WeSeeDo-Logo Sluiten
Blog

'Gemeenten kunnen hun omgeving personaliseren. Dat is echt van toegevoegde waarde'

Girl behind computer at table with logo WeSeeDo and JCCsoftware

Door de koppeling met WeSeeDo kunnen nu ook verschillende gemeenten binnen de software van JCC Software veilig, gepersonaliseerd en gemakkelijk videobellen. “Dat gemeenten binnen WeSeeDo hun omgeving kunnen personaliseren is echt van toegevoegde waarde”, vertelt Marleen Schreurs, Product owner bij JCC Software.

JCC Software ondersteunt gemeenten met software voor klantgeleiding, het maken van een afspraak, personeelsplanning en betalen. Veel gemeenten maken voor tal van functionaliteiten gebruik van de software.

Gemakkelijk videobellen met inwoners

Nieuw in JCC-Afspraken is de koppeling met WeSeeDo. Medewerkers van de gemeente kunnen zo eenvoudig een videobelafspraak met inwoners inplannen. De link naar de afspraak wordt automatisch toegevoegd aan de afspraakbevestiging die een inwoner via e-mail ontvangt.

‘Videobellen nog nieuw’

Marleen Schreurs was als Product owner betrokken bij de implementatie. De samenwerking met WeSeeDo beschrijft ze als goed. “De contacten waren goed en we kregen snel reactie als we vragen hadden. Videobellen met inwoners is voor veel gemeenten nog nieuw. We merken wel dat gemeenten de mogelijkheden aan het onderzoeken zijn. Door de koppeling te realiseren hebben we vast ingespeeld op deze behoefte.”


Meer weten over de toepassingsmogelijkheden van veilig en gemakkelijk beeldbellen voor jouw organisatie?

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan!

Binnen 15 minuten ben je helemaal op de hoogte.


Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.