WeSeeDo Direct

Direct meekijken tijdens het telefoongesprek

Met WeSeeDo Direct geef je effectief invulling aan je telefoongesprekken. Tijdens het gesprek kijk je gelijk mee met de beller. Je ziet direct de situatie ter plekke bij de beller, terwijl je gewoon telefonisch in gesprek blijft. Met WeSeeDo Direct kan je beter inventariseren en daardoor krijg je een grotere efficiëntie in de uitvoering. Het is plaats onafhankelijk inzetbaar en op elke smartphone bruikbaar. 

Beller kan nu ook van camera switchen

Als de beeldverbinding tot stand is gebracht, heeft de beller nu ook de mogelijkheid om de camera aan de voor- en achterzijde van de smartphone te switchen. Dit kan handig zijn als de beller je iets wilt laten zien of het persoonlijk oogcontact met jou wilt. De beller voelt zich gehoord en gezien. En jij kan nog beter je werk doen!

Nu ook tweezijdig beeldbellen

Maar er is meer, want daar waar je voorheen tijdens telefoongesprekken via WeSeeDo Direct gelijk met de beller mee kon kijken op locatie, is het is nu ook mogelijk om je eigen camerabeeld gelijk te activeren voor tweezijdig beeld. Vooral handig als je direct wilt opschalen naar het menselijk contact met de beller en de non-verbale communicatie wilt zien. Wel zo menselijk!

Bekijk de video over WeSeeDo Direct

Let's WeSeeDo!

Nieuwsbrief