WeSeeDo-Logo Sluiten

Waarom WeSeeDo

Voordelen

WeSeeDo is het bewijs dat veilig beeldbellen ook makkelijk kan zijn. Ervaar puur gebruiksgemak met de minste kliks! Software downloaden en installeren is niet nodig.

Beeldbellen met WeSeeDo. Makkelijker wordt het niet.

Iedereen moet kunnen beeldbellen. Daarom ontwikkelden wij de beeldbeloplossing met de minste kliks en eindeloze integratiemogelijkheden. Ontdek wat WeSeeDo voor jouw organisatie kan betekenen.

 • 100% veilig en betrouwbaar
 • ISO 27001, NEN 7510 &
  NEN 7512 gecertificeerd
 • Integreert met ieder systeem
 • Binnen één uur operationeel
 • Volledige service en helpdesk
 • Aanvulling op regulier bellen
 • Geen software of
  installaties nodig
 • Tijd- en kostenbesparend

Haal het beste uit jouw
WeSeeDo-gesprek!

Ontdek handige tips en tricks om jezelf optimaal voor te bereiden voor een succesvol WeSeeDo-gesprek, een blijvende indruk te maken en professioneel te communiceren. Haal het beste uit jouw WeSeeDo-ervaring!

Whitepaper Tips & Tricks downloaden
bespaar-tijd-en-geld-met-WeSeeDo

Bespaar tijd en verminder CO2 uitstoot

Met WeSeeDo spreek je cliënten, patiënten, en collega’s veilig en persoonlijk op afstand. Daarmee bespaar je jezelf en je gesprekspartner veel reiskosten en onnodige CO2 uitstoot door reismomenten te beperken. De besparingen lopen al helemaal hard op wanneer je WeSeeDo gebruikt voor groepsgesprekken. Door het aanvullen van telefoongesprekken met beeld kun je daarnaast situaties beter en efficiënter beoordelen. Zo help je cliënten met eenvoudige vraagstukken snel op weg en besteed je meer aandacht aan cliënten die extra assistentie nodig hebben.

Persoonlijk-en-vertrouwd-bellen-met-WeSeeDo

Persoonlijk en vertrouwd

Personalisatie begint bij een herkenbare en vertrouwde omgeving. Hoewel het voor ons de normaalste zaak van de wereld is, is beeldbellen voor sommige mensen nog wat spannend. Een betrouwbare en herkenbare omgeving neemt die drempel weg. Daarom kan je met WeSeeDo heel gemakkelijk de digitale wachtkamer personaliseren en uitnodigingen versturen die geheel aansluiten bij jouw huisstijl. Kies bijvoorbeeld je eigen achtergrondafbeelding en geef informatie door actuele berichten te plaatsen in je wachtkamer.

Met WeSeeDo kan iedereen beeldbellen

Stap 1: klik op de URL in de uitnodiging om het gesprek te starten. Stap 2: die hebben we niet! Zowel jij en je cliënt hoeven niets te downloaden of te installeren. Ook heeft je cliënt geen account nodig en hoeft daarom nooit in te loggen. WeSeeDo werkt direct in iedere browser, op iedere smartphone en op elk computersysteem. Daarnaast vertelt WeSeeDo je wat je moet doen wanneer je camera of microfoon nog niet aanstaat. Zo is WeSeeDo eenvoudig in gebruik en toegankelijk voor iedereen.

WeSeeDo-beeldbellen-op-de-juiste-manier

Gegarandeerd veilig

WeSeeDo voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dat betekent dat we altijd zorgvuldig omgaan met de informatie van jou en je cliënt. We slaan geen gesprekken, berichten, bestanden of opnames op. Daarnaast is elk gesprek beveiligd tegen inbrekers en beïnvloeding van buitenaf. Zo bespreek je zonder zorgen ieder onderwerp.

Sluit aan bij de vraag

Digitale dienstverlening wordt steeds vanzelfsprekender. Werknemers hechten veel waarde aan thuiswerken en cliënten verwachten steeds vaker voor beeldbellen te kunnen kiezen. Met WeSeeDo voldoe je aan deze toenemende vraag terwijl je kunt blijven werken op de manier die je gewend bent. Veilig en vertrouwd met alle functionaliteiten die jij in je werk nodig hebt.

WeSeeDo is AVG-proof en voldoet aan de
ISO27001 en NEN 7510, NEN 7512, NEN 7513
& ISAE 3000 Type II

Meer informatie

Bij WeSeeDo staat de privacy en veiligheid van jou en je cliënt voorop. WeSeeDo slaat geen gegevens op en is AVG-proof. WeSeeDo is ISO 27001, NEN 7510 en NEN 7512 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging. Voor actueel inzicht in mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen maakt WeSeeDo gebruik van de Nessus-scan, marktleider in vulnerability scanners.

WeSeeDo heeft ook de ISAE 3000 Type II verklaring. Deze onafhankelijke verklaring bevestigt de hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid van onze beeldbeloplossing. De ISAE 3000 Type II verklaring toont aan dat WeSeeDo een robuust en effectief systeem heeft voor het onderhoud en beheer van haar beeldbeldiensten. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw beeldbelgesprekken altijd veilig zijn tijdens het WeSeeDo’en.

Snel geïntegreerd binnen je organisatie

WeSeeDo integreert met ieder systeem zodat je niets hoeft aan te passen om met beeldbellen aan de slag te gaan. Daarnaast staan onze experts klaar voor advies en technische ondersteuning. Wij ontzorgen je in de implementatie van WeSeeDo op basis van jouw werkprocessen. Dit doen we ook nog eens heel efficiënt. Zo wordt beeldbellen voor iedere organisatie haalbaar

Gepersonaliseerd en afgestemd op behoeftes

Je besteedt zorg en aandacht aan hoe je overkomt op cliënten. Daarom is WeSeeDo volledig te personaliseren. Voeg je eigen logo toe, kies je kleurstelling en pas de uitnodigingsteksten aan. Zo ben je altijd goed herkenbaar voor je gesprekspartner. Ook maken we gebruik van plug-and-play functionaliteiten waarmee je WeSeeDo eenvoudig kunt afstemmen op jouw manier van werken.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.