WeSeeDo-Logo Sluiten

Beeldbellen

De mogelijkheden

Met WeSeeDo voer je veilig en vertrouwd beeldgesprekken. Eén-op-één of in een groep. Je kijkt bij vragen en calamiteiten direct mee op locatie en met de handige planningstool behoud jij de regie.

WeSeeDo-videobellen-bedrijf-veilig

Voer online een persoonlijk
gesprek met cliënten

Voor de één is beeldbellen een klantvriendelijke aanvulling op de dienstverlening en voor de ander de standaard manier van werken. Hoe je ook werkt, met WeSeeDo voer je veilig en vertrouwd online gesprekken met cliënten. Plan een afspraak in via e-mail of sms met de agendafunctie. Vervolgens start je eenvoudig het gesprek met één klik op de link in de uitnodiging. Je gesprekspartner heeft geen account nodig en hoeft niets te downloaden of te installeren. Dat maakt WeSeeDo toegankelijk voor iedereen.

Bekijk praktijkvoorbeeld van
huisartspraktijk Diëtisten Groep Nederland.

WeSeeDo-Direct-meekijken-beeldbellen

Kijk direct mee tijdens
een telefoongesprek

Met WeSeeDo verplaats je je snel en eenvoudig in de situatie van je gesprekspartner. In één simpele stap nodig je de beller uit om een videoverbinding te starten. Hierdoor kun je direct meekijken ter plaatse. Zo kun je de situatie beter beoordelen en de juiste vervolgstappen bepalen. De beller is sneller geholpen en jij kan efficiënter en gerichter werken. WeSeeDo werkt overal en op iedere smartphone.

Bekijk praktijkvoorbeeld van
meldkamer Noord-Nederland.

WeSeeDo-beeldbellen-groepsbellen-Conference-call-man-in-conversation

Vergader met al je collega’s,
veilig op afstand

Met WeSeeDo voer je eenvoudig en veilig groepsgesprekken tot en met 9 personen. Plan je vergadering via WeSeeDo en bespreek al jouw zakelijke onderwerpen op afstand. Iemand toevoegen terwijl het gesprek al loopt kan ook. Haal de juiste mensen bij het gesprek op het juiste moment. Denk aan een tolk, mantelzorger of specialist die aanwezig moet zijn voor een deel van het gesprek. Zo worden groepsgesprekken flexibel én toegankelijk.

Bekijk praktijkvoorbeeld van
bedrijfsmaatschappelijk werker Ellen.

Behoud de regie over je agenda

Afspraken inplannen en beheren is eenvoudig met WeSeeDo. Met de agendafunctie stuur je een uitnodiging via e-mail, sms of rechtstreekse link.

Vraag een demo aan
  • Inzicht in al je afspraken
  • Integreert met een persoonlijke agenda
  • Voeg gemakkelijk een assistent-account toe
Bekijk alle voordelen
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn Dirkse, Projectleider Cluster Dienstverlening bij gemeente Rotterdam

“Op de vraag aan een Rotterdamse hoe ze het vond om de geboorteaangifte via WeSeeDo te doen, zei ze dat ze het persoonlijker vond dan in een kantoor langskomen.”

Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Darnell Bakker, Innovatie Meldkamer Noord-Nederland

“WeSeeDo is makkelijk in gebruik en helpt ons bij de beeldvorming van een incident, het geven van handelingsperspectief en beelden kunnen besluitvorming ondersteunen.’’

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.