WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Kraamzorg

Bij WeSeeDo begrijpen we de uitdagingen waar de kraamzorg mee te maken heeft. Van personeelstekort tot ziekteverzuim en van beperkt kraamzorg aanbod in bepaalde regio’s tot ouders die direct antwoord willen hebben op al hun vragen. Daarom hebben we een innovatieve beeldbeloplossing die deze problemen aanpakt en tegelijkertijd de efficiëntie verhoogt.

Moeder met baby op arm belt met kraamverzorgster via beeldbelprogramma WeSeeDo op Ipad

WeSeeDo: beeldbellen voor de kraamzorg

WeSeeDo is dé videobeloplossing voor kraamzorgorganisaties die gemakkelijk, veilig en persoonlijk is. WeSeeDo maakt het mogelijk om op afstand directe instructies te geven – zoals borstvoedingstips en het geruststellen van ouders - wat kostbare tijd bespaart. Bovendien waarborgen we privacy en veiligheid, zodat je je kunt concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg.

Kraamverzorgster verschoont baby op komode

Persoonlijke aandacht voor elke ouder

Met WeSeeDo kan elke kraamverzorger een gepersonaliseerde ervaring bieden aan ouders. Of het nu gaat om het delen van instructies, het stellen van vragen of gewoon een luisterend oor bieden, WeSeeDo stelt je in staat om op een persoonlijke manier verbinding te maken met elke ouder.

Ervaar het zelf met
een gratis demo

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd naar de meerwaarde van WeSeeDo voor jouw kraamzorgorganisatie? Vraag vandaag nog een gratis demo aan en ontdek hoe WeSeeDo jouw werkplezier vergroot, de capaciteit vergroot en de efficiëntie binnen de kraamzorg verhoogt.

Beschuitje met boter en groen witte muisjes

De 3 R's: Rust, Reinheid en Regelmaat met WeSeeDo

Rust: WeSeeDo zorgt voor meer rust in het werk, zodat kraamverzorgenden zich volledig kunnen focussen op de gezinnen waar ze voor werken. En ouders sneller geholpen worden met hun zorgvragen.

Reinheid: WeSeeDo is een veilige en privacy-vriendelijke oplossing, zodat kraamverzorgenden zich geen zorgen hoeven te maken over de privacygevoelige gesprekken met ouders.

Regelmaat: WeSeeDo maakt het eenvoudig om afspraken te plannen, zodat kraamverzorgenden hun tijd efficiënt kunnen indelen.

2 stoelen in een wachtkamer met een tv scherm waar een WeSeeDo poster op word getoond

Toolkit voor kraamzorgorganisaties

Wij bieden de toolkit die je nodig hebt om ouders effectiever te begeleiden. Met diverse communicatiemiddelen om ouders te informeren over veilig en gemakkelijk beeldbellen. Van posters voor de wachtkamer tot teksten voor je nieuwsbrief of website, en van uitdeelfolders tot een tv-pagina voor je wachtkamerscherm. Klik op de onderstaande button om de WeSeeDo toolkit te ontvangen.

Toolkit aanvragen

Word partner van WeSeeDo en verhoog de waarde van jouw softwarepakket

Ben je een softwareleverancier in de kraamzorg? Optimaliseer je kraamzorgsoftware met veilig videobellen van WeSeeDo voor meer functionaliteit en klanttevredenheid, en onderscheid je van de concurrentie. Ontdek de voordelen van een partnerschap met WeSeeDo en hoe jouw software hierdoor kan optimaliseren. Bezoek onze 'Partner' pagina voor meer informatie en begin vandaag nog met het versterken van jouw marktpositie in de kraamzorg.

In de verloskundigensoftware van Vrumun is WeSeeDo ook al geïntegreerd.

Kraamverzorgster verschoont baby op komode

Moeder krijgt borstvoeding instructies via beeldbellen in een mac laptop

Efficiëntie:

WeSeeDo helpt kraamzorgorganisaties om hun efficiëntie te verhogen, doordat kraamverzorgenden minder tijd hoeven te besteden aan reizen en plannen.

Klanttevredenheid:

WeSeeDo verbetert de klanttevredenheid, doordat kraamverzorgenden meer tijd hebben voor de gezinnen en doordat ouders direct geholpen kunnen worden.

Concurrentievoordeel:

WeSeeDo geeft kraamzorgorganisaties een concurrentievoordeel, doordat ze een moderne en innovatieve oplossing kunnen bieden.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.