Zorg, thuiszorg, ouderenzorg

Te weinig handen aan het bed?

Zorgen over de zorg?

Video tool voor advocatuur

Werk je in de zorg?

  • Consult en hulp op afstand
  • Verlicht de eenzaamheid bij ouderen
  • Agenda- en wachtkamerfunctie
  • Veilig en privé

Je patiënten/cliënten hoeven maar op de knop te drukken om rechtstreeks contact met jou te hebben. Zelfs digibeten kunnen het! Laagdrempeliger zorg aanbieden kan bijna niet.

Bovendien is privacy gegarandeerd door de veilige, eenmalige verbinding. Er kan niemand meekijken. WeSeeDo biedt mogelijkheden te over voor zorgverleners als artsen, apothekers, verpleegkundigen, ouderenhulpen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, geestelijk begeleiders, thuiszorg organisaties…

Kom in actie tegen eenzaamheid

Vooral in de ouderenzorg is eenzaamheid een probleem. Veel ouderen zitten weken of zelfs maanden alleen in hun woning zonder enig contact met de buitenwereld. Wist je dat het heel makkelijk is om geregeld oogcontact met hen te maken? Ze kunnen hun verhaal kwijt en voelen zich veilig. De familie, de huisarts en de thuiszorg kunnen in een handomdraai die vreselijke eenzaamheid verlichten.

Dokter_Ouderenzorg_eenzaamheid_weseedo

Iedereen kan WeSeeDo-en

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te WeSeeDo-en. WeSeeDo is makkelijk te implementeren en er hoeven geen ICT-ers langs te komen voor updates en installaties. Voor de gebruiker is het niet meer dan een druk op de knop. In de ouderenzorg kun je bijvoorbeeld een beperkt aantal contacten instellen, zoals de dokter, de thuiszorg en de kinderen, zodat de gebruiker onmogelijk in de war kan raken.

Agenda en wachtkamer

Met de agendafunctie kunnen patiënten gemakkelijk een afspraak maken. Als de afspraak is gemaakt, krijgen ze via de mail een eenmalige link die ze activeren op het afgesproken tijdstip. Met de wachtkamerfunctie kunnen ze op hun beurt wachten, net als bij de huisarts of in het ziekenhuis. Handig voor jou, en geweldig voor je patiënten, die direct toegang hebben tot zorg, bij wijze van spreken vanuit hun bed.

Let's WeSeeDo!