WeSeeDo-Logo Sluiten

Beeldbellen

Voor wie?

Hoe jouw organisatie ook in elkaar steekt, WeSeeDo past altijd. Dankzij de eenvoud en het gebruiksgemak van WeSeeDo wordt beeldbellen toegankelijk voor iedereen. Versterk vandaag nog jouw dienstverlening met persoonlijk beeldbellen van WeSeeDo.

Iedereen kan WeSeeDo'en

Enkele voorbeelden van sectoren waarin we momenteel actief zijn

WeSeeDo-beeldbellen-Huisarts-zorg-Ehealth
Zorg
WeSeeDo-beeldbellen-storingsdienst-reparatie
Storingsdiensten
WeSeeDo-videobellen-gemeente-ambtenaar-inwoner
Gemeenten
WeSeeDo_arbodienst_Beeldbellen_met_bedrijfsarts
Arbo

Voor iedereen die veilig wil beeldbellen

Zo houden we het veilig

Beeldbellen van WeSeeDo is niet alleen eenvoudig, maar ook gegarandeerd veilig. Iedere deelnemer ontvangt een unieke link om aan het gesprek deel te nemen. Zo houden we inbrekers buiten de deur. Ook slaan we geen enkele gegevens op. Jouw privacy en die van je cliënt blijft dus gewaarborgd. Daarnaast zorgen we altijd voor een veilige verbinding. Dankzij onze STUN- en TURN servers is WeSeeDo ook geschikt voor organisaties met een hoge beveiligingsgraad.

Voor grote en kleine organisaties

Geen organisatie is te klein of te groot om te WeSeeDo’en. Met onze plug-and-play functionaliteiten kun je WeSeeDo volledig aansluiten op de wensen en eisen van jouw organisatie. Ook kies je zelf of je de WeSeeDo interface gebruikt of functionaliteiten integreert binnen een bestaand systeem. WeSeeDo integreerde al met veel CRM, EDP en HIS systemen en kan worden gekoppeld aan je eigen systeem. Zo past WeSeeDo binnen iedere ICT architectuur en werkwijze.

Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Henk Dijkstra, Casemanager bij VerzuimMeesters

“WeSeeDo is voor ons een mooie aanvulling op ons werk. Tijdens een gesprek kan je gemakkelijk een casemanager, supervisor of tolk bijschakelen.”

Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Vincent Frederiks, Product Owner bij Pharmeon

“Het past goed binnen ons Uw Zorg online platform waarin patiënten o.a. medicatie aanvragen en een afspraak maken. Met een lage instap helpen we onze klanten en haar patiënten echt.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.