WeSeeDo-Logo Sluiten
Praktijkvoorbeelden

‘Ideaal voor mensen die moeilijker naar de praktijk kunnen komen’

WeSeeDo staat voor veilig, gemakkelijk en gepersonaliseerd beeldbellen

Na een proefperiode waren ze om. Sindsdien werken ze bij Huisartsenpraktijk Konijnenberg en De Hartog dan ook met WeSeeDo. Karin Jakobs is praktijkmanager bij de huisartsenpraktijk in Schijndel en deelt graag haar ervaringen: “Het bevalt uitstekend”.

WeSeeDo wordt binnen de praktijk vooral ingezet tijdens het spreekuur van de POH-GGZ. Een POH-GGZ helpt binnen een praktijk met onder meer het ondersteunen, begeleiden, behandelen en eventueel doorverwijzen van patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek.

Eenvoudig te gebruiken

WeSeeDo staat voor veilig, gemakkelijk en gepersonaliseerd beeldbellen. Jakobs benadrukt het belang van veilig en gemakkelijk beeldbellen voor de praktijk. “We vinden dat erg belangrijk. Patiënten geven aan dat WeSeeDo eenvoudig te gebruiken is. En het is ideaal voor mensen die moeilijker naar de praktijk kunnen komen.”

Het WeSeeDo’en bevalt niet alleen de patiënten, ook de medewerkers van de praktijk zijn tevreden. “Het bevalt uitstekend. Afspraken zijn makkelijk in te plannen. WeSeeDo heeft een eenvoudige lay-out en de wachtkamer geeft een duidelijk overzicht”, licht de praktijkmanager toe. “Het is gewoon een prima programma.”

Patiënten geven aan dat WeSeeDo eenvoudig te gebruiken is. En het is ideaal voor mensen die moeilijker naar de praktijk kunnen komen.

Meer weten over de talloze toepassingsmogelijkheden van veilig en gemakkelijk beeldbellen voor jouw praktijk?

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan!

Binnen 15 minuten ben je helemaal op de hoogte.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.