Ontdek WeSeeDo

Betrouwbaar beeldbellen op de juiste manier, passend in de huidige tijdsgeest

Onderscheidend in het persoonlijk oogcontact, gebruikersgemak en veiligheid

Organisaties kunnen sneller opschalen en succesvoller ondernemen

Inbelspreekuur

Agenda

Wachtkamer

WebRTC

Privacy

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Je voert immers gesprekken over vertrouwelijke zaken. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy dan is en weten met welke regels jij allemaal te maken hebt. Daarom zijn we niet alleen AVG-proof en ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd, maar hebben we ook alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits. Onze servers staan alleen in Nederland en we hebben geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt. Natuurlijk verkopen we ook jouw gegevens niet.

Gemak

WeSeeDo is verrassend eenvoudig en wordt daarom gebruikt door jong en oud. Nodig iemand via e-mail of sms uit voor een gesprek. Het enige wat de ontvanger dan hoeft te doen is te klikken op de link. Daarna wijst het zich vanzelf. Vergeet iemand bijvoorbeeld de camera te activeren? WeSeeDo begeleidt automatisch jouw cliënt naar de juiste instellingen. Zo kunnen jullie meteen beginnen. Simpeler wordt het niet.

Gepersonaliseerd

Ongetwijfeld kent jullie organisatie goed doordachte werkprocessen en gebruiken jullie een (software)systeem dat helemaal bij jullie aansluit. Het fijne aan WeSeeDo is dat je niks op de kop hoeft te gooien. WeSeeDo past zich namelijk aan aan jouw organisatie.

Agenda

WeSeeDo heeft een handige agendafunctie. Met deze agendafunctie kan je gemakkelijk afspraken inplannen met je cliënten, precies zoals je dat gewend bent. Vanuit het WeSeeDo dashboard e-mail of sms je een afspraakbevestiging naar je cliënt. Het is ook mogelijk om een online agenda in te stellen, waarin de client zelf een afspraak kan maken. Je cliënt ontvangt een e-mail of sms waarin staat wanneer het beeldbelgesprek plaatsvindt en een unieke url link waarop je cliënt kan klikken wanneer het tijd is voor het WeSeeDo gesprek. Jij start het gesprek en zo hou je de regie over je agenda en tijd.

WeSeeDo Dashboard smsm
Online videogesprekken advocaten: digitale wachtkamer

Wachtkamer

Belt je cliënt iets te vroeg in, of heb je het vorige gesprek nog niet afgerond, dan neemt de cliënt plaats in de online wachtkamer. Op het moment dat je er klaar voor bent, activeer je het WeSeeDo gesprek. Dit is vergelijkbaar met een afspraak op kantoor, wanneer je naar de wachtruimte gaat om je cliënt op te halen. Behalve dat een WeSeeDo gesprek via het beeldscherm plaatsvindt, verandert er dus verder niets aan je vertrouwde werkwijze.

Niets downloaden, niets installeren

Voor WeSeeDo hoef je niets te downloaden of te installeren. Ook je cliënt niet. Met maar één druk op de url in de uitnodigingsmail of-sms kan het WeSeeDo gesprek gestart worden. Wel zo gemakkelijk!

Groepsgesprekken

Wil je een gesprek voeren met collega’s of verschillende medische specialisten tegelijk? Of heb je een praktijk voor groepstherapie of regelmatig gesprekken waar ook een tolk, familielid, mantelzorger en/of specialist bij aanwezig moet zijn? Aan één WeSeeDo groepsgesprek kunnen negen personen deelnemen. Handig voor multidisciplinaire overleggen (MDO’s) en vergaderingen.

Succesvolle performance op jouw iPhone en iPad

Het is al een tijdje mogelijk om op een iPad of iPhone te WeSeeDo’en. Met WeSeeDo kunnen jij en cliënt beeldbellen zonder dat je hiervoor een app op je iPhone hoeft te downloaden. Via de link vanuit de sms of e-mail opent de cliënt het gesprek heel gemakkelijk in Safari.

Video tool voor advocatuur

Privacy

Je privacy en die van je cliënten zijn gewaarborgd. WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. Daarnaast is WeSeeDo AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Inbelspreekuur

Heb je veel cliënten die regelmatig een korte vraag hebben, en wil je die graag op een vaste tijd in de week beantwoorden? Dan kan een inbelspreekuur via WeSeeDo een handige oplossing zijn. Je meldt je cliënten op welk vast tijdstip je wekelijks beschikbaar bent. Wie een vraag heeft, klikt op de WeSeeDo-button en neemt plaats in de online wachtkamer. Jij kan dan het gesprek starten. En zit je nog in een ander gesprek, dan kan de volgende cliënt even wachten tot je weer beschikbaar bent. Een goede manier om service te bieden en toch de regie te houden over je agenda en tijd.

weseedo-button-inbellen
we_see_do_rtc

WebRTC techniek

WeSeeDo werkt op basis van de WebRTC techniek. WebRTC is een open source protocol in de browser. WeSeeDo beeldbellen is webbrowsed en verloopt via unieke éénmalige peer-to-peer verbindingen.

Let's WeSeeDo!