WeSeeDo-Logo Sluiten

Waarom WeSeeDo

Whitelabel

Jouw huisstijl, onze features en service. Maak beeldbellen extra persoonlijk en vertrouwd met de white label mogelijkheden van WeSeeDo.

Persoonlijk-beeldbellen-customize

Personaliseer
jouw WeSeeDo

Je logo, kleuren en woordkeuze maken deel uit van je identiteit. Die wil je natuurlijk laten terugkomen in iedere interactie met je cliënten. WeSeeDo maakt dit mogelijk. In het beheerportaal pas je eenvoudig jouw huisstijl toe zodat je altijd herkenbaar bent. Voeg bijvoorbeeld je logo toe aan het gespreksvenster en e-mails. Of schrijf je eigen teksten om ook de uitnodigingen extra persoonlijk te maken. Zelfs de wachtkamer en de WeSeeDo button voor je website is personaliseerbaar. Zo creëer je een professionele uitstraling en een vertrouwde omgeving voor je gesprekspartner.

Alle voordelen
van WeSeeDo en meer

  • Volledige interface in eigen huisstijl
  • Gebruik van eigen URL
  • Eigen adres als afzender van geautomatiseerde
    e-mails
  • Beheer over de beschikbare functionaliteiten van de gebruiker
  • Optie om eigen server te gebruiken
  • Uitgebreide gespreksreportages en statistieken
  • 24/7 toegang tot de helpdesk

WeSeeDo API

Met de WeSeeDo API heb je toegang tot al onze features binnen je eigen systeem. Of je nu zelf een platform hebt ontwikkeld of gebruik maakt van bestaande systemen en software, WeSeeDo werkt altijd. Wil je voor bepaalde functionaliteiten liever de WeSeeDo interface blijven gebruiken? Ook een gedeeltelijke integratie valt binnen de mogelijkheden.

Funatic-beeldbellen-weseedo
Funatic-beeldbellen-weseedo
Ingeborg Sanders, Product Owner bij Funatic

‘“Wat wij erg sterk vinden zijn de integratiemogelijkheden van WeSeeDo. We kunnen dit een goede plek geven in het patiëntenportaal platform dat er al staat.”

Mymindspace-videobellen-weseedo
Mymindspace-videobellen-weseedo
Wim Masselink en Jeroen van den Berg, Eigenaren van MyMindspace.

“WeSeeDo is een mooie en veilige extra functie voor onze klanten. De helpdesk van WeSeeDo neemt onze vragen serieus en koppelt deze goed terug.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.