WeSeeDo-Logo Sluiten

Beeldbellen

Voor wie?

Steeds meer organisaties kiezen voor WeSeeDo vanwege de stabiliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en de mogelijkheden om te personaliseren. Inmiddels hebben we vele zakelijke klanten in Nederland, waaronder huisartsenpraktijken, huisartsenposten, ziekenhuizen, gemeenten, overheid, meldkamers, Politie, verzekeringsmaatschappijen, notarissen, klant contact centers, storingsdiensten, zorgorganisaties.

Iedereen kan WeSeeDo'en

WeSeeDo-beeldbellen-Huisarts-zorg-Ehealth
Zorg
WeSeeDo-videobellen-gemeente-ambtenaar-inwoner
Gemeenten
WeSeeDo_arbodienst_Beeldbellen_met_bedrijfsarts
Arbo
WeSeeDo Direct: Direct meekijken met huurder tijdens telefoongesprek
Storingsdiensten
Meneer zit achter laptop te beeldbellen met WeSeeDo in de financiele sector
Financieel
WeSeeDo-beeldbellen-storingsdienst-reparatie
Verzekeraars
Moeder met net geboren baby aan het videobellen op een Ipad met de kraamverzorgster
Kraamzorg

Voor iedereen die veilig wil beeldbellen

Zo houden we het veilig

Beeldbellen van WeSeeDo is niet alleen eenvoudig, maar ook gegarandeerd veilig. Iedere deelnemer ontvangt een unieke link om aan het gesprek deel te nemen. Zo houden we inbrekers buiten de deur. Ook slaan we geen enkele gegevens op. Jouw privacy en die van je cliënt blijft dus gewaarborgd. Daarnaast zorgen we altijd voor een veilige verbinding. Dankzij onze STUN- en TURN servers is WeSeeDo ook geschikt voor organisaties met een hoge beveiligingsgraad.

Voor grote en kleine organisaties

Geen organisatie is te klein of te groot om te WeSeeDo’en. Met onze plug-and-play functionaliteiten kun je WeSeeDo volledig aansluiten op de wensen en eisen van jouw organisatie. Ook kies je zelf of je de WeSeeDo interface gebruikt of functionaliteiten integreert binnen een bestaand systeem. WeSeeDo integreerde al met veel CRM, EDP en HIS systemen en kan worden gekoppeld aan je eigen systeem. Zo past WeSeeDo binnen iedere ICT architectuur en werkwijze.

CIZ: WeSeeDo biedt klantvriendelijk, veilig en persoonlijk beeldbellen
CIZ: WeSeeDo biedt klantvriendelijk, veilig en persoonlijk beeldbellen
CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

“Beeldbellen via WeSeeDo is klantvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Wij kunnen nu persoonlijk in gesprek gaan met onze cliënten en hun naasten zonder dat we ze fysiek zien.“

Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Henk Dijkstra, Casemanager bij VerzuimMeesters

“WeSeeDo is voor ons een mooie aanvulling op ons werk. Tijdens een gesprek kan je gemakkelijk een casemanager, supervisor of tolk bijschakelen.”

Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Vincent Frederiks, Product Owner bij Pharmeon

“Het past goed binnen ons Uw Zorg online platform waarin patiënten o.a. medicatie aanvragen en een afspraak maken. Met een lage instap helpen we onze klanten en haar patiënten echt.”

Darnell Bakker, Innovatie Meldkamer Noord-Nederland

“WeSeeDo is makkelijk in gebruik en helpt ons bij de beeldvorming van een incident, het geven van handelingsperspectief en beelden kunnen besluitvorming ondersteunen.’’

Huisartsenpost Oosterhout: WeSeeDo helpt huisartsen met huisartsentekort
Huisartsenpost Oosterhout: WeSeeDo helpt huisartsen met huisartsentekort
Myriam Janssen, Huisartsenpost Oosterhout

"WeSeeDo draagt bij aan het oplossen van het acute probleem rondom het huisartsentekort. Door WeSeeDo daalt het aantal consults en dus de werkdruk. Voor mijzelf betekent WeSeeDo dat ik patiënten gericht kan helpen. Dat ik gericht advies kan geven. Dat ik patiënten niet onnodig naar de post hoef laten komen."

WeSeeDo-partner-API-videobellen
WeSeeDo-partner-API-videobellen
Richard Dekkers, Head of Operations bij Youfone

"Met WeSeeDo kunnen onze medewerkers direct op afstand onze klanten thuis sneller en accurater helpen bij het instellen van internet, TV en vast bellen. Door tijdens het telefoongesprek beeld toe te voegen, kunnen wij de klant beter en efficiënter helpen met het doorlopen van de juiste stappen en eventuele problemen oplossen. Ook ervaren onze klanten het als extra service, ze zijn hier positief over. Zowel zij, als wij, zijn heel erg tevreden over WeSeeDo. WeSeeDo is tijd- en kostenbesparend. Het verhoogt de klanttevredenheid."

Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn Dirkse, Projectleider Cluster Dienstverlening bij gemeente Rotterdam

“Op de vraag aan een Rotterdamse hoe ze het vond om de geboorteaangifte via WeSeeDo te doen, zei ze dat ze het persoonlijker vond dan in een kantoor langskomen.”

WeSeeDo-partner-API-videobellen
WeSeeDo-partner-API-videobellen
Jorden Dashorst, project manager contact center bij Budget Thuis

"Doordat we met WeSeeDo direct mee kunnen kijken, kunnen we storingen en problemen bij onze Budget Alles-in-1 klanten vaak ter plekke oplossen. Ook kunnen we onze installateurs beter en directer aansturen. Dat scheelt niet alleen ons, maar ook onze klanten een hoop tijd en geld. We zien en horen dan ook van onze klanten en medewerkers dat ze WeSeeDo heel erg waarderen!"

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.