WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Zorg

Kijk direct mee voor betere triage of kom eenvoudig in contact met je patiënt. Met beeldbellen van WeSeeDo lever je zorg van de hoogste kwaliteit op een veilige en persoonlijke manier.

WeSeeDo-Beeldbellen-zorg-op-afstand

Persoonlijke en veilige zorg op afstand

Als zorgverlener wil je toegankelijk zijn voor je patiënten. Beeldbellen van WeSeeDo is een persoonlijke en laagdrempelige manier om contact te houden met je patiënt. Je kunt van tevoren een afspraak inplannen of een online spreekuur houden. Patiënten bellen eenvoudig in met één klik op de URL of button. Dankzij het oogcontact en de personaliseerbare interface voelt WeSeeDo heel vertrouwd aan voor je patiënt. Ook is de videoverbinding gegarandeerd veilig. Zo kun je de zorgvraag van je patiënt efficiënt en effectief beantwoorden.

WeSeeDo is AVG-proof en voldoet aan de ISO27001 en NEN7510

Meer informatie

Bij WeSeeDo staat de privacy en veiligheid van jou en je patiënt voorop. WeSeeDo slaat geen gegevens op en is AVG-proof. WeSeeDo ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging.

WeSeeDo-videobellen-Huisarts-zorg-Ehealth

Aanvulling op het reguliere consult

WeSeeDo is een handige en patiëntgerichte aanvulling op reguliere consulten. Patiënten verwachten steeds vaker een deel van hun zorg online te kunnen regelen. Met WeSeeDo houd je persoonlijke vervolggesprekken, zonder dat je patiënt hiervoor van huis moet. Uit recent onderzoek blijkt dat 37 procent van de patiënten zegt zich prettig te voelen bij zorg op afstand. Ruim een kwart zegt zich zelfs zeer prettig te voelen bij een videoconsult. Ook biedt WeSeeDo uitkomst wanneer een bezoek op locatie niet direct mogelijk is. WeSeeDo is goed te combineren met reguliere consulten en integreert naadloos met HIS en EPD systemen.

Bekijk alle functionaliteiten

Snel en effectieve triage

Als triagist wil je patiënten zo snel en gericht mogelijk verder helpen. Maar telefonisch is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de klachten. Met WeSeeDo breid je een telefoongesprek uit met beeld. Door direct mee te kijken met de patiënt, beoordeel je snel en effectief de urgentie van hun zorgvraag. Onder andere wonden, breuken, uitslag en bloedingen zijn goed te beoordelen met beeldbellen. Zo kun je patiënten met dringende klachten snel doorverwijzen. Daarnaast stel je patiënten die geen verdere behandeling nodig hebben gerust en bespaar je ze een onnodig bezoek aan de praktijk. In 2019 deed Lenneke Fleerakkers al onderzoek naar de efficiëntie van videotriage met behulp van WeSeeDo. Lees haar bevindingen hier

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

miranda_kienhuis
Diëtisten Groep Nederland
Lees meer
myriam_jansen
WeSeeDo en het huisartsentekort
Lees meer
annet_pluister
Diëtistenpraktijk Annet Pluister
Lees meer
CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

“Beeldbellen via WeSeeDo is klantvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Wij kunnen nu persoonlijk in gesprek gaan met onze cliënten en hun naasten zonder dat we ze fysiek zien.“

Pim van der Gulik, marketing & communicatie HCI - WinBase

“Incura ontwikkeld software voor de GGZ en paramedici. Wij zijn zeer gericht op privacy, zeker gezien de gevoelige patiënt data waar onze klanten mee werken. Het is de meest dichtgetimmerde data die er is, en voor een goede reden. We zijn op zoek gegaan naar een partner in Nederland die alle service en de hele ontwikkeling ook in Nederland heeft staan. Dat is namelijk voor ons een hele veilige omgeving om in te kunnen werken en een eis vanuit ons systeembeheer. Dat was voor ons de belangrijkste redenen om met WeSeeDo in zee te gaan.”

Huisarts Daan Haverkamp, Huisartsenpraktijk Haverkamp/Bastic

“Veel patiënten zijn blij dat ze op afstand geholpen kunnen worden. De snelle manier van werken met WeSeeDo en het gebruiksgemak voor patiënten is bepalend.”

Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Vincent Frederiks, Product Owner bij Pharmeon

“Het past goed binnen ons Uw Zorg online platform waarin patiënten o.a. medicatie aanvragen en een afspraak maken. Met een lage instap helpen we onze klanten en haar patiënten echt.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.