Missie, visie en kernwaarden

Missie

Beeldcommunicatie veiliger, gemakkelijker en gepersonaliseerd maken. Dat is de missie van WeSeeDo. In een tijdperk vol digitale transformaties wordt menselijk contact en vertrouwen steeds belangrijker. Met WeSeeDo blazen we non-verbale communicatie op internet nieuw leven in.

Visie

Persoonlijk contact met de klant of cliënt. Het is en blijft belangrijk. Juist nu een steeds groter deel van onze communicatie online plaatsvindt. Fijn dat er dan een mogelijkheid is waarmee je op afstand gemakkelijk en veilig vertrouwde gesprekken kunt blijven voeren. Zodat jij ook online dezelfde kwaliteit blijft leveren. Live beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de basis van onze missie en visie.

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Je voert immers gesprekken over vertrouwelijke zaken. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy dan is en weten met welke regels jij allemaal te maken hebt. Daarom zijn we niet alleen AVG-proof en ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd, maar hebben we ook alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits. Onze servers staan alleen in Nederland en we hebben geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt. Natuurlijk verkopen we ook jouw gegevens niet.

Gemakkelijk

WeSeeDo is verrassend eenvoudig en wordt daarom gebruikt door jong en oud. Nodig iemand via e-mail of sms uit voor een gesprek. Het enige wat de ontvanger dan hoeft te doen is te klikken op de link. Daarna wijst het zich vanzelf. Vergeet iemand bijvoorbeeld de camera te activeren? WeSeeDo begeleidt automatisch jouw cliënt naar de juiste instellingen. Zo kunnen jullie meteen beginnen. Simpeler wordt het niet.

Gepersonaliseerd

Ongetwijfeld kent jullie organisatie goed doordachte werkprocessen en gebruiken jullie een (software)systeem dat helemaal bij jullie aansluit. Het fijne aan WeSeeDo is dat je niks op de kop hoeft te gooien. WeSeeDo past zich namelijk aan aan jouw organisatie, kan gepersonaliseerd worden en is eenvoudig, snel en naadloos te implementeren in jullie bestaande bedrijfsprocessen of softwaresystemen. Zo kunnen jullie in no-time aan de slag!