Telecom Inspirience Awards Nominaties 2018 WeSeeDo Meldkamer 112 Fysiotherapie Rijnmond

Wow! WeSeeDo is tweemaal genomineerd door de vakjury van de Telecom Inspirience Awards 2018! Met de cases van Meldkamer Noord-Nederland voor de categorie ‘Best Contact Center Project’ en van Fysiotherapie Rijnmond voor de categorie ‘Best Healthcare Project’. We zijn ontzettend trots!

Meldkamer Noord-Nederland

De Meldkamer Noord-Nederland maakt gebruik van WeSeeDo Direct om live beelden te krijgen bij 112-meldingen. Naast het telefoongesprek met 112 wordt indien noodzakelijk een live videoverbinding tot stand gebracht. De melder hoeft daarvoor niets te downloaden of te installeren. De Meldkamer Noord-Nederland bereikt met WeSeeDo Direct een grotere efficiëntie verbetering en meer tijdwinst. De centralisten kunnen met de WeSeeDo Direct live videoverbinding melders beter helpen en aanrijdende eenheden ter plekke adequater en gerichter ondersteunen.

Fysiotherapie Rijnmond 

Fysiotherapie Rijnmond maakt gebruik van WeSeeDo om patiënten de mogelijkheid te bieden om ook in het weekend gerichte zorg te krijgen. Bij een acute klacht of sportblessure is er met 1 druk op de button op de website direct persoonlijk oogcontact met de dienstdoende fysiotherapeut. Met WeSeeDo kan Fysiotherapie Rijnmond haar patiënten snellere en persoonlijke service bieden en de klantervaring optimaliseren. Fysiotherapie Rijnmond is met WeSeeDo de eerste fysiopraktijk in Nederland die in het weekend online spreekuren biedt.

Op donderdag 15 november a.s. worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Award-uitreiking in Het Zalmhuis in Rotterdam.