WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Gemeenten

Minstens zo persoonlijk als het gemeentehuis én toegankelijk voor iedereen. Regel de belangrijkste momenten in het leven van jouw inwoners met beeldbellen van WeSeeDo.

Service op maat

Inwoners verwachten steeds vaker hun persoonlijke zaken digitaal te kunnen regelen en ambtenaren verlangen naar tools om ook vanuit huis burgers van dienst te kunnen zijn. WeSeeDo hielp al veel gemeenten in het uitbreiden van hun digitale dienstverlening met veilig, eenvoudig, en persoonlijk beeldbellen. Wij nemen jouw bestaande werkprocessen als uitgangspunt en werken samen naar een perfect passende oplossing. Ook na de implementatie staan onze experts altijd voor je klaar.

“Iedereen kan met WeSeeDo overweg. Dat is de grootste kracht"

Lees meer

Wanneer burgers niet naar het gemeentehuis kunnen komen, biedt beeldbellen via WeSeeDo een laagdrempelig en gelijkwaardig alternatief. Met één simpele klik bereik je meer inwoners en wordt persoonlijke dienstverlening toegankelijk voor iedereen. Daarnaast wordt digitalisering met beeldbellen niet alleen efficiënter maar ook persoonlijker. Denk bijvoorbeeld aan het ondertekenen van een geboorteakte. Dit kun je doen door een formulier op te sturen en door de inwoner te laten ondertekenen. Maar wat nou als je samen met een ambtenaar de akte in een WeSeeDo-gesprek kunt doorlopen. Ervaring leert dat burgers dit veel persoonlijker vinden. Hierdoor wordt ook nog eens de kloof tussen burger en overheid verkleind.

WeSeeDo-videobellen-gemeente-ambtenaar-inwoner

Voor elke ICT architectuur

Bij het selecteren en implementeren van een nieuwe tool komt vaak veel kijken. Niet bij WeSeeDo. Wij passen ons aan aan jouw organisatie en wensen. WeSeeDo past binnen elke ICT architectuur aan sluit aan op ieder systeem. Maak veilig beeldbellen beschikbaar onder eigen vlag met onze whitelabel optie of integreer WeSeeDo met bestaande applicaties met onze API. Wij doen het technische werk, zodat jouw gemeente mensenwerk kan blijven doen.

Bekijk alle functionaliteiten

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

stef_van_vliegen
Vliegende brigade
Lees meer
diana_van_heerde
Klantcontact Gemeente Rotterdam
Lees meer
jeroen_blijsie
The Visual Connection
Lees meer
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn-dirkse-gemeente-rotterdam-beeldbellen-weseedo
Bjorn Dirkse, Projectleider Cluster Dienstverlening bij gemeente Rotterdam

“Op de vraag aan een Rotterdamse hoe ze het vond om de geboorteaangifte via WeSeeDo te doen, zei ze dat ze het persoonlijker vond dan in een kantoor langskomen.”

Medewerkers Centrum voor Jeugd en Gezin, Gemeente Raalte

“We kunnen met WeSeeDo op een veilige manier online gesprekken voeren. Ouders en hulpverlening vinden het gemakkelijk”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.