WeSeeDo-Logo Sluiten
Blog

Beeldbellen zoals het hoort: veilig en vertrouwd

tips voor veiling beeldbellen WeSeeDo

Bij WeSeeDo vinden we veilig online ontzettend belangrijk. Gelukkig staan we daarin niet alleen. Ieder jaar staan heel veel partijen op Safer Internet Day stil bij een veilige online omgeving. We vertellen je op deze dag van een beter en veiliger internet graag hoe wij ervoor zorgen dat jij veilig kunt beeldbellen.

Safer Internet Day is een initiatief van de Europese Commissie. Dit jaar is het thema ‘Together for a better internet’. Want samen kunnen we van het internet een veiligere en betere plek maken voor iedereen. Je wilt immers graag voorkomen dat het vertrouwelijke gesprek dat jij met iemand voert, wordt afgeluisterd. Of dat dat ene belangrijke document dat jij met jouw gesprekspartner hebt gedeeld, in handen valt van iemand anders.

Veiligheid voorop

Bij WeSeeDo garanderen wij je die veiligheid. Want veiligheid staat bij ons voorop. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy is en weten ook met welke regels bijvoorbeeld zorginstellingen en overheden te maken hebben. Daarom zijn we niet alleen AVG-proof en ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd, maar hebben we WeSeeDo ook zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits.

Geen toegang tot gesprekken

We slaan gesprekken niet op. Datzelfde geldt voor de documenten die je in een videogesprek deelt. Sterker nog: we hebben niet eens toegang tot jouw gesprek. En wat je waarschijnlijk ook wel fijn vindt om te weten: onze servers staan in Nederland. En we vinden het eigenlijk gek om het te moeten zeggen, maar natuurlijk verkopen we jouw gegevens niet.

Wist u dat WhatsApp toegang heeft tot alle telefoonnummers en e-mailadressen in uw telefoon?
Hoe veilig beeldbel jij?

Benieuwd hoe veilig jij beeldbelt? We hebben een handige checklist opgesteld, waarmee jij eenvoudig kunt checken hoe veilig jouw beeldbelomgeving is. Hoe vaker jij nee kunt antwoorden, hoe veiliger de applicatie is die jij gebruikt. Gebruik je WeSeeDo? Dan kun je al deze vragen met nee beantwoorden.

  • Heb je een account nodig om deel te nemen aan een gesprek?
  • Verzamelt jouw app locatie- en gespreksgegevens?
  • Laat de app (gepersonaliseerde) advertenties zien?
  • Worden jouw gegevens in het buitenland opgeslagen?
  • Heeft de aanbieder van de app toegang tot jouw gesprekken en documenten? (Bij end-to-end-versleuteling kan de maker van de app niet bij jouw gesprekken en documenten)
Meer weten?

WeSeeDo is er om jouw beeldbelgesprek zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen. Niets meer en niets minder. Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees verder op deze pagina, stuur ons gerust een mailtje op info@weseedo.nl of bel ons op 085-2737977.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.