WeSeeDo-Logo Sluiten

Waarom WeSeeDo

Veiligheid, privacy en ISO

Over privacy valt niet te twisten. Daarom voldoet WeSeeDo aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo kun jij op ons bouwen, en je cliënten op jou.

Beschermt gesprekken tegen inbrekers

Met WeSeeDo start je met behulp van één simpele link direct een gesprek. 100% beveiligd en maar éénmaal te gebruiken. Personen die zijn uitgenodigd ontvangen namelijk een unieke link. Daarnaast kan je je account beveiligen met Multifactorauthenticatie. Zo weet je zeker dat er geen ongenodigde gasten deelnemen aan het gesprek.

WeSeeDo is AVG proof

Met WeSeeDo slaagt jouw organisatie met vlag en wimpel voor alle interne en externe privacy- en veiligheidsaudits.

Benieuwd hoe veilig jij beeldbelt?

ISO 27001

WeSeeDo is met trots ISO 27001 gecertificeerd door de onafhankelijke en geaccrediteerde instelling DNV. Dat betekent dat we voldoen aan de internationale, wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Aan deze certificering worden zeer hoge eisen gesteld op het gebied van de procesmatige beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens, maar ook de bescherming tegen hackers en inbraak.

NEN 7510, 7512 en 7513

In Nederland wordt de NEN 751x gehanteerd, de nationale norm voor informatiebeveiliging voor organisaties die persoonlijke en gezondheidsinformatie verzamelen. Zorginstellingen zijn verplicht om aan deze norm te voldoen. WeSeeDo is NEN 7510 en NEN 7512 gecertificeerd en voldoet aan de NEN 7513. De audits zijn uitgevoerd door het certificerings-instelling DNV, welke geaccrediteerd is door de Raad van Accreditatie (RvA). Daarmee is WeSeeDo dé partner voor de zorg voor veilig beeldbellen. Zo slaan wij bijvoorbeeld geen enkele gegevens op, waarmee de privacy van de zorgverlener en de patiënt gewaarborgd blijft.

WeSeeDo:
veilig, betrouwbaar & privacy-gericht beeldbellen

Welkom bij WeSeeDo, waar jouw privacy voorop staat. Waarom WeSeeDo?

  • Geen data opslag: Jouw gesprekken blijven privé en worden nooit opgeslagen.
  • Servers in Nederland: Geen grensoverschrijdende datazorgen.
  • Jouw privacy eerst: We doen geen concessies als het gaat om jouw gegevens.
WeSeeDo-Beeldbellen-veilig-AVG

Altijd veilig gegevens en documenten versturen

WeSeeDo is meer dan alleen beeldbellen. Je kunt ook berichten versturen, bestanden delen, en je scherm tonen. Met WeSeeDo doe je dit met een gerust hart omdat wij geen enkele gegevens opslaan. Dus ook geen chatberichten, documenten, op opnames. Wanneer je een bestand ontvangt of verstuurt, wordt deze alleen lokaal opgeslagen. Zo bespreek je ieder onderwerp veilig en vertrouwd.

WeSeeDo-veilig-end-to-end-videobellen

Veilig dankzij STUN- en TURN servers

WeSeeDo maakt standaard gebruik van WebRTC voor een rechtstreekse verbinding tussen de deelnemers van het gesprek. Zo voorkomen we afluistering of beïnvloeding van buitenaf. Soms is een rechtstreekse verbinding niet mogelijk, bijvoorbeeld door het gebruik van firewalls. STUN- en TURN servers bieden de oplossing. Dankzij een STUN server ontvangt WeSeeDo de benodigde informatie om alsnog een veilige verbinding tot stand te brengen. De TURN server is er voor organisaties met een nog hogere beveiligingsgraad. Deze kan de videostream tussen twee eindgebruikers doorgeven. Zo zorgen we altijd voor een veilige en snelle verbinding.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.