Missie, visie en kernwaarden

Missie

In dit tijdperk van digitale transformatie wordt het menselijk contact en vertrouwen steeds belangrijker. Met WeSeeDo blazen we non-verbale communicatie nieuw leven in op het Internet. WeSeeDo zorgt met diverse beeldcommunicatie oplossingen dat mensen menselijker, gemakkelijker en veiliger met elkaar kunnen communiceren via het Internet.

Visie

WeSeeDo is betrouwbaar beeldbellen op de juiste manier, passend in de huidige tijdsgeest. Wij zijn leidend in de menselijke beeldcommunicatie op het Internet en onderscheiden ons in het persoonlijk oogcontact, gebruikersgemak en veiligheid. Door WeSeeDo eenvoudig te integreren binnen je eigen bedrijfsprocessen kunnen organisaties sneller opschalen en succesvoller ondernemen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de basis van onze missie en visie.

Menselijk

Wij geloven in de kracht van het menselijk contact, waarbij je door beeld een betere interactie hebt. Wij zorgen dat mensen online weer menselijk met elkaar gaan communiceren, waarbij de verbale en non-verbale communicatie weer in een natuurlijk evenwicht is.

Gemak

Gebruikersgemak staat bij ons centraal, waarbij de bestaande werkprocessen bij onze klanten in stand blijven.

Veilig

WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de AVG, ISO 27001 en NEN 7510.