Persoonlijke en veilige zorg op afstand
met WeSeeDo Persoonlijk

Persoonlijk oogcontact

Veilig en privé

econsults keuringsdienst arbodienst

Consult en hulp op afstand

 

Gezien de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de toenemende drukte is het noodzakelijk om de juiste zorg te kunnen blijven bieden aan je patiënten. Met WeSeeDo Persoonlijk heb je snel en efficiënt, persoonlijk contact met je patiënt. Je bespaart veel tijd terwijl je dezelfde zorgkwaliteit levert.

Je werkprocessen blijven gelijk en je kan WeSeeDo Persoonlijk prima combineren met reguliere consults en op dezelfde wijze declareren.

Uw privacy en die van uw patiënt blijft gewaarborgd. WeSeeDo Persoonlijk staat alleen op Nederlandse servers. Er wordt geen data opgeslagen en WeSeeDo is AVG-proof. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de ISO 27001 en NEN 7510.

Aanvulling op het reguliere consult

WeSeeDo Persoonlijk is geen vervanging van je reguliere consults, maar wel een handige aanvulling daarop. Plan je een WeSeeDo vervolggesprek in, dan scheelt dat zowel jou als je patiënt veel tijd. Niemand hoeft ervoor te reizen. Bovendien bouw je in minder tijd een goed contact op je patiënt.

econsults keuringsdient arbodienst agendafunctie
econsults keuringsdienst arbodienst wachtkamerfunctie

Iedereen kan WeSeeDo-en

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te WeSeeDo-en. Het is makkelijk te implementeren en er hoeven geen ICT-ers langs te komen voor updates en installaties. En voor de gebruiker is het niet meer dan 1 druk op de knop.

Agenda en wachtkamer

Met de agendafunctie hou je de regie op je agenda en kan je gemakkelijk een afspraak maken met je patiënt. Als de afspraak is gemaakt, krijgen de patiënt via de mail een eenmalige link die ze activeren op het afgesproken tijdstip. Met de wachtkamerfunctie neemt de patiënt plaats in de online wachtkamer, net als bij de huisarts of in het ziekenhuis.

Let's WeSeeDo!