WeSeeDo-Logo Sluiten
Praktijkvoorbeelden

‘Het voelt nog steeds alsof je bij mij aan tafel zit’

Terug naar overzicht
Ellen Evegaars bedrijfsmaatschappelijk werker beeldbellen

Ellen Evegaars is bedrijfsmaatschappelijk werker. Met haar eigen bedrijf ‘MetEllen’ begeleidt ze cliënten met psychosociale problemen en onder andere ook mensen die herstellen van Long COVID. Dat doet ze door hun veerkracht en mogelijkheden positief te benutten.

“Ik was altijd wat huiverig als het aankomt op beeldbellen. Ik had wel al eens naar WeSeeDo gekeken, maar zag nog niet de mogelijkheid om het ook echt in te gaan zetten. Het is toch een hele verandering. In de eerste coronagolf ging ik daar anders over denken. Door corona was daar ineens de noodzaak.

'WeSeeDo is heel gebruiksvriendelijk'

In het begin was het even wennen, maar al snel merkte ik dat WeSeeDo veel toegevoegde waarde heeft. Cliënten met verschillende kennisniveaus op het gebied van techniek kwamen allemaal gemakkelijk en zonder problemen in het WeSeeDo-gesprek. WeSeeDo is heel gebruiksvriendelijk. Ik had cliënten die in het begin niets moesten hebben van een digitaal gesprek. Eén cliënt bekende later – nadat ze het had ervaren -: “dat het nog steeds voelt alsof je bij mij aan tafel zit”. Ik help ook verschillende mensen die herstellen van Long COVID. Voor mensen uit deze groep kan het lastig zijn om op locatie af te spreken, omdat ze weinig energie hebben.

Eén cliënt bekende later – nadat ze het had ervaren -: “dat het nog steeds voelt alsof je bij mij aan tafel zit
Ook voor lastige gesprekken

De kwaliteit en de stabiliteit van de verbinding in combinatie met het gebruikersgemak zorgt voor een sfeer die het mogelijk maakt om zelfs de lastige gesprekken te kunnen voeren. Mensen hoeven niet in te loggen en niets te downloaden, waardoor een gesprek vloeiend tot stand komt. Met beeldbellen kun je alsnog zorgen voor een ontspannen sfeer waarin mensen zich open durven te stellen.

Efficiënter werken

Ook voor het voeren van groepsgesprekken is WeSeeDo erg handig. Denk aan het voeren van kleine nazorg groepsgesprekken of het houden van workshops. Dat je niet meer naar een locatie hoeft te gaan, scheelt ontzettend veel tijd. En ik heb inmiddels zelf ervaren dat het niets afdoet aan de kwaliteit. Doordat ik minder tot geen reistijd heb, kunnen gesprekken elkaar sneller opvolgen. Ik kan zo veel efficiënter werken.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.