Beste geïnteresseerde van WeSeeDo,

In deze roerige tijden hebben wij, zoals jullie vast ook meemaken, het ontzettend druk. In deze blog vind je aanvullende informatie. We verzoeken je onderstaande door te nemen, zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen blijven helpen.

WeSeeDo biedt twee producten aan:

  • WeSeeDo Persoonlijk
  • WeSeeDo Direct

WeSeeDo Persoonlijk

WeSeeDo Persoonlijk is bedoeld als aanvulling of vervanging voor een fysiek consult. Het is een tweezijdige beeldbel-verbinding waarin de gebruiker en de klant/cliënt elkaar zien. Dit geschiedt, net zoals bij een fysiek consult, op afspraak door ingebouwde functionaliteiten, zodat assistenten of de gebruikers zelf afspraken kunnen inplannen en beheren. WeSeeDo werkt voor de ontvangende partij op iedere moderne browser, het enige dat nodig is, is een microfoon en camera. De klant/cliënt hoeft niets te installeren. Via de uitnodigingsmail neemt de cliënt plaats in de digitale wachtkamer en de gebruiker kan het gesprek direct starten.

Meer informatie (Link)

Handleiding WeSeeDo Persoonlijk (Link)

WeSeeDo Direct

Voegt éénzijdig beeld toe aan een bestaand telefoongesprek. De initiator (bijvoorbeeld een arts of assistent) heeft al contact via de telefoon en kan via de browser het 06-nummer invoeren van de ontvangende partij. De ontvangende partij klikt en klaar: de initiator kijkt direct mee met de ontvangende partij. De ontvangen partij kan de initiator niet zien.

Meer informatie (Link)

Handleiding WeSeeDo Direct (Link)

Ben je al heel concreet en wil je gelijk starten? Stuur dan een mail naar info@weseedo.nl met welke product(en) je wilt afnemen en welke mailadressen WeSeeDo gaan gebruiken. Dan kunnen wij dit bevestigen en jullie zo snel mogelijk inrichten.

Heb je een situatie waarin je verschillende producten wilt afnemen of grotere volumes? Bel ons dan op 085 – 273 79 77.

We doen ons uiterste best alle aanvragen en vragen te beantwoorden. Demo-afspraken kunnen op werkdagen aangevraagd worden.

Belangrijk:

Met WeSeeDo is je privacy en die van je cliënten gewaarborgd. WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. WeSeeDo is AVG-proof en voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510.

Met vriendelijke groet,

Team WeSeeDo