Voor triagisten van huisartsenposten

Direct meekijken tijdens het telefoongesprek

Adequater en gerichter helpen

Wanneer had je tijdens het telefonisch gesprek willen meekijken?

Als eerste aanspreekpunt beoordeel je de aard en urgentie van telefoontjes naar de spoedpost of huisartsenpost. Heb je vaak het gevoel gehad dat je tijdens het telefonisch gesprek direct op afstand met de patiënt mee had willen kijken? Dat kan vanaf nu met WeSeeDo Direct!

Direct zorg op afstand

WeSeeDo Direct is een slimme beeldoplossing, waarbij je naast het telefoongesprek direct een eenzijdige beeldverbinding opstart. Jij ziet op afstand gelijk de situatie ter plekke bij de patiënt, waarbij de telefoonverbinding tussen de patiënt en jou blijft staan.

Voordelen WeSeeDo Direct

  • je kan triages direct beter beoordelen
  • je kan de huisarts gelijk mee laten kijken
  • je hebt een betere overdracht naar de dienstdoende arts
  • het scheelt een hoop frustraties bij de patiënt
  • het maakt je werk efficiënter
  • je hebt minder patiënten naar de huisartsenpost
  • je kan afspraken beter inplannen

‘Met WeSeeDo Direct kan je triages direct beter beoordelen’.

Eenvoud en gemak

WeSeeDo Direct is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ongeacht welk software pakket en telefooncentrale je gebruikt, WeSeeDo Direct is binnen één werkdag operationeel en gelijk eenvoudig te bedienen door de triagisten. Daarnaast is het voor patiënten direct op elke smartphone bruikbaar. Patiënten hoeven dus vooraf niets te downloaden of te installeren.

Wat levert het je op?

Met WeSeeDo Direct bereik je 24/7 een grotere efficiëntieverbetering, meer tijdwinst en kostenbesparing.

Triagisten kunnen met WeSeeDo Direct van afstand patiënten adequater en gerichter helpen. Dan wel de ingeplande bezoeken met de huisartsen beter informeren en aansturen. Dit zorgt voor een betere organisatie. 

‘Met WeSeeDo Direct kan je op afstand de ernst van de klachten beter inschatten'.

Minder fysieke afspraken

WeSeeDo Direct levert een serieuze kostenbesparing in de fysieke bezoeken aan de huisartsenpost. Doordat de triagisten gelijk kunnen meekijken, kan een deel van de klachten direct telefonisch afgehandeld worden of doorverwezen worden naar een reguliere consult. Op dit moment worden door de triagisten bij gemiddeld 8 telefoongesprekken WeSeeDo Direct gebruikt op een doordeweekse avond.

Veilig

WeSeeDo Direct slaat geen beelden en/of audio op en voldoet aan de ISO27001, NEN7510 en Europese privacywetgeving. De privacy blijft gewaarborgd.

Ervaar WeSeeDo Direct zelf.
Vraag een demonstratie aan!

Liever op een andere manier contact? Bel ons op (085) 273 79 77 of gebruik ons contactformulier. Of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

    Meer weten over hoe wij met privacy omgaan? Lees ons privacy statement.