WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Zorg

Kijk direct mee voor betere triage of kom eenvoudig in contact met je patiënt. Met beeldbellen van WeSeeDo lever je zorg van de hoogste kwaliteit op een veilige en persoonlijke manier. Steeds meer zorgorganisaties maken gebruik van WeSeeDo, waaronder huisartsenpraktijken, huisartsenposten, jeugdzorg, ziekenhuizen, diëtistenpraktijken, dialysecentra, logopediepraktijken, kraamzorg, psychologiepraktijken, GGZ instellingen.

WeSeeDo-Beeldbellen-met-fysio-zorg-op-afstand

Persoonlijke en veilige zorg op afstand

Als zorgverlener wil je toegankelijk zijn voor je patiënten. Beeldbellen van WeSeeDo is een persoonlijke en laagdrempelige manier om contact te houden met je patiënt. Je kunt van tevoren een afspraak inplannen of een online spreekuur houden. Patiënten bellen eenvoudig in met één klik op de URL of button. Dankzij het oogcontact en de personaliseerbare interface voelt WeSeeDo heel vertrouwd aan voor je patiënt. Ook is de videoverbinding gegarandeerd veilig. Zo kun je de zorgvraag van je patiënt efficiënt en effectief beantwoorden.

WeSeeDo-Beeldbellen-met-fysio-zorg-op-afstand

Geschikt voor iedereen

Met WeSeeDo verandert er niets aan je werkprocessen. Je kunt er direct mee aan de slag en ook voor de patiënt is het eenvoudig te gebruiken. Ongeveer 4,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met het begrijpen van digitale dienstverlening en het aantal mensen met een aan ouderdom gerelateerde beperking groeit. WeSeeDo ondersteunt ook minder-digivaardigen, laaggeletterden en mensen met een beperking.

illustratie-mensen-rondom-wereldbol-talen-tolken-vertaling

Eenvoudig een tolk toevoegen

Voeg eenvoudig een professionele tolk toe aan WeSeeDo voor meertalige beeldbelgesprekken. Zet tolken in via beeldbellen op afroep, direct tijdens uitnodigingen via e-mail. Overbrug taalbarrières en laat de tolk non-verbale communicatie interpreteren met begrip voor verschillende culturen en gebaren. WeSeeDo zorgt voor een positieve gesprekservaring voor iedereen!

AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510/7512 certificering

Meer informatie

Bij WeSeeDo staat de veiligheid en privacy van jou en je patiënt voorop. WeSeeDo slaat geen gegevens op en is AVG-proof. WeSeeDo is ISO 27001, NEN 7510 en NEN 7512 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging. Voor actueel inzicht in mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen maakt WeSeeDo gebruik van de Nessus-scan, marktleider in vulnerability scanners.

Wij begrijpen hoe belangrijk privacy is en wij weten met welke regels jij te maken hebt. Sterker nog, we hebben alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits. Onze servers staan alleen in Nederland. WeSeeDo heeft geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt.

WeSeeDo-Gesprek-met-mevrouw-achter-laptop-beeldbellen

Voordelen voor zorgorganisaties

  • Persoonlijker dan een telefonisch consult
  • Gebruik het als aanvulling op reguliere consults
  • Geen installatie of download nodig
  • Ook makkelijk inzetbaar bij vervolgbeleid en POH-GGZ, POH-O en POH-S consults
  • Met maar één klik gelijk in gesprek
  • 100% AVG-proof en ISO 27001, NEN 7510/7512 gecertificeerd
  • Integreert binnen ieder systeem, ook HISsen en EPD’s
  • Gepersonaliseerd in jouw eigen huisstijl
  • Voeg eenvoudig een professionele tolk toe voor een persoonlijke beeldbelervaring

WeSeeDo-videobellen-Huisarts-zorg-Ehealth

Aanvulling op het reguliere consult

WeSeeDo is een handige en patiëntgerichte aanvulling op reguliere consulten en het vervolgbeleid. Patiënten verwachten steeds vaker een deel van hun zorg online te kunnen regelen. Met WeSeeDo houd je persoonlijke vervolggesprekken, zonder dat je patiënt hiervoor van huis moet. Ook biedt WeSeeDo uitkomst wanneer een bezoek op locatie niet direct mogelijk is. WeSeeDo is goed te combineren met reguliere consulten en integreert naadloos met HIS en EPD systemen.

Bekijk alle functionaliteiten

Snel en effectieve triage

Als triagist wil je patiënten zo snel en gericht mogelijk verder helpen. Maar telefonisch is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de klachten. Met WeSeeDo breid je een telefoongesprek uit met beeld. Door direct mee te kijken met de patiënt, beoordeel je snel en effectief de urgentie van hun zorgvraag. Onder andere wonden, breuken, uitslag en bloedingen zijn goed te beoordelen met beeldbellen. Zo kun je patiënten met dringende klachten snel doorverwijzen. Daarnaast stel je patiënten die geen verdere behandeling nodig hebben gerust en bespaar je ze een onnodig bezoek aan de praktijk. In 2019 deed Lenneke Fleerakkers al onderzoek naar de efficiëntie van videotriage met behulp van WeSeeDo. Lees haar bevindingen hier.

WeSeeDo-videobellen-Huisarts-thuis-op-de-bank

Toolkit voor huisartsenpraktijken

Wij bieden de toolkit die je nodig hebt om je patiënten effectiever te begeleiden. Met diverse communicatiemiddelen om je patiënten te informeren over veilig en gemakkelijk beeldbellen. Van posters voor de wachtkamer tot teksten voor je nieuwsbrief of website, en van uitdeelfolders tot een tv-pagina voor je wachtkamerscherm.

Klik op de onderstaande button om de WeSeeDo toolkit voor huisartsenpraktijken te ontvangen.

Toolkit aanvragen

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

miranda_kienhuis
Diëtisten Groep Nederland
Lees meer
myriam_jansen
WeSeeDo en het huisartsentekort
Lees meer
annet_pluister
Diëtistenpraktijk Annet Pluister
Lees meer
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Ellen Evegaars, bedrijfsmaatschappelijk werker bij MetEllen.

“Het merendeel van mijn werk gaat nu via WeSeeDo. Het is een beveiligd systeem, zeer gebruiksvriendelijk met goede beeldkwaliteit. Daar kan Teams echt niet tegenop. Dit Nederlands bedrijf heeft dit super goed ontwikkeld.”

red logo CIZ
red logo CIZ
CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

“Beeldbellen via WeSeeDo is klantvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Wij kunnen nu persoonlijk in gesprek gaan met onze cliënten en hun naasten zonder dat we ze fysiek zien.“

Profile photo woman Ine Lammers
Profile photo woman Ine Lammers
Ine Lamers, ergotherapeut bij StructuurPraktijk

“Outlook staat bij mij altijd aan. Plan ik een WeSeeDo afspraak in de Outlook-agenda, dan heb ik gelijk alle e-mailadressen paraat. Het systeem vult deze namelijk automatisch aan tijdens het typen. Ik hoef hier dus niet meer naar te zoeken. En ik hoef niet WeSeeDo te openen om de afspraak in WeSeeDo aan te maken. Een ander voordeel is dat ik vanuit de outlook agenda het WeSeeDo gesprek kan starten. Dat scheelt weer een handeling. Dit gemak is mij wel wat geld waard.“

photo young man Pim van der Gulik
photo young man Pim van der Gulik
Pim van der Gulik, marketing & communicatie HCI - WinBase

“Incura ontwikkeld software voor de GGZ en paramedici. Wij zijn zeer gericht op privacy, zeker gezien de gevoelige patiënt data waar onze klanten mee werken. Het is de meest dichtgetimmerde data die er is, en voor een goede reden. We zijn op zoek gegaan naar een partner in Nederland die alle service en de hele ontwikkeling ook in Nederland heeft staan. Dat is namelijk voor ons een hele veilige omgeving om in te kunnen werken en een eis vanuit ons systeembeheer. Dat was voor ons de belangrijkste redenen om met WeSeeDo in zee te gaan.”

WeSeeDo-partner-API-videobellen
WeSeeDo-partner-API-videobellen
Myriam Janssen, Huisartsenpost Oosterhout

"WeSeeDo draagt bij aan het oplossen van het acute probleem rondom het huisartsentekort. Door WeSeeDo daalt het aantal consults en dus de werkdruk. Voor mijzelf betekent WeSeeDo dat ik patiënten gericht kan helpen. Dat ik gericht advies kan geven. Dat ik patiënten niet onnodig naar de post hoef laten komen."

photo young doctor with glasses and curls Daan Haverkamp
photo young doctor with glasses and curls Daan Haverkamp
Huisarts Daan Haverkamp, Huisartsenpraktijk Haverkamp/Bastic

“Veel patiënten zijn blij dat ze op afstand geholpen kunnen worden. De snelle manier van werken met WeSeeDo en het gebruiksgemak voor patiënten is bepalend.”

Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Vincent Frederiks, Product Owner bij Pharmeon

“Het past goed binnen ons Uw Zorg online platform waarin patiënten o.a. medicatie aanvragen en een afspraak maken. Met een lage instap helpen we onze klanten en haar patiënten echt.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.