Ontdek WeSeeDo

Betrouwbaar beeldbellen op de juiste manier, passend in de huidige tijdsgeest

Onderscheidend in het persoonlijk oogcontact, gebruikersgemak en veiligheid

Organisaties kunnen sneller opschalen en succesvoller ondernemen

Inbelspreekuur

Agenda

Wachtkamer

WebRTC

Privacy

Menselijk

Wij geloven in de kracht van het menselijk contact, waarbij je door beeld een betere interactie hebt. Wij zorgen dat mensen online weer menselijk met elkaar gaan communiceren, waarbij de verbale en non-verbale communicatie weer in een natuurlijk evenwicht is.

Gemak

Gebruikersgemak staat bij ons centraal, waarbij de bestaande werkprocessen bij onze klanten in stand blijven.

Veilig

WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de AVG, ISO 27001 en NEN 7510.

weseedo-button-inbellen

Inbelspreekuur

Heb je veel cliënten die regelmatig een korte vraag hebben, en wil je die graag op een vaste tijd in de week beantwoorden? Dan kan een inbelspreekuur via WeSeeDo een handige oplossing zijn. Je meldt je cliënten op welk vast tijdstip je wekelijks beschikbaar bent. Wie een vraag heeft, klikt op de WeSeeDo-button en neemt plaats in de online wachtkamer. Jij kan dan het gesprek starten. En zit je nog in een ander gesprek, dan kan de volgende cliënt even wachten tot je weer beschikbaar bent. Een goede manier om service te bieden en toch de regie te houden over je agenda en tijd.

Agenda

WeSeeDo heeft een handige agendafunctie. Met deze agendafunctie kan je gemakkelijk afspraken inplannen met je cliënten, precies zoals je dat gewend bent. Vanuit het WeSeeDo dashboard email of sms je een afspraakbevestiging naar je cliënt. Je cliënt ontvangt een e-mail of sms waarin staat wanneer het beeldbelgesprek plaatsvindt en een eenmalige url link waarop je cliënt kan klikken wanneer het tijd is voor het WeSeeDo gesprek. Jij start het gesprek en zo hou je de regie over je agenda en tijd.

WeSeeDo Dashboard smsm
Online videogesprekken advocaten: digitale wachtkamer

Wachtkamer

Belt je klant iets te vroeg in, of heb je het vorige gesprek nog niet afgerond, dan neemt de cliënt plaats in de online wachtkamer. Op het moment dat je er klaar voor bent, activeer je het WeSeeDo gesprek. Dit is vergelijkbaar met een afspraak op kantoor, wanneer je naar de wachtruimte gaat om je cliënt op te halen. Behalve dat een WeSeeDo gesprek via het beeldscherm plaatsvindt, verandert er dus verder niets aan je vertrouwde werkwijze.

WebRTC techniek

WeSeeDo werkt op basis van de WebRTC techniek. WebRTC is een open source protocol in de browser. WeSeeDo beeldbellen is webbrowsed en verloopt via unieke éénmalige peer-to-peer verbindingen.

we_see_do_rtc

Niets downloaden, niets installeren

Voor WeSeeDo hoef je niets te downloaden of te installeren. Ook je cliënt niet. Met maar één druk op de url in de uitnodigingsmail of-sms kan het WeSeeDo gesprek gestart worden. Wel zo gemakkelijk!

Privacy

Je privacy en die van je cliënten zijn gewaarborgd. WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. Daarnaast is WeSeeDo AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Video tool voor advocatuur

Let's WeSeeDo!