WeSeeDo WordPress plug-in

WeSeeDo heeft de WordPress plug-in afgeschaft en is overgestapt naar Google Tag Manager. Wil je gebruik maken van een online inloopspreekuur op je website? Hiervoor hebben we de WeSeeDo button.

Deze kan je vinden in de WeSeeDo beheeromgeving. De WeSeeDo beheerder kan deze scriptcode koppelen via de Google Tag Manager of je kan deze zelf rechtstreeks plaatsen op de gewenste webpagina (‘s).

Wil je ook online bereikbaar zijn en vanaf je website WeSeeDo gesprekken voeren met je cliënten? Informeer dan bij je WeSeeDo beheerder of neem contact op via info@weseedo.nl.

weseedo-button-inbellen

Gebruiksvriendelijke cliënt interface 

Handige binnenkomende oproep

Eenvoudige admin panel

Gebruiksvriendelijke client interface

De cliënt interface is helder en gebruiksvriendelijk. Je websitebezoeker kan met één druk op de knop met je beeldbellen. Als je beschikbaar ben voor het WeSeeDo gesprek en je maakt gebruik van de WeSeeDo button op je website, dan ziet de bezoeker op de webpagina rechtsonder het venster met de WeSeeDo button verschijnen. Klikt de bezoeker op de button, dan wordt de verbinding gestart.

Handige binnenkomende oproep

Je krijgt nu binnen de WeSeeDo interface de vraag om het gesprek aan te nemen, te laten wachten of te weigeren. Met één klik op de groene knop accepteren, wordt het WeSeeDo gesprek gestart en na een korte aftel moment vindt de verbinding plaats.

Eenvoudige admin panel

In het admin panel zijn je WeSeeDo-settings heel eenvoudig zelf in te stellen. De WeSeeDo button kan worden gepersonaliseerd naar je huisstijlkleuren. Ook is het mogelijk om een foto of plaatje eraan toe te voegen. Bovendien kun je meerdere WeSeeDo buttons aanmaken en op meerdere webpagina’s plaatsen.

weseedo-website-plugin

Let's WeSeeDo!

Nieuwsbrief