WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Financiële sector

Veilig beeldbellen met jouw medewerkers, klanten en cliënten. WeSeeDo is beeldbellen zonder gedoe, ongeacht het aantal licenties dat je nodig hebt. Van 1 tot en met 100.000 licenties: wij hanteren geen minimaal limiet. WeSeeDo is binnen 1 werkdag operationeel en eenvoudig te gebruiken, voor alle partijen. Steeds meer organisaties in de financiële sector gebruiken WeSeeDo, waaronder banken, verzekeraars, pensioenfondsen, vermogensbeheerders en financieel adviseurs.

Beeldbellen_man_in_pak_financieel_kantoor

Bouw vertrouwen
en langdurige relaties op

Maak contact met klanten, voorkom fraude en ontwikkel relaties met omnichannel communicatie en ondersteuning. We begrijpen dat de financiële sector gevoelige informatie behandelt, en daarom hebben we strenge beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat al jouw communicatie veilig en vertrouwelijk blijft. Bij WeSeeDo staan onze servers uitsluitend in Nederland en wij slaan geen gegevens op. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving voor al jouw WeSeeDo gesprekken.

WeSeeDo-Gesprek-met-man-achter-laptop-beeldbellen

Voordelen voor financiële dienstverleners

  • Geschikt voor zowel grote als kleine financiële dienstverleners
  • Aanvulling op fysieke afspraken op kantoor
  • Geen installatie of download nodig, direct toegankelijk
  • Naadloze integratie in bestaande systemen
  • Gepersonaliseerd in jouw eigen huisstijl
  • Ondersteuning voor minder-digivaardigen, laaggeletterden en beperkte mensen
  • Voeg eenvoudig digitale identificatie toe aan je WeSeeDo-gesprekken
  • Gemakkelijk te personaliseren voor omnichannel strategieën
  • Voeg eenvoudig een professionele tolk toe

Waarom WeSeeDo?

Ontdek waarom financiële dienstverleners zich moeten aansluiten bij WeSeeDo, dé veilige, gemakkelijke en gepersonaliseerde beeldbeloplossing:

Efficiëntie en gemak

met één klik kunnen medewerkers en klanten direct met elkaar in gesprek, zonder dat er installaties of downloads nodig zijn. Dit bespaart tijd en maakt het proces eenvoudiger voor beide partijen.

Veiligheid en privacy

WeSeeDo zorgt voor maximale veiligheid en privacybescherming. Het voldoet aan AVG-regelgeving en maakt gebruik van end-to-end versleuteling, waardoor vertrouwelijke informatie veilig blijft.

Persoonlijke aanpak

versterk de klantrelaties door een persoonlijk contact toe te voegen. Pas de beeldbelomgeving aan in jouw eigen huisstijl en bied een prettige merkervaring aan je klanten.

Toegankelijkheid voor iedereen

WeSeeDo is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle gebruikers, inclusief minder-digivaardigen, laaggeletterden en mensen met beperkingen. Hierdoor kan de financiële sector een breder publiek bereiken en inclusieve diensten aanbieden.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

WeSeeDo kan worden geïntegreerd in bestaande systemen en kan worden gepersonaliseerd in de huisstijl van de financiële dienstverleners. Hierdoor kunnen ze hun merkidentiteit behouden en een consistente klantervaring bieden.

Kies voor maximale veiligheid en privacy met WeSeeDo

Meer informatie

Kies voor maximale veiligheid en privacy met WeSeeDo. Wij hechten grote waarde aan de bescherming van jou en je klanten. WeSeeDo is volledig AVG-proof en slaat geen gegevens op. Bovendien zijn we gecertificeerd volgens ISO 27001, NEN 7510 en NEN 7512, waardoor we voldoen aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging. Met de Nessus-scan, marktleider in vulnerability scanners, houden we continu toezicht op mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen.

Bij WeSeeDo begrijpen we de complexiteit van privacyregels waarmee je te maken hebt. We hebben ervoor gezorgd dat jouw organisatie met glans slaagt voor zowel interne als externe privacy- en security audits. Onze servers bevinden zich uitsluitend in Nederland, en WeSeeDo heeft geen toegang tot jouw gesprekken en gedeelde documenten. Kies voor een betrouwbare en veilige beeldbelomgeving met WeSeeDo.

WeSeeDo_Beeldbellen_medisch_consult_arbo

WeSeeDo maakt beeldbellen toegankelijk voor iedereen!

In Nederland hebben veel mensen moeite met het begrijpen van digitale dienstverlening. Ongeveer 4,5 miljoen mensen ervaren hier problemen mee, en het aantal mensen met ouderdomsgerelateerde beperkingen groeit. Maar maak je geen zorgen, WeSeeDo is er ook voor mensen die niet zo handig zijn met digitale technologie! Onze beeldbeloplossing ondersteunt ook mensen die minder digivaardig zijn, laaggeletterd zijn of te maken hebben met beperkingen.

Met WeSeeDo wordt beeldbellen eenvoudig voor iedereen, ongeacht digitale vaardigheden of beperkingen. Dus sluit je aan bij WeSeeDo, ga WeSeeDo’en en ontdek hoe gemakkelijk en veilig videobellen kan zijn. Voor een moeiteloze en plezierige beeldbelcommunicatie-ervaring voor iedereen!

Meer over personaliseren

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.