WeSeeDo-Logo Sluiten
Blog

De Digitale Balie is genomineerd voor de Computable Awards!

WeSeeDo gemeentedelers gemeente Rotterdam award

Help jij de gemeente Rotterdam, Mendix en WeSeeDo aan een Computable Award? De Rotterdamse Digitale Balie is namelijk genomineerd voor de belangrijkste ict-prijzen van Nederland!

Computable.nl is een platform voor ict-professionals en reikt ieder jaar de Computable Awards uit. Deze awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijk jury en door lezers van Computable.

Digitale Innovatie

De Computable Awards kent verschillende categorieën met genomineerden. De gemeente Rotterdam, Mendix en WeSeeDo zijn genomineerd in de categorie Digitale Innovatie. Een onafhankelijke jury met daarin 38 Computable-experts heeft 67 voordrachten beoordeeld. De Jury let op de complexiteit en/of risico’s in/van het project, de toegevoegde waarde voor de klant, de originaliteit en de innovatieve kracht. Uiteindelijk koos zij 10 genomineerden, waaronder dus De Digitale Balie.

De Digitale Balie

Iebele Otten (l, eigenaar WeSeeDo) en Bjorn Dirkse (r, projectleider gemeente Rotterdam) Met De Digitale Balie wil de gemeente Rotterdam het oogcontact met haar inwoners herstellen. Door automatisering en daarna de coronacrisis waren overheden en burgers op grotere afstand van elkaar gekomen. Inwoners kunnen via de digitale videobalie onder meer hun pasgeboren baby aangeven of voorgenomen huwelijk regelen. De Digitale Balie wordt ook reeds met succes ingezet bij Werk & Inkomen, Jongerenloket, wijkteams, GGD en ondernemersbalie. De gemeente Rotterdam was de eerste gemeente met zo’n balie. De Digitale Balie viel al eerder in de prijzen. In juni won het bijzondere initiatief namelijk de GemeenteDelers 2021.

Stem op De Digitale Balie

De uiteindelijk winnaar wordt per categorie bepaald door het publiek (50 procent) en betrokken juryleden (50 procent). De winnaars worden op 2 november bekend gemaakt tijdens een spectaculaire uitreiking.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen