WeSeeDo-Logo Sluiten
Persberichten

IT Channel pro - Vooruitblik op 2022

IT Channel pro WeSeeDo Vooruitblik op 2022

WeSeeDo, Beeldbellen op de juiste manier

Afgelopen jaar werd duidelijk hoe belangrijk persoonlijk contact is. Helemaal nu een groot deel van onze communicatie online plaatsvindt. WeSeeDo speelt hier een mooie rol in. Voor de één is beeldbellen een klantvriendelijke aanvulling op de dienstverlening en voor de ander de standaard manier van werken. Hoe je ook werkt, met WeSeeDo voer je veilig en vertrouwd online gesprekken met cliënten, patiënten of burgers. WeSeeDo is beeldbellen met de minste kliks en eindeloze integratiemogelijkheden.

Onze klanten zijn erg tevreden over onze beeldbel oplossing wat in 2021 resulteerde in mooie samenwerkingen met bijvoorbeeld de gemeente Rotterdam en Utrecht alsmede de integratie binnen de systemen van PharmaPartners. Bij onze klanten zagen wij duidelijk het besef dat gemak niet zo gemakkelijk is als iedereen schrijft. Men kiest voor WeSeeDo doordat de burger, patiënt of cliënt met 1 klik een beeldbelafspraak tot stand brengt.

Afgelopen jaar werd het nieuws ook gedomineerd door ransomware-aanvallen en datalekken. Het besef daalt steeds meer in dat niemand hier immuun voor is. Werkgevers en overheden moeten de aankomende jaren stappen gaan ondernemen om een veilige digitale omgeving te garanderen. WeSeeDo vindt dat over privacy niet valt te twisten. Daarom voldoen wij aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Niet alleen op papier maar juist onze techniek zorgt voor deze 100% veiligheid. Zo kun jij op ons bouwen, en je cliënten op jou.

Dit jaar zien wij een verdere implementatie van WeSeeDo binnen bestaande business processen van bedrijven. Onze klanten zijn zich bewust dat beeldbellen een onderdeel van hun bedrijfsproces is geworden in de vorm van Hybride of ‘blended’ werken. Hierbij wil men bijvoorbeeld rechtstreeks in de planning kunnen aangeven of het om een fysieke of online afspraak gaat en de beeldbel afspraak ook vanuit dit platform kunnen opstarten.

Kunnen jouw medewerkers, klanten of collega’s niet wachten op een manier om gemakkelijk te kunnen beeldbellen? Met WeSeeDo kun je niet alleen aan deze vraag voldoen, maar er ook zelf van profiteren. Neem voor meer informatie en/of de mogelijkheden gerust contact met ons op via info@weseedo.nl.

Lees het artikel hier terug

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen