Ontdek WeSeeDo

Een revolutie in klantcontact

Nieuw kanaal om meer omzet te genereren

Makkelijke manier om waarde toe te voegen aan klantcontact

Inbelspreekuur

Agendafunctie

Wachtkamer

Web RTC

Privacy

Direct oogcontact op afstand

Eenvoudige en veilige online videotool voor jou en je klanten
Van offline naar online: van afspraken op kantoor naar videogesprekken

 

PRIMEUR!

Apple heeft wat lang op zich laten wachten, maar onder iOS heeft Safari nu eindelijk maar toch ook de ondersteuning voor WebRTC.
Dat betekent dat de unieke online videocommunicatie tool van WeSeeDo nu ook voor je klanten via iPhone en iPad beschikbaar is!

Inbelspreekuur

Heb je veel relaties die regelmatig een korte vraag hebben, en wil je die graag op een vaste tijd in de week beantwoorden? Dan kan een inbelspreekuur een handige oplossing zijn. Je meldt alle relaties op welk vast tijdstip je wekelijks beschikbaar bent. Wie een vraag heeft, klikt op de WeSeeDo-knop en maakt contact. Ben je al in gesprek, dan ziet de volgende beller dat aan de WeSeeDo-knop en kan hij/zij wachten tot je weer beschikbaar bent.
Een goede manier om service te bieden en toch baas over je eigen agenda te blijven.

Agendafunctie

WeSeeDo heeft een handige agendafunctie. Met deze agendafunctie kan je gemakkelijk een afspraak maken met je klanten, precies zoals je dat gewend bent. Je e-mailt vanuit WeSeeDo een afspraakbevestiging naar je klant. Je klant ontvangt een e-mail waarin staat wanneer het videogesprek plaatsvindt en een eenmalige url link waarop je klant kan klikken wanneer het tijd is voor het online videogesprek. Zo hou je de regie over je eigen agenda.

Weseedo voor advocaten

Wachtkamer

Belt je klant iets te vroeg in, of heb je het vorige videogesprek nog niet afgerond, dan komt je klant in de online wachtkamer van WeSeeDo terecht. Op het moment dat je er klaar voor bent, activeer je het videogesprek. Dit is vergelijkbaar met een afspraak op kantoor, wanneer je naar de wachtruimte gaat om je klant op te halen. Behalve dat een videogesprek via een beeldscherm gaat, verandert er dus verder niets aan je vertrouwde werkwijze.

Real Time Communication

De snelle verbinding komt tot stand door Real Time Communication. WebRTC is een open source protocol in je browser. Zie de browser als de lijn die A en B met elkaar verbindt. WeSeeDo bouwt de knop op jouw scherm. Doordat de ander daarop klikt, is de lijn op een simpele manier te gebruiken.

we_see_do_rtc

Niets downloaden, niets installeren

Voor WeSeeDo hoef je niets te downloaden of te installeren. Ook je cliënt niet. Met één druk op de knop bereik je nu degene die je wilt bereiken, zonder extra handelingen. Gebruiksvriendelijker kunnen we het niet maken.

Onder vier ogen. Echt.

Elk gesprek is privé, omdat er een rechtstreekse peer-to-peerverbinding is. Er worden geen data opgeslagen. Niemand kijkt of luistert mee.  Je hoeft nergens in te loggen, waardoor je nooit te traceren bent. Bij WeSeeDo weet je altijd zeker dat je je gesprekspartner onder vier ogen spreekt.

Video tool voor advocatuur

Let's WeSeeDo!