WeSeeDo-Logo Sluiten

Informatie en contact

Over ons

WeSeeDo is beeldbellen op de juiste manier en onderscheidt zich in gebruiksgemak, veiligheid en een gepersonaliseerde aanpak.

WeSeeDo-bellen-met-team-Beeldbellen-over-ons-missie-vissie

Enthousiast team
met een missie

Met ons team van ICT’ers en projectbegeleiders maken we elk project tot een succes. Of je nou een zelfstandige psychologiepraktijk runt of beeldbellen wilt integreren binnen een groot concern. Ons team is gedreven om veilige en makkelijke oplossingen te bieden! We blijven van begin tot eind betrokken bij al onze klanten.

Onze missie

WeSeeDo maakt beeldbelcommunicatie veiliger, gemakkelijker en gepersonaliseerd. We willen dat iedereen moeiteloos kan beeldbellen, waar veiligheid en privacy voorop staan, en waar elke interactie persoonlijk en betekenisvol is.

Onze visie

Bij WeSeeDo staat het bieden van een veilige, gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde beeldbelervaring centraal. Onze visie richt zich op het faciliteren van naadloze en mensgerichte beeldbelcommunicatie, waarbij de behoeften van zowel individuen als organisaties voorop staan.

Merkwaarden:

Onze merkwaarden vormen de basis van onze missie en visie.

Gemakkelijk

WeSeeDo is verrassend eenvoudig en wordt daarom gebruikt door jong en oud. Nodig iemand via e-mail of sms uit voor een gesprek. Het enige wat de ontvanger dan hoeft te doen is te klikken op de link. Daarna wijst het zich vanzelf. Vergeet iemand bijvoorbeeld de camera te activeren? WeSeeDo begeleidt automatisch jouw cliënt naar de juiste instellingen. Zo kun je meteen beginnen. Simpeler wordt het niet

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Je voert immers gesprekken over vertrouwelijke zaken. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy dan is en weten met welke regels jij allemaal te maken hebt. Daarom zijn we niet alleen AVG-proof en ISO27001, NEN 7512 en NEN7510-gecertificeerd, maar hebben we ook alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits. Onze servers staan alleen in Nederland en we hebben geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt. Natuurlijk verkopen we ook jouw gegevens niet.

Gepersonaliseerd

Ongetwijfeld ken je organisatie goed doordachte werkprocessen en gebruiken je een (software)systeem dat helemaal bij jou aansluit. Het fijne aan WeSeeDo is dat je niks op de kop hoeft te gooien. WeSeeDo past zich namelijk aan aan jouw organisatie, kan gepersonaliseerd worden en is eenvoudig, snel en naadloos te implementeren in jouw bestaande bedrijfsprocessen of softwaresystemen. Zo kun je in no-time aan de slag!

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.