WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Arbo

Eenvoudig en veilig beeldbellen voor jouw medewerkers en cliënten. WeSeeDo is beeldbellen zonder gedoe. Dit levert je een efficiëntere werktijd van de (bedrijfs)arts en praktijkondersteuner op.

Beeldbellen_met_arboarts_bedrijfsarts

Oplossing voor groeiend probleem

De arbeidsmarkt van de bedrijfsgezondheidszorg staat al jaren onder druk. WeSeeDo is de makkelijkste en veiligste aanbieder van beeldbellen om de werkdruk te verlagen. WeSeeDo helpt je namelijk om invulling te geven aan de groeiende vraag naar online consulten, terwijl jouw werkprocessen gelijk blijven. Heb je collega’s die jouw agenda beheren? Geen probleem. Via de overzichtelijke WeSeeDo agenda kun je de planning veilig uit handen geven. Ook kun je de agenda koppelen aan je huidige EPD. Daarnaast is het toevoegen van een tolk of familielid geen enkel probleem, dit kan zelfs tijdens het gesprek. In minder tijd bouw je goede contacten op met je cliënten, terwijl niemand ervoor hoeft te reizen.

WeSeeDo is AVG-proof en voldoet aan de ISO27001 en NEN7510/7512/7513

Meer informatie

Over privacy valt niet te twisten. Daarom staat bij WeSeeDo de veiligheid van jou en je cliënt voorop. WeSeeDo voldoet aan de eisen van NEN 7510, 7512 en 7513 en ISO 27001. WeSeeDo is daarmee dé partner voor veilig beeldbellen voor arbodiensten.

WeSeeDo_Beeldbellen_medisch_consult_arbo

Arbo-artsen, bedrijfsartsen, POB’ers en cliënten ervaren het WeSeeDo’en als zeer prettig.

Onze bedrijfsartsen en de cliënten ervaren het WeSeeDo’en als zeer prettig. Niet alleen omdat je een stuk flexibeler en efficiënter bent maar ook omdat WeSeeDo aansluit bij je huidige processen en methodes. WeSeeDo is eenvoudig te koppelen aan je huidige softwaresystemen en te personaliseren naar de huisstijl van jouw organisatie. Hierdoor sluit beeldbellen naadloos aan bij je huidige werkprocessen en kun je blijven werken zoals je gewend bent.

Meer over personaliseren

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

ellen_evegaars
Met Ellen
Lees meer
miranda_kienhuis
Diëtisten Groep Nederland
Lees meer
stef_van_vliegen
Vliegende brigade
Lees meer
Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Henk Dijkstra, Casemanager bij VerzuimMeesters

“WeSeeDo is voor ons een mooie aanvulling op ons werk. Tijdens een gesprek kan je gemakkelijk een casemanager, supervisor of tolk bijschakelen.”

Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Meldkamer-noord-nederland-beeldbellen-weseedo
Marleen Boer, directeur van Medity

“De ervaringen zijn zeer positief, zowel van de arts als van de werknemer. WeSeeDo is goed te combineren met fysieke consulten. Dit levert een efficiëntere werktijd en een kwalitatievere inzet van de arts op.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.