WeSeeDo-Logo Sluiten
Blog

Vacature: Jij, ambitieuze Commercieel Medewerker Binnendienst! (36-40 uur)

Infographic waarop staat dat WeSeeDo op zoek is naar commercieel medewerker

[Groningen, 22 februari 2024] - Kom jij ons team versterken of ken je iemand in jouw netwerk voor deze functie?

WeSeeDo groeit! Steeds meer klanten ontdekken onze mogelijkheid tot veilig, gemakkelijk en gepersonaliseerd beeldbellen. Daardoor breidt ons team uit en zijn we op zoek naar versterking. Ben jij die kandidaat die het leuk vindt dat dankzij jou duizenden Nederlanders veilig en gemakkelijk WeSeeDo’en? Lees dan snel verder en solliciteer! We ontmoeten je graag.

Wij zoeken een Commercieel Medewerker Binnendienst (ft). In deze rol is je voornaamste doel de afdeling Sales te ondersteunen en ook zelf warme leads om te zetten naar deals.

Je werkzaamheden bestaan uit:

-Sales ondersteunen door direct contact met aangegeven warme leads en bestaande klanten uit diverse klantgroepen.

-Warme leads omzetten naar deals door:

  • -Je eigen klantengroep; contact, demo inplannen, demo geven, product verkopen, contracten opstellen en sturen, beheer hierop houden, klant aanmaken.
  • -Implementatie klanten; Demo gesprekken, WeSeeDo training op afstand, contract opstellen, samenwerkingsvoorstel opstellen, evaluatie gesprekken voeren met de klant.
  • -Nieuwe markten: marktaspecten / taalgebruik / beslisstructuur leren kennen door demo’s samen met marktexpert of teammanager voor te bereiden / uit te voeren en na te bespreken.

-Bij standaard afspraken deals zelfstandig sluiten met kleine partijen en eigen klanten.

-Eerste lijns telefoon (met je salesteam collega's) en mail (marketing en sales).

-Klachten / storingen oppakken.

-Activiteiten / taken in Salesforce bijhouden voor jezelf en bij afwezigheid ook voor je Sales collega's, afspraken inplannen voor de WeSeeDo eigenaar.

-Inbrengen in Marketing & Sales team klantwensen t.a.v. WeSeeDo product die positieve marktontwikkelingen met zich mee brengen en technische aanpassingen / vernieuwingen vereisen.

-Leads en verkoopkansen bijhouden in Salesforce, doelen met klanten opstellen, strategisch plan bedenken training plan / hoe meer licenties behalen.

Waarom WeSeeDo?

Een mooie afwisselende functie dus. De organisatie waarbij je komt werken is nóg leuker! WeSeeDo is een uniek, snelgroeiend, jong bedrijf met een ambitieus team. Wij bieden beeldbellen op een veilige, gemakkelijke manier. De mens en haar communicatie met de ander staat voorop en vol in beeld. Je op afstand dichtbij voelen, dat is WeSeeDo! Met WeSeeDo kan je op een veilige, gemakkelijke manier met elkaar beeldbellen of zoals wij en onze klanten dus zeggen: WeSeeDo’en.

We werken met een hecht en sociaal team dat gelooft dat alles te bereiken is, als je maar wilt. We hebben een kantoor in Groningen. Onze cultuur is informeer zakelijk. We zijn een jong bedrijf die de start-up fase achter zich heeft gelaten. We zitten volop in de professionaliseringsslag.

Wat we zoeken

Voor deze veelzijdige fulltime baan moet je goed kunnen communiceren en beheers je de Nederlandse taal goed. Je vindt het leuk om telefonisch, per email en/of WeSeeDo klanten te helpen. Je bent klantvriendelijk en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Je bent goed georganiseerd waardoor je in staat bent om de dagelijkse gang van zaken soepel te laten verlopen. Ook is het handig als je probleemloos kunt werken met Microsoft Office en door ervaring of opleiding verkregen MBO+/HBO werk- en denkniveau hebt.

Deze vacature is geschikt voor iemand die veel wil leren en 1 of 2 jaar werkervaring in een commerciële omgeving met zich meebrengt. Een eerste pre voor ons is dat je past bij onze kernwaarden: Menselijk, concreet, zelfstandig en altijd open voor persoonlijke ontwikkeling.

Ons aanbod

-We bieden je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

-8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (gebaseerd op 1 fte)

-Doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst.

-Dagelijks gratis lunchen met je collega’s.

-Betrokken en gezellige collega’s met een goede balans tussen resultaatgerichtheid en humor.

-Een vrijdagmiddag borrel om het weekend in te luiden.

Interesse?

Denk je bij het lezen van deze functie: ‘Ja, dit is exact wat ik wil gaan doen’ solliciteer dan meteen. Van harte welkom! Stuur je sollicitatie (met cv) naar: recruitment@weseedo.nl.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. Mail of bel 085 2737 977 en vraag naar Froukje Kooistra of Peter de Geus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.