WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Verzekeraars

Veilig beeldbellen met jouw medewerkers, klanten en cliënten. WeSeeDo is beeldbellen zonder gedoe, ongeacht het aantal licenties dat je nodig hebt. Van 1 tot en met 100.000 licenties: wij hanteren geen minimaal limiet. WeSeeDo is binnen 1 werkdag operationeel en eenvoudig te gebruiken, voor alle partijen. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen gebruiken WeSeeDo, waaronder schade- en zorgverzekeraars.

Beeldbellen_met_arboarts_bedrijfsarts

Veilig en gepersonaliseerd

Met gemakkelijk, gepersonaliseerd en veilig beeldbellen van WeSeeDo til je online klantcommunicatie naar een hoger niveau! Bescherm de privacy van je klanten en voldoe aan AVG-regelgeving. Met slechts één klik kunnen verzekeraars en klanten direct en efficiënt met elkaar in gesprek, zonder installaties of downloads. WeSeeDo werkt met één klik op elke browser en op elk apparaat. Er is geen installatie of download nodig. Personaliseer de beeldbelomgeving in jouw huisstijl en versterk klantrelaties. Bied een verbeterde klantenservice met real-time beeldbel communicatie, scherm- en bestandsdeling en opnamemogelijkheden. WeSeeDo is toegankelijk voor iedereen, inclusief minder-digivaardigen, laaggeletterden en mensen met beperkingen. Voeg vandaag nog WeSeeDo toe aan je omnichannel strategie en ervaar het WeSeeDo’en zelf!

WeSeeDo-Gesprek-met-man-doctor-achter-laptop-beeldbellen

Voordelen voor verzekeraars

  • Persoonlijker dan een telefonisch consult
  • Geschikt voor zowel grote als kleine verzekeraars
  • Een waardevolle aanvulling op fysieke afspraken op kantoor
  • Geen installatie of download vereist, direct toegankelijk
  • Beperkt de CO2-uitstoot door reismomenten te verminderen
  • Naadloze integratie met bestaande systemen
  • Voeg eenvoudig digitale identificatie toe aan je WeSeeDo-gesprekken
  • Mogelijkheid om de beeldbelomgeving te personaliseren in de eigen huisstijl
  • Voeg eenvoudig een professionele tolk toe

Waarom WeSeeDo?

Ontdek waarom verzekeraars zich moeten aansluiten bij WeSeeDo, dé veilige, gemakkelijke en gepersonaliseerde beeldbeloplossing:

Veiligheid eerst

bescherm de privacy van je klanten met onze beveiligde end-to-end versleuteling en naleving van AVG-regelgeving. Vertrouw op een betrouwbare en veilige communicatieomgeving.

Gemakkelijk en efficiënt

vereenvoudig je klantcommunicatie met onze intuïtieve gebruikersinterface. Met één klik kunnen verzekeraars en klanten direct met elkaar in gesprek, zonder installatie of download.

Persoonlijke aanpak

versterk de klantrelaties door een persoonlijk contact toe te voegen. Pas de beeldbelomgeving aan in jouw eigen huisstijl en bied een prettige merkervaring aan je klanten.

Verbeterde klantenservice

bied een soepele en snelle dienstverlening met real-time beeldbel communicatie, scherm- en bestandsdeling en opnamemogelijkheden. Zorg voor een efficiënte afhandeling van claims en vragen.

Ondersteuning voor iedereen

WeSeeDo is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle gebruikers, inclusief minder-digivaardigen, laaggeletterden en mensen met beperkingen. Bereik een breder publiek en bied gelijke kansen op verzekeringsservices.

AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510/7512 certificering

Meer informatie

Kies voor maximale veiligheid en privacy met WeSeeDo. Wij hechten enorm veel waarde aan de bescherming van jou en je klanten. Met WeSeeDo ben je verzekerd van volledige AVG-conformiteit en de hoogste informatiebeveiligingsstandaarden, zoals ISO 27001, NEN 7510 en NEN 7512 certificeringen. Ons gebruik van de marktleidende Nessus-scan zorgt ervoor dat we voortdurend toezicht houden op mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen.

Bij WeSeeDo begrijpen we de complexiteit van privacyregels waarmee je te maken hebt, en we zorgen ervoor dat jouw organisatie met glans slaagt voor interne en externe privacy- en security audits. Onze servers bevinden zich alleen in Nederland en WeSeeDo heeft geen toegang tot jouw gesprekken en gedeelde documenten. Kies voor een betrouwbare en veilige beeldbelomgeving met WeSeeDo.

WeSeeDo_Beeldbellen_medisch_consult_arbo

WeSeeDo maakt beeldbellen toegankelijk voor iedereen!

In Nederland hebben veel mensen moeite met het begrijpen van digitale dienstverlening. Ongeveer 4,5 miljoen mensen ervaren hier problemen mee, en het aantal mensen met ouderdomsgerelateerde beperkingen groeit. Maar maak je geen zorgen, WeSeeDo is er ook voor mensen die niet zo handig zijn met digitale technologie! Onze beeldbeloplossing ondersteunt ook mensen die minder digivaardig zijn, laaggeletterd zijn of te maken hebben met beperkingen.

Met WeSeeDo wordt beeldbellen eenvoudig voor iedereen, ongeacht digitale vaardigheden of beperkingen. Dus sluit je aan bij WeSeeDo, ga WeSeeDo’en en ontdek hoe gemakkelijk en veilig beeldbellen kan zijn. Voor een moeiteloze en plezierige beeldbelcommunicatie-ervaring voor iedereen!

Meer over personaliseren

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.