WeSeeDo-Logo Sluiten

Voor wie?

Arbo

Eenvoudig en veilig beeldbellen voor jouw medewerkers en cliënten. WeSeeDo is beeldbellen zonder gedoe. Dit levert je een efficiëntere werktijd van de (bedrijfs)arts en praktijkondersteuner op.

Beeldbellen_met_arboarts_bedrijfsarts

Oplossing voor groeiend probleem

De arbeidsmarkt van de bedrijfsgezondheidszorg staat al jaren onder druk. WeSeeDo is de makkelijkste en veiligste aanbieder van beeldbellen om de werkdruk te verlagen. WeSeeDo helpt je namelijk om invulling te geven aan de groeiende vraag naar online consulten, terwijl jouw werkprocessen gelijk blijven. Heb je collega’s die jouw agenda beheren? Geen probleem. Via de overzichtelijke WeSeeDo agenda kun je de planning veilig uit handen geven. Ook kun je de agenda koppelen aan je huidige EPD. Daarnaast is het toevoegen van een tolk of familielid geen enkel probleem, dit kan zelfs tijdens het gesprek. In minder tijd bouw je goede contacten op met je cliënten, terwijl niemand ervoor hoeft te reizen.

WeSeeDo-Gesprek-met-man-doctor-achter-laptop-beeldbellen

Voordelen voor verzuimorganisaties

  • Persoonlijker dan een telefonisch consult
  • Geen installatie of download nodig
  • Ook makkelijk inzetbaar bij POB-consults
  • Met maar één klik gelijk in gesprek
  • 100% AVG-proof en ISO 27001, NEN 7510/7512 gecertificeerd
  • Integreert binnen ieder systeem
  • Gepersonaliseerd in jouw eigen huisstijl
  • Voeg eenvoudig een professionele tolk toe

AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510/7512 certificering

Meer informatie

Bij WeSeeDo staat de veiligheid en privacy van jou en je cliënt voorop. WeSeeDo slaat geen gegevens op en is AVG-proof. WeSeeDo is ISO 27001, NEN 7510 en NEN 7512 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging. Voor actueel inzicht in mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen maakt WeSeeDo gebruik van de Nessus-scan, marktleider in vulnerability scanners.

Wij begrijpen hoe belangrijk privacy is en wij weten met welke regels jij te maken hebt. Sterker nog, we hebben alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en security audits. Onze servers staan alleen in Nederland. WeSeeDo heeft geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt.

WeSeeDo_Beeldbellen_medisch_consult_arbo

Aanvulling op fysieke consult

Arbo-artsen, bedrijfsartsen, POB’ers en cliënten ervaren het WeSeeDo’en als zeer prettig. Niet alleen omdat je een stuk flexibeler en efficiënter bent maar ook omdat WeSeeDo aansluit bij je huidige processen en methodes. WeSeeDo is eenvoudig te koppelen aan je huidige softwaresystemen en te personaliseren naar de huisstijl van jouw organisatie. Hierdoor sluit beeldbellen naadloos aan bij je huidige werkprocessen en kun je blijven werken zoals je gewend bent.

Meer over personaliseren
Beeldbellen_met_arboarts_bedrijfsarts

Zorg voor kwaliteit en efficiëntie
met WeSeeDo!

Als arbodienst is het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening essentieel. Een belangrijk onderdeel hiervan is het uitvoeren van een risico-inventarisatie bij verzuim en het vervolgens snel inzetten van de juiste vervolgacties. Digitale spreekuren bij bedrijfsartsen of verzuimspecialisten vormen een waardevol instrument in dit proces, en WeSeeDo ondersteunt je hierbij. Met WeSeeDo kun je moeiteloos digitale consulten voeren en efficiënt schakelen tussen verschillende vervolgacties.

WeSeeDo_Beeldbellen_medisch_consult_arbo

Geschikt voor iedereen

Met WeSeeDo verandert er niets aan je werkprocessen. Je kunt er direct mee aan de slag en ook voor de cliënt is het eenvoudig te gebruiken. Ongeveer 4,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met het begrijpen van digitale dienstverlening en het aantal mensen met een aan ouderdom gerelateerde beperking groeit. WeSeeDo ondersteunt ook minder-digivaardigen, laaggeletterden en mensen met een beperking.

Plaatje van beeldbellen met de bedrijfsarts in een macbook

Klaar met no shows?

Klaar met no-shows? WeSeeDo heeft de oplossing: de mogelijkheid om de aanwezigheid van cliënten in de online wachtkamer te registreren. Geen gedoe meer met de administratie. Eenvoudig bewijs van "cliënt was aanwezig in online wachtkamer". Verantwoord je kosten met ijzersterk bewijs. Met deze nieuwe functionaliteit zet je een stap vooruit in efficiëntie en effectiviteit.

Praktijkvoorbeelden

Diverse organisaties maken gebruik van WeSeeDo. Lees hoe ze onze oplossingen binnen hun organisatie hebben geïntegreerd.

ellen_evegaars
Met Ellen
Lees meer
miranda_kienhuis
Diëtisten Groep Nederland
Lees meer
stef_van_vliegen
Vliegende brigade
Lees meer
Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Verzuimmeester-weseedo-videobellen-arbodienst
Henk Dijkstra, Casemanager bij VerzuimMeesters

“WeSeeDo is voor ons een mooie aanvulling op ons werk. Tijdens een gesprek kan je gemakkelijk een casemanager, supervisor of tolk bijschakelen.”

Logo van Medity
Logo van Medity
Marleen Boer, directeur van Medity

“De ervaringen zijn zeer positief, zowel van de arts als van de werknemer. WeSeeDo is goed te combineren met fysieke consulten. Dit levert een efficiëntere werktijd en een kwalitatievere inzet van de arts op.”

Logo van Compasity
Logo van Compasity
Paul Kanbier, directeur van Compasity

“We zijn erg tevreden met de integratie van WeSeeDo in onze PlanIT-tool. De samenwerking verliep soepel en efficiënt, waardoor we de implementatie snel konden realiseren. We kozen voor WeSeeDo vanwege hun expertise in beeldbelcommunicatie en hun focus op gebruiksgemak. De integratie van WeSeeDo maakt onze planningstool completer en biedt onze gebruikers de mogelijkheid om efficiënt te communiceren via beeldbellen. Vanuit Compasity zijn wij ervan overtuigd dat met de juiste verbinding alles mogelijk is. En met WeSeeDo hebben we die verbinding gevonden.”

Meer weten? Plan direct een
WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Gesprek aanvragen