WeSeeDo-Logo Sluiten

Waarom WeSeeDo

Veiligheid, privacy, ISO & NEN

Over privacy valt niet te twisten. Daarom voldoet WeSeeDo aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo kun jij op ons bouwen, en je cliënten
op jou.

Beschermt gesprekken tegen inbrekers

Met WeSeeDo start je met behulp van één simpele link direct een gesprek. 100% beveiligd en maar éénmaal te gebruiken. Personen die zijn uitgenodigd ontvangen namelijk een unieke link. Daarnaast kan je je account beveiligen met Multifactorauthenticatie. Zo weet je zeker dat er geen ongenodigde gasten deelnemen aan het gesprek.

WeSeeDo is AVG proof

Met WeSeeDo slaagt jouw organisatie met vlag en wimpel voor alle interne en externe privacy- en veiligheidsaudits.

Benieuwd hoe veilig jij beeldbelt?

ISO 27001

WeSeeDo is met trots ISO 27001 gecertificeerd door de onafhankelijke en geaccrediteerde instelling DNV. Dat betekent dat we voldoen aan de internationale, wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Aan deze certificering worden zeer hoge eisen gesteld op het gebied van de procesmatige beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens, maar ook de bescherming tegen hackers en inbraak.

NEN 7510, 7512 en 7513

In Nederland wordt de NEN 751x gehanteerd, de nationale norm voor informatiebeveiliging voor organisaties die persoonlijke en gezondheidsinformatie verzamelen. Zorginstellingen zijn verplicht om aan deze norm te voldoen. WeSeeDo is NEN 7510 en NEN 7512 gecertificeerd en voldoet aan de NEN 7513. De audits zijn uitgevoerd door het certificerings-instelling DNV, welke geaccrediteerd is door de Raad van Accreditatie (RvA). Daarmee is WeSeeDo dé partner voor de zorg voor veilig beeldbellen. Zo slaan wij bijvoorbeeld geen enkele gegevens op, waarmee de privacy van de zorgverlener en de patiënt gewaarborgd blijft.

ISAE 3000 Type II

WeSeeDo heeft ook de ISAE 3000 Type II verklaring. Deze onafhankelijke verklaring bevestigt de hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid van onze beeldbeloplossing. De ISAE 3000 Type II verklaring toont aan dat WeSeeDo een robuust en effectief systeem heeft voor het onderhoud en beheer van haar beeldbeldiensten. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw beeldbelgesprekken altijd veilig zijn tijdens het WeSeeDo’en.

Tenable/Nessus

WeSeeDo monitort actief haar systemen om kwetsbaarheden te identificeren en op te lossen. Hiervoor gebruikt WeSeeDo de Tenable/Nessus-scanner, een toonaangevende tool voor het opsporen van kwetsbaarheden.

Toegang tot
rapportages

Meer informatie

Voor het beheer van WeSeeDo hebben we een aparte inlogmogelijkheid op onze website. Er kunnen één of meerdere beheeraccounts worden aangevraagd. Let wel: één e-mailadres kan slechts aan één rol gekoppeld, zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Dit betekent dat een beeldbel account niet ook een beheeraccount kan zijn.

Veilig en betrouwbaar beeldbellen voor iedereen!

Privacy en beveiliging staan bij WeSeeDo hoog in het vaandel.
Onze peer-to-peer (P2P) technologie zorgt voor een directe en veilige verbinding, zonder tussenkomst van externe servers. Dit maakt WeSeeDo de perfecte oplossing voor vertrouwelijke klant- of patiëntgesprekken.

Directe en veilige verbinding

Geen tussenstations, dus geen risico op datalekken.

Gebruiksgemak

Start gesprekken zonder gedoe, geen downloads of installaties nodig.

Energie-efficiënt

Minder serverbelasting, dus een groenere digitale voetafdruk.

Snelle en stabiele connecties

P2P zorgt voor optimale prestaties, zelfs bij slechte internetverbindingen.

WeSeeDo-Beeldbellen-veilig-AVG

Veiligheid & Privacy

Bij WeSeeDo staat de veiligheid en privacy van jou en je cliënt voorop. WeSeeDo slaat geen gegevens op en is AVG-proof. WeSeeDo is ISO 27001, NEN 7510, NEN 7512 en ISAE 3000 Type II gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging. Daarnaast worden jaarlijks PEN-testen uitgevoerd, waarin de ICT infrastructuur op de security wordt getoetst. Voor actueel inzicht in mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen maakt WeSeeDo gebruik van de Nessus-scan, marktleider in vulnerability scanners. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy is en wij weten met welke regels jij te maken hebt. Sterker nog, we hebben alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits. Onze servers staan alleen in Nederland. WeSeeDo heeft geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt.

WeSeeDo-veilig-end-to-end-videobellen

Veilig dankzij STUN- en TURN servers

WeSeeDo maakt standaard gebruik van WebRTC voor een rechtstreekse verbinding tussen de deelnemers van het gesprek. Zo voorkomen we afluistering of beïnvloeding van buitenaf. Soms is een rechtstreekse verbinding niet mogelijk, bijvoorbeeld door het gebruik van firewalls. STUN- en TURN servers bieden de oplossing. Dankzij een STUN server ontvangt WeSeeDo de benodigde informatie om alsnog een veilige verbinding tot stand te brengen. De TURN server is er voor organisaties met een nog hogere beveiligingsgraad. Deze kan de videostream tussen twee eindgebruikers doorgeven. Zo zorgen we altijd voor een veilige en snelle verbinding.

Additional WeSeeDo Image

Altijd veilig gegevens en documenten versturen

WeSeeDo is meer dan alleen beeldbellen. Je kunt ook berichten versturen, bestanden delen, en je scherm tonen. Met WeSeeDo doe je dit met een gerust hart omdat wij geen enkele gegevens opslaan. Dus ook geen chatberichten, documenten, op opnames. Wanneer je een bestand ontvangt of verstuurt, wordt deze alleen lokaal opgeslagen. Zo bespreek je ieder onderwerp veilig en vertrouwd.

WeSeeDo Direct: Direct meekijken met huurder tijdens telefoongesprek

Persoonsgegevens

WeSeeDo werkt op basis van dataminimalisatie en verwerkt alleen persoonsgegevens die nodig zijn om te kunnen WeSeeDo’en. Enkel niet-inhoudelijke metadata voor uw eigen administratie worden vastgelegd voor een termijn van maximaal drie maanden (in de gespreksrapportages). Deze data bestaat uit datum, tijd, deelnemers (eventueel geanonimiseerd of gepseudonimiseerd), deelname en tijd in de wachtkamer, en/of er een geplande afspraak was. Daarnaast vind je informatie over gespreksdetails, namelijk: wie de afspraak heeft gemaakt, uitnodigings- en herinneringsmails, en het begin- en eindpunt van het gesprek, inclusief de gespreksduur. WeSeeDo heeft geen toegang tot de gesprekken en de documenten die worden gedeeld.

WeSeeDo:
veilig, betrouwbaar & privacy-gericht beeldbellen

Welkom bij WeSeeDo, waar jouw privacy voorop staat. Waarom WeSeeDo?

  • Geen data opslag: Jouw gesprekken blijven privé en worden nooit opgeslagen.
  • Servers in Nederland: Geen grensoverschrijdende datazorgen.
  • Jouw privacy eerst: We doen geen concessies als het gaat om jouw gegevens.
  • Absolute Privacy Garantie: WeSeeDo gebruikt je videogegevens nooit. Ook niet voor
    AI-toepassingen en AI-leerdoeleinden.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.