WeSeeDo-Logo Sluiten

Beeldbellen

Functionaliteiten

WeSeeDo biedt een uitgebreide set aan functionaliteiten voor beeldbellen en samenwerken. Onze software is gebruiksvriendelijk, veilig en volledig aanpasbaar. Beeldbel met één-op-één of meerdere gespreksdeelnemers, plan afspraken of consults, deel je scherm, werk samen aan documenten en chat met elkaar. WeSeeDo is geschikt voor elke organisatie, groot of klein. Onze software is eenvoudig te integreren binnen iedere workflow en is beschikbaar op elk apparaat. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van WeSeeDo!

Screenshot van Outlook met daarin de WeSeeDo knop

Outlook-koppeling

Hoe gemakkelijk is dit! Rechtstreeks vanuit je Outlook met één druk op de knop een WeSeeDo-afspraak inplannen. Door de koppeling wordt jouw WeSeeDo-afspraak automatisch geplaatst in zowel jouw Outlook-agenda als jouw WeSeeDo-agenda. Ideaal om tijd te besparen.

Bekijk de 1-min video over de Outlook-koppeling
Screenshot van de afspraakpagina in WeSeeDo waar je makkelijk afspraken kunt inplannen

Met één klik in gesprek

Stuur eenvoudig een uitnodiging via sms, e-mail of chat om een gesprek te starten. Met één klik op de link is de verbinding een feit. Zo kun je direct veilig beeldbellen, zonder downloads en installaties.

Illustratie van mensen die om wereldbol staan en in verschillende talen praten

Tolk toevoegen

Voeg professionele tolken toe aan je beeldbelgesprekken wanneer je dat nodig hebt. Je kunt ze direct inschakelen bij het versturen van uitnodigingen via e-mail. Alle talen zijn beschikbaar.

Screenshot van de wachtkamer van WeSeeDo. Voro de namen staan groene bolletjes

Wachtkamerfunctie

Dankzij de virtuele wachtkamer weet je altijd waar je aan toe bent. Bekijk je aankomende afspraken en stuur een berichtje naar de wachtende als je vorige gesprek uitloopt. Wanneer je klaar bent voor je volgende afspraak, start je met één klik het gesprek.

Screenshot van het whiteboard tijdens het WeSeeDo gesprek, met dame ernaast

Whiteboard

Hiermee heeft je klant en de gesprekspartner de mogelijkheid om tijdens het WeSeeDo’en samen te schetsen in hetzelfde document. Op een blanco pagina of op je eigen PDF tekenen, tekst markeren, vormen maken, het kan allemaal. Ideaal voor coaching- en trainingsgesprekken op afstand.

Bekijk de 1-min video over het whiteboard
Screenshot van een agenda waarin je je eigen afspraak kan inplannen

Afspraakmodule

Bepaal zelf wanneer je beschikbaar bent en laat je cliënten zelf de afspraak inplannen, via uw website, wanneer het hen uitkomt. Zo houd je de regie over je agenda en maak je het je gesprekspartner gemakkelijk.

Screenshot van WeSeeDo platform waar je een afspraak kunt inplannen als een assistent

Assistent account

Met het assistent-account geef je je planning veilig uit handen. Hiermee kunnen anderen jouw agenda beheren en afspraken plannen, wijzigen, en annuleren. Je behoudt het overzicht van je afspraken en houdt meer tijd over voor gesprekken.

Bekijk de 1-min video over het assistent account
Screenshot van WeSeeDo met een overzicht waar je erg gemakkelijk afspraken in kan plannen

Bepaal je eigen agenda

In WeSeeDo is het plannen, wijzigen, en annuleren van afspraken snel en overzichtelijk. Ook integreert WeSeeDo eenvoudig met andere agenda tools zodat je geen dubbele agenda hoeft bij te houden.

negen lachende mensen in WeSeeDo groepsgesprek

Groepsgesprekken

Plan een groepsgesprek om veilig te vergaderen met je team. Iedereen ontvangt een unieke link, hierdoor weet je precies wie er deelneemt. Zo bespreek je veilig en vertrouwd ieder zakelijk onderwerp

Screenshot van de beheeromgeving in WeSeeDo waar je je account kan personaliseren

Personaliseerbare interface

Personalisatie begint bij een herkenbare en vertrouwde omgeving. Daarom kan je binnen de WeSeeDo beheeromgeving je eigen wachtkamer en uitnodigingen personaliseren: kies je eigen achtergrondafbeelding, geef vooraf informatie door actuele berichten te plaatsen in je wachtkamer en personaliseer je uitnodigingen met je eigen logo, kleuren en teksten. Vertrouwd en herkenbaar voor je cliënten. Met WeSeeDo kan dat.

Illustratie van een hand die een ID kaart omhoog houdt

Identificatie

Voeg eenvoudig identificatie toe aan je WeSeeDo-gesprekken. Met onze functie voor digitale identificatie kunnen je gespreksdeelnemers zich veilig en betrouwbaar identificeren tijdens het WeSeeDo’en, met bijvoorbeeld DigiD, Yivi (voorheen IRMA) of itsme. Ervaar het gemak van digitale identificatie en ontdek hoe identificatie bijdraagt aan een veilige en vertrouwde gesprekservaring met WeSeeDo.

Overige functies

Beveiligd chatten

Dankzij end-to-end encryptie chat je veilig met je gesprekspartner en worden gegevens en berichten nooit opgeslagen.

Virtuele achtergrond

Voorafgaand aan een WeSeeDo-gesprek kun je je eigen afbeelding of huisstijllogo als achtergrond instellen. Tijdens het WeSeeDo-gesprek kun je deze ingestelde achtergrond activeren.

Feedbackformulier

Via het feedbackformulier kunnen je gespreksdeelnemers aangeven hoe zij de dienstverlening en het beeldbelgesprek hebben ervaren.

Veilig bestanden delen

Gebruik de beveiligde chat functie om snel en eenvoudig bestanden te delen.

Whiteboard

Hiermee heb jij en je gesprekspartner(s) de mogelijkheid om tijdens het WeSeeDo-gesprek samen te schetsen in hetzelfde document.

Outlook koppeling

Direct vanuit je Outlook een WeSeeDo-afspraak maken, welke niet alleen zichtbaar wordt in je WeSeeDo-agenda maar ook in je Outlook-agenda.

Achtergrond blurren

Wil je niet dat je gespreksdeelnemers je spelende kinderen of rommelige kantoor zien tijdens het WeSeeDo'en? Voor en tijdens je WeSeeDo-gesprek kun je jouw achtergrond vervagen met maar één druk op de knop.

Klik hier om te zien hoe het werkt.

Assistent + Video account

Met het assistent + video account kunnen anderen jouw agenda beheren en afspraken plannen, wijzigen en annuleren. Ook kan de assistent zelf beeldbellen of gesprekken van anderen overnemen.

Klik hier om te zien hoe het werkt.

Personalisatie account

Met personalisatie accounts kunnen jouw klanten voor eigen afdelingen hun eigen online wachtkamers aanpassen, uitnodigingsmails personaliseren en feedbackformulieren aanpassen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit binnen hun organisatie en een optimale gebruikerservaring.

Aanpassen van audio en camera tijdens het gesprek

Optimaliseer je audio- en camerainstellingen tijdens WeSeeDo-gesprekken. Verander eenvoudig van microfoon of camera voor de beste gesprekservaring, allemaal met een paar klikken.

Hand opsteken

Creëer structuur in je groepsgesprekken met de nieuwe 'hand opsteken' functie. Geef iedereen de kans om gehoord te worden!

Multi-herinneringen

Gebruikers kunnen meerdere herinneringen instellen. Handig als je de uitnodiging nog een keer wilt ontvangen net voor je het gesprek ingaat.

Opnames en screenshots maken

Maak een screenshot of opname van je gesprek en download het bestand direct en veilig naar je lokale opslag.

Veilig schermdelen

Maak je meetings nog interactiever door je scherm te delen. real-time met je meekijken, of nodig een deelnemer uit om zijn scherm te delen.

Website button

Plaats een button op je website waarmee cliënten direct in de wachtkamer komen, bijvoorbeeld voor een inbeluur.

Groepsgesprekken

Plan een groepsgesprek om veilig te vergaderen met je team. Iedereen ontvangt een unieke link, hierdoor weet je precies wie er deelneemt.

Presentaties tonen

Neem deelnemers mee in jouw presentatie, door samen en gelijktijdig door het bestand heen te bladeren.

Doorverbinden

Schakel het gesprek door naar een collega met een WeSeeDo account, zonder een nieuwe afspraak in te hoeven plannen.

Deelnemer toevoegen

Voeg deelnemers toe tijdens het gesprek, zonder onderbrekingen of nieuwe afspraak.

Bepaal je eigen agenda

In WeSeeDo is het plannen, wijzigen, en annuleren van afspraken snel en overzichtelijk. Ook integreert WeSeeDo eenvoudig met andere agenda tools zodat je geen dubbele agenda hoeft bij te houden.

Beveiliging met Multi-Factor Authenticatie (MFA)

Met MFA zorgen we ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot WeSeeDo, waardoor jouw bedrijfsgegevens en communicatiesessies - en die van je klanten - veilig blijven.

Bericht sturen in de wachtkamer

Laat een bericht achter in de wachtkamer voor je volgende gesprekspartner, bijvoorbeeld wanneer je iets later bent.

Groepsgesprek dempen

Gebruikers kunnen het geluid van een groepsgesprek tijdelijk uitzetten, waarmee je het geluid voor jezelf dempt. Handig als je een presentatie geeft en wil voorkomen dat je wordt afgeleid door achtergrondgeluiden.

PDF toevoegen aan uitnodiging

Naast een persoonlijk bericht stuur je ook eenvoudig een PDF-bestand mee met je uitnodiging.

Multifactorauthenticatie

Gebruik een dubbele beveiliging voor inloggen om gegevens nog beter te beschermen.

Afspraakmodule

Bepaal zelf wanneer je beschikbaar bent en laat je cliënten zelf de afspraak inplannen, via uw website, wanneer het hen uitkomt.

Wachtkamerfunctie

Bekijk je aankomende afspraken en stuur een berichtje naar de wachtende als je vorige gesprek uitloopt. Wanneer je klaar bent voor je volgende afspraak, start je met één klik het gesprek.

Snel een gesprek starten

Schakel het gesprek door naar een collega met een WeSeeDo account, zonder een nieuwe afspraak in te hoeven plannen.

Universeel inzetbaar

Iedereen met een camera en internetverbinding kan WeSeeDo gebruiken, op ieder apparaat en in iedere browser.

Internationaal

WeSeeDo is wereldwijd toegankelijk en beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits.

Markeren en tekenen

Met de tekenfunctie kun je tijdens een gesprek in een bestand markeren of tekenen.

Voorscherm

Met het voorscherm kun je de camera, microfoon en luidsprekers selecteren. Ook kan je hier alvast blurren aanzetten, zodat je achtergrond wordt vervaagd.

Klik hier om te zien hoe het werkt.

Rechtstreekse link kopiëren

Link naar het gesprek is makkelijk te kopiëren en te plaatsen op de gewenste plek, bijvoorbeeld rechtstreeks in een CRM of HIS systeem.

Intern beeldbellen

Eenvoudig en direct met collega’s beeldbellen.

Wachtwoord tonen

Je wachtwoord controleren middels het aanklikken van het oog icoontje.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen