Fysio_Fysiotherapie_Rijnmond_video_videogesprek_videospreekuur_weseedo
Fysiotherapie Rijnmond, de eerste in Nederland met een online spreekuur!

Bas de Korte en Najia Visbeen, sinds 2004 praktijkhouders van Fysiotherapie Rijnmond, gaan cliënten extra online service en ondersteuning bieden met WeSeeDo.

Bas de Korte “Wij luisteren nauwlettend naar klachten, wensen en doelen van onze cliënten. Zij willen ook in het weekend geholpen en ontzorgd worden. Met de gebruiksvriendelijke en veilige WeSeeDo kan vanaf heden in het weekend gemakkelijk en snel online beeldcontact via onze website gerealiseerd worden met één van onze experts. Elke zondag tussen 20.00 en 21.00 uur hebben wij een online spreekuur, afhankelijk van de vraag zullen wij het aantal uren snel uitbreiden.

Bij een acute klacht of sportblessure is er met 1 druk op de WeSeeDo button knop op onze website direct persoonlijk oogcontact met de dienstdoende fysiotherapeut. Deze kan direct meekijken en de cliënt helpen en adviseren. Er wordt direct een intake gesprek ingepland en de volgende dag de eerste behandeling tezamen met behandelplan.”

Met WeSeeDo krijgen cliënten van Fysiotherapie Rijnmond een betere klantervaring en kunnen ze de cliënten sneller en persoonlijke service bieden. Ook de privacy van cliënten is gewaarborgd, want de beeldverbinding van WeSeeDo is beveiligd en gespreks- en beelddata wordt niet opgeslagen. Hiermee voldoet Fysiotherapie Rijnmond aan de EU-privacywetgeving.

Logo Telecom Inspirience Awards 2018 Best Healthcare Project Fysiotherapie Rijnmond WeSeeDo

WeSeeDo is met de klantcase van Fysiotherapie Rijnmond genomineerd door de vakjury van de Telecom Inspirience Awards 2018 voor de categorie ‘Best Healthcare Project’.