychologische behandelaars die hun behandeling online vervolgen. En niet zonder succes. De effecten van behandelen via beeldbellen zijn vergelijkbaar gebleken met die van een behandeling binnen de praktijk.

De AVG wetgeving en het beroepsgeheim vraagt om beveiligd beeldbellen, een partner dat volledig voldoet aan de AVG wetgeving, ISO 27001 en NEN 7510. Wij helpen jou hier graag mee. WeSeeDo is volledig gecertificeerd en AVG-proof. We slaan geen data op en WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers.

Zet beeldbellen in als onderdeel van jouw gebruikelijke werkwijze

Het inzetten van beeldbellen is geen zwart/wit-oplossing. Beeldbellen past prima naast jouw gebruikelijk werkwijze of als onderdeel van een (online) programma. Hiermee biedt je een extra gemak voor je cliënten. Daarnaast kan je een beeldbel afspraak op dezelfde manier declareren als een fysieke afspraak op de praktijk.

”WeSeeDo is net zoals een fysiek gesprek.”

online videogesprekken advocaten

WeSeeDo ondersteunt je bij de behandeling

Met WeSeeDo Persoonlijk kan je niet alleen het behandeltraject en behandelplan met je cliënten bespreken, maar je kan ze ook op afstand activeren en begeleiden. WeSeeDo Persoonlijk biedt hiervoor, naast beeldbellen, ook extra functionaliteiten zoals het delen van documenten en het delen van je scherm. Dit is erg handig als je iets wilt verhelderen of als je je cliënt een opdracht wilt geven als onderdeel van je behandeling. Tijdens het delen van documenten en het schermdelen blijf je elkaar zien en oogcontact houden zodat je de lichaamstaal, mimiek, houding en gezichtsuitdrukkingen kunt blijven waarnemen.

WeSeeDo is veilig

WeSeeDo Persoonlijk biedt beeldbellen voor psychologen en psychologische behandelaars dat menselijk, gemakkelijk en veilig is. Wij slaan geen data op en WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers. Wij voldoen daarnaast volledig aan de AVG en zijn zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. De vertrouwelijke gegevens die jij en je cliënt met elkaar delen, blijven dus gewaarborgd.

Video tool voor advocatuur
WeSeeDo Dashboard smsm

WeSeeDo is gebruiksvriendelijk

Beeldbellen met WeSeeDo Persoonlijk is erg eenvoudig. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw cliënt. Het is stand-alone en werkt via de browser. Er zijn geen vervelende registraties of downloads nodig. Jouw cliënt neemt met één druk op de unieke url-link in de uitnodigingsmail of-sms plaats in de online wachtkamer, waarna jij het gesprek kan starten.

En jij kunt dus werken waar jij maar wilt. Op kantoor, thuis of waar er ook. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding, camera en microfoon. Geen gedoe dus. waardoor de focus volledig op de behandeling ligt. En dankzij de agendafunctie en online wachtkamer, hou je regie over je agenda en heb je de volledige controle over het proces.

Zo werkt beeldbellen met WeSeeDo

Binnen jouw online WeSeeDo beheeromgeving plan je in de agenda een afspraak met jouw cliënt in. Je cliënt ontvangt je uitnodigingsmail of -sms met daarin alle benodigde informatie voor het gesprek en een unieke link voor het beveiligde beeldbelgesprek. Op de afgesproken dag en tijdstip klikt je cliënt op de link in de e-mail of sms en neemt plaats in de online wachtkamer. Jij kan vanuit de digitale wachtkamer het gesprek starten en houdt daarmee de volledige regie over je werkproces.

online videogesprekken advocaten weseedo

Je wilt beginnen met beeldbellen maar je weet niet hoe? Vraag een demonstratie aan!

Geen nood. Het inzetten van WeSeeDo Persoonlijk beeldbellen is heel eenvoudig. Vraag een vrijblijvende live demo aan zodat je het gebruikersgemak, de beeld- en geluidskwaliteit van WeSeeDo zelf kan ervaren. Daarnaast vertellen we je meer over de extra functionaliteiten en hoe makkelijk WeSeeDo Persoonlijk is.

Liever op een andere manier contact? Bel ons op (085) 273 79 77 of gebruik ons contactformulier. Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief