Persoonlijke en veilige zorg op afstand
met WeSeeDo Persoonlijk

Persoonlijk oogcontact

Veilig en privé

Video tool voor advocatuur

Consult en hulp op afstand

Het lijkt wel alsof je steeds meer moet doen in minder tijd. Gelukkig is er WeSeeDo Persoonlijk, waarmee je veel tijd kunt besparen terwijl je dezelfde kwaliteit levert. Jouw beroepsgeheim en de privacy van jouw patiënt/cliënt worden gewaarborgd. En je houdt de regie over je eigen agenda.

De werkprocessen blijven gelijk en je kan WeSeeDo Persoonlijk prima combineren met reguliere consults en op dezelfde wijze declareren. Met WeSeeDo Persoonlijk doet het online consult zijn intrede in jouw praktijk.

Uw privacy en die van uw patiënt/cliënt blijft gewaarborgd. WeSeeDo Persoonlijk staat alleen op Nederlandse servers. Er wordt geen data opgeslagen en WeSeeDo is AVG-proof. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de ISO 27001 en NEN 7510.

Aanvulling op het reguliere consult

WeSeeDo Persoonlijk is geen vervanging van je reguliere consults, maar wel een handige aanvulling daarop. Plan je een WeSeeDo vervolggesprek in, dan scheelt dat zowel jou als je patiënt/cliënt veel tijd. Niemand hoeft ervoor te reizen. Bovendien bouw je in minder tijd een goed contact op je patiënt/cliënt.

Dokter_Ouderenzorg_eenzaamheid_weseedo

Iedereen kan WeSeeDo-en

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te WeSeeDo-en. Het is makkelijk te implementeren en er hoeven geen ICT-ers langs te komen voor updates en installaties. Voor de gebruiker is het niet meer dan 1 druk op de knop.

Agenda en wachtkamer

Met de agendafunctie kunnen patiënten gemakkelijk een afspraak maken. Als de afspraak is gemaakt, krijgen ze via de mail een eenmalige link die ze activeren op het afgesproken tijdstip. Met de wachtkamerfunctie kunnen ze op hun beurt wachten, net als bij de huisarts of in het ziekenhuis. Handig voor jou, en geweldig voor je patiënten, die direct toegang hebben tot zorg, bij wijze van spreken vanuit hun bed.

Let's WeSeeDo!