Wat is WebRTC?

WebRTC = Real Time Communication

RTC staat voor real time communication

Communiceren zonder vertraging dus. WebRTC is een open source protocol in je browser en is sinds 2011 de nieuwe standaard voor video, spraak en het delen van documenten. Chrome en Firefox zijn de browsers die hiermee het hardst aan de slag zijn gegaan en die webRTC volledig in hun browser hebben geïntegreerd.

Vanaf september wordt webRTC ook ondersteund door Safari. Lees hier ons blogbericht.

Zo is de browser eigenlijk de lijn die A en B met elkaar verbindt. Alleen de voor- en achterkant zijn niet gebouwd. Dat stuk doen wij. Wij zorgen ervoor dat jij de lijn kunt gebruiken op een simpele, gebruiksvriendelijke manier.

WeSeeDo WebRTC oplossing voor co-browsing

Onder vier ogen. Echt.

Omdat de basis van RTC peer-to-peer blijft, weet je zeker dat er geen data worden opgeslagen of dat er iemand meeluistert. Je hoeft nergens in te loggen, waardoor je nooit te traceren bent. Bij ons weet je altijd zeker dat je je gesprekspartner onder vier ogen spreekt. Privé is privé, altijd.

Ontdek WebRTC met WeSeeDo

Weseedo is videochat, maar dan supersnel. Zonder dat jij of degene met wie je wilt chatten eerst iets hoeft te downloaden. Met één druk op de knop heb je live contact met iemand binnen je bedrijf of een klant. Of met een coach of een hulpverlener, zoals bijvoorbeeld je huisarts. Bovendien is de functie gegarandeerd 100% veilig. Door de rechtstreekse peer-to-peerverbinding worden er geen data opgeslagen. Je kunt er dus zeker van zijn dat er niemand met je meekijkt of meeluistert, en dat je gesprek echt privé is.

Klantcontact verbeteren voor webshop. Webrtc inzetten

Let's WeSeeDo!