WeSeeDo wint Telecom Inspirience Award 2017

Ja, we hebben ‘m! Op 15 november is WeSeeDo uitgeroepen tot winnaar in de categorie Best Video Communications Project tijdens de feestelijke uitreiking van de Telecom Inspirience Awards 2017.

Het gaat daarbij om de unieke videotechniek die WeSeeDo inzet voor het platform Hallo Dokter.
We zijn hier ontzettend trots op. We zien deze award als het ultieme, onpartijdige bewijs dat we een fantastisch product hebben.

WeSeeDo bleek bij de vakjury in de smaak te vallen vanwege de vernieuwende propositie. De jury sprak zelfs van “Video Communications, Next Level. Een super complexe en innovatieve oplossing, toegepast in de hedendaagse problematiek. Een top concept!”

Weseedo wint telecom inspirience award

Hallo Dokter: online videoconsulten bij je eigen huisarts

Op het innovatieve online huisartsenplatform Hallo Dokter kunnen huisartsen, waarnemers en huisartsenposten hun patiënten veilig en eenvoudig online videoconsulten aanbieden. Met WeSeeDo kunnen huisartsen en patiënten met elkaar communiceren zonder iets te downloaden, een account aan te maken of ergens in te loggen. Het enige dat je als patiënt hoeft te doen is vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Je krijgt dan een link via de mail, die je op het afgesproken tijdstip met één klik activeert. Via de browser wordt dan oogcontact tot stand gebracht met je huisarts, diens waarnemer of de huisartsenpost. Dat kun je gewoon vanuit huis doen, maar ook op kantoor of in het buitenland.

WeSeeDo: niets via Amerikaanse servers

Hallo Dokter heeft lang gezocht naar een goede technische partner. WeSeeDo was de eerste en enige partij waarbij alles klopte en werkte. Net als onze andere relaties heeft Hallo Dokter – terecht – nogal wat eisen en is WeSeeDo de enige die daar volledig aan voldoet. Zo staat de veiligheid van het gesprek voorop. Elk videogesprek is eenmalig, wordt niet opgeslagen en is beroepsgeheim proof. WeSeeDo voldoet aan de Europese privacywetgeving en is geheel onafhankelijk. Anders dan sommige online videochat aanbieders heeft WeSeeDo geen banden met de Amerikaanse overheid. Er gaat niets via Amerikaanse servers! Ook het gebruiksgemak voor arts en patiënt is een belangrijk voordeel. Bovendien houd je als arts de regie over je eigen agenda. Je plant de gesprekken gemakkelijk in en kunt daardoor efficiënter werken.

Het belang van non-verbale communicatie

Internet heeft de wereld aan onze voeten gelegd. We kunnen moeiteloos wereldwijd communiceren. Maar tijdens het mailen, chatten en bellen gaat er belangrijke non-verbale informatie verloren: onze communicatie ‘verarmt’. We hebben een oplossing nodig die onze lichaamstaal weer in beeld brengt en het oogcontact herstelt. Die oplossing moet zo eenvoudig en veilig mogelijk zijn, zodat iedereen ermee kan werken. Eigenlijk moeten we gewoon weer met elkaar in gesprek. Maar dan anno nu, waarin het persoonlijke contact via internet gemaximaliseerd wordt. WeSeeDo biedt die oplossing.

Award-aanbieding: jaarabonnement met korting

Om te vieren dat we de Telecom Inspirience Award hebben gewonnen, hebben wij voor jou een mooie Award-aanbieding. Als je voor 31 december 2017 een jaarabonnement voor het WeSeeDo Basispakket afsluit, waarbij je direct gebruik kunt maken van de online videochat tool, krijg je de eerste 3 maanden ter waarde van € 87,- helemaal gratis!

Wat zit er in het WeSeeDo Basispakket?

  1. Een videobutton voor op je website.
  2. Gespreksuitnodigingen versturen via een link in de mail.
  3. Real-time videobellen via je website of via welke browser dan ook.
  4. Tijdens het videogesprek kun je ook tekst-chatten.
  5. Documenten naar elkaar versturen tijdens het videobellen.

Wil je ook eenvoudig en veilig videobellen en gebruik maken van deze aanbieding? Neem nu contact op!

 

webrtc video chat