WeSeeDo-Logo Sluiten
Blog

WeSeeDo loopt voorop met certificering

Terug naar overzicht
WeSeeDo ISO27001 NEN7510 NEN7512 Gecertificeerd

Dat we bij WeSeeDo uiterst veel belang hechten aan persoonsgegevens, privacy en informatiebeveiliging, is je vast niet ontgaan. Maar wie zegt iets belangrijk te vinden, moet daar natuurlijk ook naar handelen. Daarom zijn we ontzettend blij dat onze ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen wederom zijn verlengd én dat we nu als één van de eerste ook NEN 7512-gecertificeerd zijn!

WeSeeDo staat voor veilig beeldbellen. Voldoen aan de hoogste eisen wat betreft de ISO/IEC27001:2013, de NEN 7510 en de AVG vinden we dan ook niet meer dan logisch. De ISO is dé internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Ons ISO 27001-certificaat laat zien dat WeSeeDo voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. De NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector in Nederland.

De audits zijn uitgevoerd door de auditor en certificerings-instelling DNV, welke geaccrediteerd is door de Raad van Accreditatie (RvA).

NEN 7512

Nieuw is onze certificering voor de NEN 7512. Hiermee zijn we één van de eerste organisaties in Nederland. De NEN 7512 is een belangrijke aanvulling op de NEN 7510. Deze norm richt zich op elektronische communicatie in de zorg tussen verschillende partijen. Denk aan testuitslagen en dossiers die worden besproken. Ook deze gegevens moeten natuurlijk goed beveiligd zijn. Daarmee is WeSeeDo dé partner voor de zorg voor veilig beeldbellen.

Certificaten nodig?

Heb je voor je eigen audits onze certificaten nodig? Vraag ze gerust bij ons op via info@weseedo.nl.

Meer weten?

WeSeeDo is er om jouw beeldbelgesprek zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen. Niets meer en niets minder. Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees verder op deze pagina

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.