WeSeeDo-Logo Sluiten
Praktijkvoorbeelden

Saskia Uilenberg met WeSeeDo: begeleiding naar een veerkrachtiger leven

Foto van Saskia Uilenberg van coachingspraktijk Opgeveerd
Veilig, gemakkelijk en gepersonaliseerd coachen met WeSeeDo

Saskia Uilenberg is tandarts én coach. In haar coachingspraktijk Opgeveerd begeleidt Saskia mensen om de vicieuze cirkel van hun eigen stress te doorbreken en zo een veerkrachtiger en vrolijker leven te leiden. In dit interview vertelt ze over haar ervaringen met WeSeeDo, onze veilige en gebruiksvriendelijke videobeltool.

Bevrijding van stress

“Naast mijn eigen tandartspraktijk, die ik sinds 1990 run, heb ik sinds 2022 ook mijn eigen coachingspraktijk. Ik begeleid mensen om beter te functioneren, niet alleen in het werk, maar ook in het gehele leven. Hierbij gebruik ik mijn kennis en ervaring. In feite begeleid ik mensen om zichzelf te bevrijden van stress, mensen die gevangen zitten in hun eigen stresspatroon. Mijn doel is dat ze ontspanning kunnen voelen, duurzame ontspanning, ondanks de vele verplichtingen die er zijn. Bevrijding van stress, kortom.”

Veiligheid voorop

Binnen de zorgverlening is veiligheid van groot belang. Saskia: "De belangrijkste reden dat ik voor WeSeeDo heb gekozen, is vanwege de veiligheid. Dat is het allerbelangrijkste voor mij, dat is een harde eis. WeSeeDo is AVG/GDPR-proof. En daar zijn maar heel weinig videobel-tools van te vinden. Met WeSeeDo kun je veilig beeldbellen en je weet zeker dat gesprekken niet worden opgeslagen. Wat er gesproken wordt tussen de cliënt (coachee) en mijzelf, wil ik natuurlijk veilig online kunnen doen zonder dat anderen mee kunnen luisteren of afpakken. De privacy van mijn cliënten en van mezelf is met WeSeeDo volledig gewaarborgd.”

De belangrijkste reden dat ik voor WeSeeDo heb gekozen, is vanwege de veiligheid. Dat is het allerbelangrijkste voor mij, dat is een harde eis. De privacy van mijn cliënten en van mezelf is met WeSeeDo volledig gewaarborgd.
Eenvoudig te gebruiken

"Ook het gemak van WeSeeDo is heel belangrijk," zegt Saskia. "Zeker voor mijn cliënten, die hoeven alleen maar met één klik op de link te klikken. Een aandachtspuntje is dat ze toestemming moeten geven voor toegang tot camera en microfoon. Dit is noodzakelijk om te kunnen beeldbellen, maar mensen drukken deze toestemmingsvraag vaak weg, omdat ze denken dat het over cookies gaat. Mensen zijn vaak druk, gestrest en hebben weinig tijd. Ze doen dingen automatisch zonder echt goed de tekst te lezen. Doordat ik met WeSeeDo de tekst in de uitnodigingsmail kan standaardiseren voor mijn eigen doelgroep, heb ik de problemen die ik ervoer goed kunnen oplossen."

Gepersonaliseerd

Saskia waardeert de personalisatiemogelijkheden van WeSeeDo: "Ik vind het hartstikke leuk dat mijn eigen logo te zien is als cliënten mijn uitnodigingsmail ontvangen en bij mij in de online wachtkamer zitten. Ook de mogelijkheid om tekst in de uitnodigingsmail en herinneringsmail in een andere taal te zetten, vind ik heel prettig.

Het blurren van de achtergrond en de virtuele achtergrond vind ik heel fijn, vooral omdat ik zelf kan kiezen. Soms zet ik het wel in, soms ook niet. Een geblurde achtergrond of een eigen virtuele achtergrond kan sommige mensen afleiden. Dankzij de prachtige techniek van WeSeeDo kan ik kiezen tussen mijn eigen virtuele achtergrond, de werkelijke achtergrond of een geblurde achtergrond.

Flexibel inzetbaar

"Of ik WeSeeDo inzet hangt af van de afstand," vertelt Saskia. "Ik heb zelfs een cliënt die in Spanje woont. 30% van mijn online coachgesprekken en intervisies verloopt via WeSeeDo. De overige gesprekken vinden plaats in de praktijk, of naar keuze heerlijk buiten in het bos of op een grasveld in de nabije omgeving.”

Conclusie

Saskia is tevreden met WeSeeDo: "WeSeeDo is echt top! Beeldbellen met mijn cliënten is nu supergemakkelijk en veilig. En ik weet zeker dat ik met WeSeeDo altijd aan de AVG-regels voldoe. Helemaal fijn!"

Meer weten? Benieuwd naar de vele toepassingsmogelijkheden van veilig en gemakkelijk beeldbellen voor jouw praktijk? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan! Binnen 15 minuten ben je helemaal op de hoogte van de voordelen van WeSeeDo voor jouw praktijk.

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.