Persoonlijke en veilige zorg op afstand
met WeSeeDo Persoonlijk

Persoonlijk oogcontact

Veilig en privé

econsults keuringsdienst arbodienst

Aanvulling op het reguliere consult

WeSeeDo Persoonlijk is geen vervanging van je reguliere consults, maar wel een handige aanvulling daarop. Plan je een WeSeeDo vervolggesprek in, dan scheelt dat zowel jou als je patiënt veel tijd. Niemand hoeft ervoor te reizen. Bovendien bouw je in minder tijd een goed contact op je patiënt.

WeSeeDo Dashboard smsm
econsults keuringsdienst arbodienst wachtkamerfunctie

Iedereen kan WeSeeDo-en

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te WeSeeDo-en. Jij en je patiënten hoeven er niets voor te downloaden of te registreren. En voor je patiënten is het niet meer dan één druk op de url-link in de uitnodigingsmail of -sms. Ook kun je WeSeeDo gemakkelijk inzetten voor het voeren van MDO's.

Agenda en wachtkamer

Met de agendafunctie hou je de regie op je agenda en kan je gemakkelijk een afspraak maken met je patiënt. Als de afspraak is gemaakt, krijgen de patiënt via de e-mail of sms een eenmalige link die ze activeren op het afgesproken tijdstip. Met de wachtkamerfunctie neemt de patiënt plaats in de online wachtkamer, net als bij de huisartsenpraktijk of in het ziekenhuis. Jij kan vanuit de digitale wachtkamer het gesprek starten en houdt daarmee de volledige regie over je werkproces.

Nieuwsbrief