Beeldbellen op de juiste manier!

 Veilig    Gemakkelijk    Gepersonaliseerd   AVG-proof    ISO 27001    NEN 7510

WeSeeDo Direct

Direct meekijken tijdens het telefoongesprek

WeSeeDo Persoonlijk

Persoonlijke en efficiënte gesprekken

Veilig en compliant

Veiligheid staat bij ons voorop. Je voert immers gesprekken over vertrouwelijke zaken. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy dan is en weten met welke regels jij allemaal te maken hebt. Daarom zijn we niet alleen AVG-proof en ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd, maar hebben we ook alles zo ingericht dat jouw organisatie met vlag en wimpel slaagt voor alle interne en externe privacy- en securityaudits. Onze servers staan alleen in Nederland en we hebben geen toegang tot jouw gesprek en de documenten die je deelt. Natuurlijk verkopen we ook jouw gegevens niet.

Écht zonder installatie

WeSeeDo gebruiken? Jij en je cliënt hoeven er niets voor te downloaden of te installeren. Dit zorgt ervoor dat je supersnel kunt starten met het gesprek en niet onnodig tijd verliest. Je kunt een beeldbelgesprek beginnen vanaf je telefoon, computer of tablet. Waar je ook bent. Zo dragen we een steentje bij aan effectieve en efficiënte persoonlijke communicatie.

Beeldbellen voor iedereen

WeSeeDo is verrassend eenvoudig en wordt daarom gebruikt door jong en oud. Nodig iemand via e-mail of sms uit voor een gesprek. Het enige wat de ontvanger dan hoeft te doen is te klikken op de link. Daarna wijst het zich vanzelf. Vergeet iemand bijvoorbeeld de camera te activeren? WeSeeDo begeleidt automatisch jouw cliënt naar de juiste instellingen. Zo kunnen jullie meteen beginnen. Simpeler wordt het niet.

ISO_certificaat_WeSeeDo

WeSeeDo heeft het ISO 27001 certificaat!

Vol trots laten wij je weten dat WeSeeDo nu ook officieel door de geaccrediteerde instelling DNV GL Business Assurance B.V.gecertificeerd is voor de ISO/IEC 27001:2013! En daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee.

Meer weten? Plan direct een WeSeeDo gesprek met ons in!

We laten je graag zien hoe WeSeeDo werkt, op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.

Nieuwsbrief

Let's WeSeeDo!