WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Gemeenten

Minstens zo persoonlijk als het gemeentehuis én toegankelijk voor iedereen. Regel de belangrijkste momenten in het leven van jouw inwoners met beeldbellen van WeSeeDo. WeSeeDo wordt met succes ingezet bij Sociaal Domein, Werk & Inkomen, Jongerenloket, wijkteams, GGD en ondernemersbalie.

Service op maat

Inwoners verwachten steeds vaker hun persoonlijke zaken digitaal te kunnen regelen en ambtenaren verlangen naar tools om ook vanuit huis burgers van dienst te kunnen zijn. WeSeeDo hielp al veel gemeenten in het uitbreiden van hun digitale dienstverlening met veilig, eenvoudig, en persoonlijk beeldbellen. Wij nemen jouw bestaande werkprocessen als uitgangspunt en werken samen naar een perfect passende oplossing. Ook na de implementatie staan onze experts altijd voor je klaar.

Voordelen voor gemeenten

  • Geschikt voor alle typen (grens)gemeenten: van klein tot groot
  • Super gebruiksvriendelijk: letterlijk iedereen kan WeSeeDo’en
  • Ondersteunt ook minder-digivaardigen, laaggeletterden en beperkte mensen*
  • Het is laagdrempelig, betrouwbaar en veilig
  • Makkelijk te personaliseren: past in jouw omnichannelstrategie
  • Door reismomenten te beperken verminder je de CO2 uitstoot
  • Voeg eenvoudig digitale identificatie toe aan je WeSeeDo-gesprekken
  • Gepersonaliseerd in jouw eigen huisstijl

*Ongeveer 4,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met het begrijpen van digitale dienstverlening en het aantal mensen met een aan ouderdom gerelateerde beperking groeit.

“Iedereen kan met WeSeeDo overweg. Dat is de grootste kracht."

Lees meer

Wanneer burgers niet naar het gemeentehuis kunnen komen, biedt beeldbellen via WeSeeDo een laagdrempelig en gelijkwaardig alternatief. Met één simpele klik bereik je meer inwoners en wordt persoonlijke dienstverlening toegankelijk voor iedereen. Daarnaast wordt digitalisering met beeldbellen niet alleen efficiënter maar ook persoonlijker. WeSeeDo wordt met succes ingezet bij Sociaal Domein, Werk & Inkomen, Jongerenloket, wijkteams, GGD en ondernemersbalie.

Illustratie-IDkaart-hand-blauw

Digitale Identificatie

Voeg eenvoudig identificatie toe aan je WeSeeDo-gesprekken. Met onze functie voor digitale identificatie kunnen je gespreksdeelnemers zich veilig en betrouwbaar identificeren tijdens het WeSeeDo’en, met bijvoorbeeld DigiD, IRMA of itsme. Ervaar het gemak van digitale identificatie en ontdek hoe identificatie bijdraagt aan een veilige en vertrouwde gesprekservaring met WeSeeDo.

Illustratie-tolk-talen-wereldbol-WeSeeDo

Eenvoudig een tolk toevoegen

Voeg professionele tolken toe aan je beeldbelgesprekken wanneer je dat nodig hebt. Je kunt ze direct inschakelen bij het versturen van uitnodigingen via e-mail. Alle talen zijn beschikbaar. Overbrug taalbarrières en laat de tolk non-verbale communicatie interpreteren met begrip voor verschillende culturen en gebaren. WeSeeDo zorgt voor een positieve gesprekservaring voor iedereen!

WeSeeDo-videobellen-gemeente-ambtenaar-inwoner

Voor elke ICT architectuur

Bij het selecteren en implementeren van een nieuwe tool komt vaak veel kijken. Niet bij WeSeeDo. Wij passen ons aan aan jouw organisatie en wensen. WeSeeDo past binnen elke ICT architectuur en sluit aan op jouw omnichannel-strategie. Maak veilig beeldbellen beschikbaar onder eigen vlag met onze whitelabel optie of integreer WeSeeDo met bestaande applicaties met onze API. Wij doen het technische werk, zodat jouw gemeente mensenwerk kan blijven doen.

Bekijk alle functionaliteiten

“Door automatisering en daarna de crisis zijn gemeenten en burgers op grotere afstand van elkaar gekomen. Terwijl dit (oog)contact juist zo belangrijk is. Daarom kunnen Rotterdamse inwoners via beeldbellen meer hun pasgeboren baby aangeven of voorgenomen huwelijk regelen.

We krijgen dan ook veel positieve reacties van inwoners terug omdat het flexibel (geen reistijd voor burger), ontspannen (gesprek in eigen omgeving) en persoonlijk (ruimte voor écht contact) is.”

- Gemeente Rotterdam

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

stef_van_vliegen
Vliegende brigade
Lees meer
diana_van_heerde
Klantcontact Gemeente Rotterdam
Lees meer
jeroen_blijsie
The Visual Connection
Lees meer
Een vrouwelijke professional werkt glimlachend aan een laptop in een huiselijke setting met een boeket tulpen op tafel en logo's van WeSeeDo en JCC software zichtbaar op het beeld.
JCC Software
Lees meer
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn Dirkse, Projectleider Cluster Dienstverlening bij gemeente Rotterdam

“Op de vraag aan een Rotterdamse hoe ze het vond om de geboorteaangifte via WeSeeDo te doen, zei ze dat ze het persoonlijker vond dan in een kantoor langskomen.”

Medewerkers Centrum voor Jeugd en Gezin, Gemeente Raalte

“We kunnen met WeSeeDo op een veilige manier online gesprekken voeren. Ouders en hulpverlening vinden het gemakkelijk”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen