WeSeeDo-Logo Sluiten
Persberichten

PharmaPartners koppelt met WeSeeDo

samenwerking_PharmaPartners_WeSeeDo_beeldbellen_medicom_pharmacom

WeSeeDo en PharmaPartners hebben de handen ineengeslagen om veilig beeldbellen vanuit de verschillende zorgsystemen van PharmaPartners zo makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dat zorgverleners vanaf nu ook vanuit Medicom en Pharmacom veilig en gemakkelijk kunnen WeSeeDo’en met patiënten.

In een tijdperk vol digitale transformaties wordt menselijk contact en vertrouwen steeds belangrijker. WeSeeDo heeft non-verbale communicatie op internet nieuw leven ingeblazen en is specialist in veilig beeldbellen in de gezondheidszorg. PharmaPartners is koploper op het gebied van verbindende ICT voor eerstelijnszorgverleners en patiënten. Niet gek dus dat deze twee partijen elkaar hebben gevonden in een strategische samenwerking.

Medicom en Pharmacom

PharmaPartners heeft voor huisartsen het Medicom Huisartsen Informatie Systeem (HIS) ontwikkeld en voor apothekers Pharmacom (AIS). Beide veelgebruikte systemen zijn nu versterkt met veilig beeldbellen met WeSeeDo. Via MijnGezondheid.net kunnen patiënten een videoconsult inplannen en vanuit de Medicom agenda kunnen gebruikers direct een videoconsult inplannen. Gemakkelijk voor zorgverleners en laagdrempelig voor patiënten. Via Zorgplein kunnen zorgverleners op de WeSeeDo-tegel klikken en het gesprek met de patiënt meteen starten vanuit de online wachtkamer. Zo houden de zorgverleners de regie over hun eigen agenda.

Toekomstbestendige oplossing

Rob Schijven - Manager Operations eHealth bij PharmaPartners - is erg tevreden over de samenwerking met WeSeeDo: “Mede door stimulans vanuit zorgverzekeraars zien we dat er een groeiende behoefte is bij eerstelijns zorgverleners aan videoconsulten met patiënten en ter ondersteuning van multidisciplinair overleg. We zijn verheugd dat we dit nu samen met WeSeeDo direct vanuit Medicom en Pharmacom kunnen aanbieden. Een toekomstbestendige oplossing voor al onze gebruikers!”

Veilige en gemakkelijke videoconsulten

Ook Iebele Otten - oprichter van WeSeeDo - is blij met deze samenwerking: “Als integratiespecialist is het mooi om te zien dat ook PharmaPartners haar zorginformatiesystemen heeft gekoppeld met WeSeeDo. Dit zorgt voor veilige en gemakkelijke videoconsulten voor zorgverleners én patiënten. In de toekomst willen we deze samenwerking verder uitbreiden met onder meer een koppeling met o.a de patiëntenomgeving MijnGezondheid.net.”

WeSeeDo en PharmaPartners

WeSeeDo is dé API-beeldbelleverancier en levert SaaS-oplossingen waarmee partijen beeldbellen naadloos kunnen integreren in hun bestaande IT-architectuur. WeSeeDo en PharmaPartners zorgen er samen voor dat veilig en gepersonaliseerd contact met patiënten gemakkelijker wordt. Op deze manier kunnen zorgverleners online dienstverlening van hoge kwaliteit blijven leveren.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.