Veilig beeldbellen

WeSeeDo is een revolutie op het gebied van veiligheid en security. Waarom? Omdat we werken met webRTC: eenmalige verbindingen waarbij geen data worden opgeslagen. En WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers. Daarnaast is WeSeeDo ISO 27001 gecertificeerd, NEN 7510 genormeerd en AVG proof.

Privé is ook echt privé

Als je persoonlijke informatie deelt tijdens een WeSeeDo gesprek, wil je dat zo’n gesprek ook echt privé is, en dat er niemand meekijkt of meeluistert. Bij WeSeeDo hoef je niet in te loggen of een account aan te maken, en ook geen software te downloaden, zodat er nergens data worden opgeslagen en je dus niet te traceren bent. Door onze rechtstreekse en eenmalige peer-to-peerverbinding is jouw privacy altijd gegarandeerd.

WeSeeDo is de toekomst – en de toekomst is nu

Een dienst die super gebruiksvriendelijk is en ook nog eens veilig. Voor WeSeeDo is niet meer dan logisch. Wie ons eenmaal kent, vindt het oude videobellen al gauw hopeloos ouderwets. En dat is het ook. Dus blijf niet hangen in het verleden, maar ga samen met WeSeeDo op naar de toekomst. Want die toekomst is nu!

Let's WeSeeDo!